Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar lütfen bakın yine bi kuaför faciasından önce sizin fikirlerinizi istiyorumm!!

_ALmiNa_

bitti.
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2010
391
83
298
merhabalar arkadaşlar

ben biigün bi hata yapıp saçımı açtırdım ve kuaförüm kendi bile bilmediği bi renk yaptı sonra bu açıldı iğrenç oldu. ben üst üste koyu renge boyasam da aktı hep ve yine açık renk oldu..

dip boyası zamanı geldi arkadaşımın gittiği kayseride de tercih edilen bi kuaföre gittim. buna dip olmaz tüm boya olur dedi.. e tamam dedim yaptı 2 hafta sürmedi açıcı olan kısım aktı hatta uçlar yeşile döndü. bu arada saçım iğrenç halde n
acil kurtarma ürünleri falan filan aldım hiç bir işe yaramadı.

Asıl soruma geçiyim ben o yaptığı dipboyasının renginide beğenmedim kumral dedi ama bakır gibi rengi gittikçe de değişti. alt sarı üst bakır turuncu gibi bi renk olmuyor daha koyu olsun istiyorum en azından şu ombre saçlara benzer..

ben tüm boya yaptırmadan o dipteki rengi değiştirebilir miyim kızlar.. bi kaç yon koyusu olsun istiyorum şuan saçım üç renk bildiğiniz kendi saç rengim önceki dip ve sarıılarım
lütfen yardımcı olun arefe günü boyatıcam tekrar bi hüsran yaşamayım:(:14::14::14:

merhabalar arkadaşlar

ben biigün bi hata yapıp saçımı açtırdım ve kuaförüm kendi bile bilmediği bi renk yaptı sonra bu açıldı iğrenç oldu. ben üst üste koyu renge boyasam da aktı hep ve yine açık renk oldu..

dip boyası zamanı geldi arkadaşımın gittiği kayseride de tercih edilen bi kuaföre gittim. buna dip olmaz tüm boya olur dedi.. e tamam dedim yaptı 2 hafta sürmedi açıcı olan kısım aktı hatta uçlar yeşile döndü. bu arada saçım iğrenç halde n

Asıl soruma geçiyim ben o yaptığı dipboyasının renginide beğenmedim kumral dedi ama bakır gibi rengi gittikçe de değişti. alt sarı üst bakır turuncu gibi bi renk olmuyor daha koyu olsun istiyorum en azından şu ombre saçlara benzer..

ben tüm boya yaptırmadan o dipteki rengi değiştirebilir miyim kızlar.. bi kaç yon koyusu olsun istiyorum şuan saçım üç renk bildiğiniz kendi saç rengim önceki dip ve sarıılarım
lütfen yardımcı olun arefe günü boyatıcam tekrar bi hüsran yaşamayım:(:14::14::14:

Yerinde olsam duzelene kadar siyaha boyarim. Saclarin benimki kadar kotu olamaz :) benimki dipten uca kadar barbie bebek saci bildigin yapma. Ben hamileyim boyayamiyorun ama risk gecince bende direk siyah yapicam. Tabi sen bilirsin. O 3-4 renk gezme zamanlarini 3 sene yasadin o yuzden diyorum :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yerinde olsam duzelene kadar siyaha boyarim. Saclarin benimki kadar kotu olamaz :) benimki dipten uca kadar barbie bebek saci bildigin yapma. Ben hamileyim boyayamiyorun ama risk gecince bende direk siyah yapicam. Tabi sen bilirsin. O 3-4 renk gezme zamanlarini 3 sene yasadin o yuzden diyorum :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım tüm boya yaptırmak istemiyorum saçım mahvolur ve yine yeşile döncek eminim kaç kez boyadım koyu renge siyah olmasa da 4 kez boyadım bide duydun mu bilmiyorum roaccatoune diye bi sivilce hapı kullanıyorum saçlarımı acayip kurutuyo bide boyatırsam mahvolur.. sadece dipteki rengi bi kaç ton daha koyulaştırmak istiyorum tüm boya yaptırmadan:14: :14: :14:

merhabalar arkadaşlar

nerede yaşıyorsun canım.

Kayseri de canım

Stanbulda olsaydi kuafor onerebilirdim en azindan bilgi vermesi acisindan.
Sac basliginda burada yardimci olan kuaforlerde oluyor canim,biraz arastirirsan bulursun,bence onlardan bilgi al,fotoda atarsin onlara daha saglikli olur.

Stanbulda olsaydi kuafor onerebilirdim en azindan bilgi vermesi acisindan.
Sac basliginda burada yardimci olan kuaforlerde oluyor canim,biraz arastirirsan bulursun,bence onlardan bilgi al,fotoda atarsin onlara daha saglikli olur.

keşke iyi bi kuaföre okadar ihtiyacım varki:( başlıklara baktım ama genelde sorular birikmiş cevap veren yok benimkine de kaç kişi bakmış yorum yok:(
foto bu halde hiç çekinmedim 1 aydır şapkayla geziyorum:14::14: yne de bakıyım bi fotoğraflarıma..
tşkler ilgin için:16:

Saçlarını 1 aydan kısa süre önce boyattıysan kesinlikle beklemeni öneririm.Boyama araları en az 1 ay olsun,üst üste zaten çok boyamışsın.
Havalar sıcak,zaten herkes saçlarını topluyor.Sen de saçların uzunsa toplayıp idare etmeye çalışabilirsin.

Ben kaç aydır sarıdan açık kumrala dönmeye çalışıyorum.Dediğin bütün aşamaları yaşadım,kızarma,yeşillenme vs...
Keşke baştan koyu kumral boyatsaymışım çünkü sonuçta bunca ay sonra geldiğim nokta aynı.Yani koyu kumral yolları göründü,üstelik saçlarım çok yıprandı.
Sana da koyu kumral tavsiye ederim.Ama sakın siyah yapma,siyahtan dönmek de aynı şekilde zor.Koyu kahve olsun,aktıkça açılır,saçın düzelince açık kumrala dönersin.

Son düzenleme:
Back
X