Doğuma Hazırlık Kizlar lutfen bakin..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

caylakbridet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2018
161
68
98
35
Selam kızlar 38 haftalık gebeyim bugüne kadar çatlağım olmadi diye seviniyordum ama korkuyordum son haftalar çatlayanda çok duydum foto ekledim .keyfim kaçtı resmen yuvarlak içindeki şey çatlak mi yaaa başladım mi çatlamaya anlamiyorumda ben bir yorum yapın nolur

Eklentiler

• 20190301_202948.webp
    20190301_202948.webp
    61,3 KB · Görüntüleme: 133
Çatlaklar genelde 37. haftadan sonra başlar. Evet bu çatlak... Doktorum kremler kısmen etkili oluyor daha çok genetik yapacak birşey yok demişti. 40 haftayı doldurduğumdan son haftaya girdiğimde resmen bir gecede çatır çatır çatlamıştım.
Üzülmeyin. Çok açık renk olanlar düzeliyor. Mora dönmüş olanlar uzunca bir süre kalıyor.

Benim hamilelikte olmadı doğum dan hemen sonra çatlaklarım oldu ama 3 5 tane bişey şimdide belli bile olmuyor çatlarsa çatlasın boşverin çatlağa yapacak birşey yok kafanıza takmayın sonra soluyor belli bile olmuyorlar

Selam kızlar 38 haftalık gebeyim bugüne kadar çatlağım olmadi diye seviniyordum ama korkuyordum son haftalar çatlayanda çok duydum foto ekledim .keyfim kaçtı resmen yuvarlak içindeki şey çatlak mi yaaa başladım mi çatlamaya anlamiyorumda ben bir yorum yapın nolur
Çatlak dediğin öyle işte bacım duruyo duruyo sinsi sinsi son anda çıkıveriyo ama ben buna da güzel bakıyorum yavrumun hatıraları gözüyle bakıyorum :halay:

Çatlaklar genelde 37. haftadan sonra başlar. Evet bu çatlak... Doktorum kremler kısmen etkili oluyor daha çok genetik yapacak birşey yok demişti. 40 haftayı doldurduğumdan son haftaya girdiğimde resmen bir gecede çatır çatır çatlamıştım.
Üzülmeyin. Çok açık renk olanlar düzeliyor. Mora dönmüş olanlar uzunca bir süre kalıyor.
Doğumdan sonra düzeliyor mu gercekten

Back
X