• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar lutfen bakin.

Anladığım kadarıyla cevap veriyorum.

Senin duygularını merak ediyor.
Ondan vazgeçmeni istemiyor.
Ama o istediği zaman senden vazgeçebilmek istiyor.
Çünkü özgürlüğünü senden çok seviyor.

Kısaca eğer beyaz bir sayfa açmak ister misin sorusuna evet
gibi bir yanıt verseydin bunu kullanırdı. Kendisine kör kütük aşık
bir kızın varlığı ona iyi hissettirirdi en azından yeni bir heyecan bulana kadar:ssz:

Tebrik ediyorum ben anlayamamistim :1::1:
Kisacasi yedekte ol diyor yani konu sahibesi
Uzak dur bence
Yani konuyu anlamadim da arkadasim yazdigindan o cikiyor

bu çocuktan size bir yol olmaz..bence kısa yoldan kaçın..

Sevgili buldun mu diye soru mu olur ayrıca,ergen mi bu ya..

bir daha sorarsa buldum deyin bence..

hiç içiniz acımasın.. :ssz:

canım sen yazdıktan sonra yazını kontrol ettınmı okumaya çabaladım olmadı valla :1: daha duzgun yazarsan yardımcı olabılırız

Kısacası; sen ona mesaj atmışsın oda karşılık vermiş ama çok rahat davranmış.
Özledin ondan mesaj attın, sen devam etmek istiyorsun sanırım gibi.
Sende ona kızgın olduğun için hemen tribe bağlamışsın ve oda seninde farkın yok gibi cümleler sarfetmiş.
Anlaşılan o istiyor ki, onu seven biri olsun istediği zaman etrafında olsun istemediğinde uzak kalsın.
Böyle dengesizlik durumlarında yapılması gereken; bir daha ulaşmamak.
Çünkü her zaman dediğim gibi, seven erkek böyle rahat olamaz, istiyorsan buyur istemiyorsan yol al tarzında. :19:

Eğer mesajlarını da bu şekilde yazıyorsan anlamamıştır tabi seni....

15 gundur ayriyim sevdigimden ve her gun cok aci cektim, kuzenim geldi yanimda kalmaya onunla iyiydim. Sonra dun gece 4 tu ona dedim ki cok ozledim dayanamiyorum diye o da o zaman yaz kendini neden kasiyorsun umitle bekliyorsun belki diye gercegi gor ve yoluna bak kalbini dinle dedi. ben de dun ona yanlislikla birine napiyosun yazcaktim mesajla ona yazmisim sok oldum ama nasil oldu hayret ettim. O da cvp verdi idare eder sen diye. Daha sonra ben cvp vermedim 1 saat sonrasinda nerden geldim aklina yazmis cvp vermedim. sabah ta bu yuzden yazmakk geldi icimden ve iyimisin diye merak ettim diye yazdim. cvp geldi iyiyim sevgili buldun mu ? dedi.bu insan netten cikmayp kiz aramaktan baska birsey yapmadi gerci faceden kizlari silmis.Herneyse sonra ben cvp verdim o soruu tekrar sordu. Arayis icinde olmadim dedim . o da iste napiyosun ne ediyosun bisiler sordu. kartlarimm vardi odeyememistim kapattinn mi soyledi biri haric dedi ben kapatcam yolicam para dedi . ben de istemiyorum oyle bisi dedim o da tamam dedi.ozledin diye yazdin dimi dedi ben de is buldun mu merak ettim dedim. Adada is bulmus calismak icin onnlarin adada evi var . Ada konusundan cok tartismistik gorusemicez diye . Neyse hYirli olsun dedim o da geriye donus yapcaksin gibi geldi dedi. Bizim konumuz hakkinda yeni sayfami acmak istiyosun dedii. Ben konuyu degistirdim. Ben adada ise baslicam . bu arada sana yaptiklRimin yanlis oldugunu anladim dedi. ben de. konuyu degistirdim. srn bu saatte neden uyumadin dedi.sitedeydim kuzenle dedim. sevgilin mi yanindaydi dedi. sacmaladi. sabah 9da is basi dedi , uyu dedim ben de . sonra bana biraz sayfa acmak istiyomusun düşün bu soruyu gun boyunca dedi. ben konuyu degistiriyordum isiyle ilgili o da soru sordum dedi. ben de gittigin yerde kizlR falan acarsin sayfa dedim.. o da tamam sen hep ayniydin farkin yok . laf sokmaya devam dedi. ben koniyu degistirdim. Anladim ki benimle yasamaktan artik iyice vazgecmissin. ben de bu yüzden mesaj cekenn bendim hadi uyu dedim o da ama kac dakikaDir cvp veremedin dedi. ben de cvp yok dedim daha cvp yok bunlar ne demekkk kizlarrr​

yaz kendini neden kasiyorsun umitle bekliyorsun belki diye gercegi gor ve yoluna bak kalbini dinle dedi. ümitle bekliyorsun belki diye derken??
kartlarimm vardi odeyememistim kapattinn mi soyledi biri haric dedi ben kapatcam yolicam para dedi .borç kimin borcu onuda anlamadım seninse o ne neden para yolluyor onunsa sanane?
koniyu degistirdim. Anladim ki benimle yasamaktan artik iyice vazgecmissin. ben de bu yüzden mesaj cekenn bendim hadi uyu dedim.burayıda anlayamadım, o yeniden beyaz sayfa açalım mı düşün demiş sanırım sende konu değiştirmişsin, gittiği kizlR ne bilmiyorum orayı anlamadım açarsın sayfa diye laf sokmuşsun oda sana değişmemişsin diyince anladım ki ile başlayan yeri yazmışsın da ben de bu yüzden mesaj cekenn bendim ne demek onu anlamadım hem posta koyuyorsun hem mesajı ben çektim diyorsun :( özür dilerim yermek için söylemiyorum hepimiz yazım hataları yapıyoruz olay harf hatası değil cümleler kopuk yardımcı olmak zor:(

Bunu yazdim dun gece ona ve cvp yok..ayrilali tam 15gün oldu. Ve bu süre zarfinda dûşünecek çok zamanim oldu.Ne yaptgmı, ne yapmadgmı,ne yaptgni ve yapamadgni. Ve gercekten cevaplarini aldım soruların.10ay kimine göre kısa ama yaşanmşlıklar senelere bedel.En önemli sorunun cevbni da aldim kimdi gerçekten seven. asıl sorun neydi? Asıl sorun sevgymiş, diline seviyorumu dolayan ama hep tersini yapan adam. Sevdgni cok soylemeyen ama her şeyle gösteren ben. Sana yaziyorum belki bu eziklik , yanliş ama bence bizi bu hale getrenin yaptgi ayipti sen benim sırdaşımdın. kimsenin bilmedgni biliyosun. İlkim oldugunu,kendimi verdgmi sana bu yüzdn sana yazablyrm. Ben nerde yanliş yaptm diye dûşndugumde çok sevmekte yaptgmi anladm. Sen hayatna arkamda ne bıraktm diye düşünmedn her zamanki gbi avına çıkabilirken ben yaşanan onca şeyin altında ezilip kaldım . Ben hayal kurdum , ben omzumu sana yasladım, seninle agladım,sana anlattm senle uyudum kalktm . Ama karşılıksızmş her şey anladm. Her şeyin bu denli ucuz oldugunu anladım.Ama sonra düşündüm yanmda olup sahip çıkan seven ,sevmemiş adama üzülsem neye yarayack. O mtlu mesut yaşarken , üzülmeye deger mi degmezmiş.Keşke sandgm kadar masum olsaydın. Yine yazdiklarimi anlamayacksn zaten yolunu seçmşsn ama biraz önemli olsaydim senin içn şuan daha mtluyduk.Ama ben seni hep iyi yönünle hatrlcm. Birlikteyken ve ayrldiktan snra yaptiklarini hatrlayp sendn degl kendimdn nfret etmek istemiyorum. Nasıl bu kadar her şey basitmş düşnmek istemyrm benim sevdgm adam ölmüş.Nasıl benim aşkımı başkasında aradın düşunmek istemiyorum. Nasıl her şey basitmiş bu kadar duymak istemiyorum. ömrümün son nefesine kadar yanında kalmayı,gözlerine bakmayı ve daha fazlasını çok isterdim..Ama bazen gitmek gerekiyormuş vazgeçmek..Vazgeçtim artık ben bunca ay yaşananlardan ve dun yazdklarndan snra seninle olan hayallerimden.Suçlamıyorum kimseyi. Ben de yanlş yaptm. Hak edilen buydu ki yaşıyoruz bu sonu.Şimdi gidiyorum..Biliyorum ki sensiz olabilir,yaşayabilir,uyuyabilirim.Tek sorun elimdeki son umudu,mutluluğu kaybetmem.Demiştim sana sen son umudumsun dahası yok..Onuda kaybetmiş olmak bir daha bir başkasına güvenemeyecek olmak ne acı..En kötüsüyse Artık sana inanmamak,inanamamak..Ne acı ki ben artık ''belki olur '' diyemeyecek kadar büyüdüm ve öğrendim olmuyorsa zorlamayacaksın..Yazık oldu pek yazık:) kendine iyi bak.

Back
X