Kızlar lütfen bakin:(

q0nca

Nişanlıııı:)
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2010
908
3
118
Bursa
36 haftalik hamileymm 3.4 gündür akinti var ama kan kokuyo gibi arada böyle sanki sıcak birseyler geliyo hani adet olursunuz kan gelirken bi his olur ya aynen öyle kilodumu günde 2 kere değiştiriyor çok leke oluyo 1 saattir kaç kere tuvalete gittim demin tuvaletim geldi gene ama normalde sarı olur bu sefer rengi belli değil bebis te hareketli kafam çok karıştı kesin birsey olmadan Dr aramak da istemiyorum kendimi yiyorum şu anda bana bi akıl verin

Tehlikeye atmayin. Hastaneye gidin bence.

akıntınız olması idrar yolu enfeksiyona işaret olabilir, doktora gidin idrar testi yaptıracaktır, enfeksiyon varsa antibiyotik verecek mutlaka kullanın, çünkü idrar yolu enfeksiyonu tedavi edilmez ise düşüğe ya da erken doğuma sebep olabilir

sıcak birşey akıyor hissi akıntınızdan kaynaklanıyor

sık idrara çıkmak hamilelikte çok normal olmakla beraber idrar yolu enfeksiyonu da sık idrara çıkartır

idrarınızın açık renk olması her zaman en iyisidir, ne kadar açık renkliyse o kadar iyidir, koyu renk idrar yaptığınızda bolca su içmeyi ihmal etmeyin..

sevgiler

Sagolun kizlar bebis iyi ama cok bekletmicem 9 ocakta alcam dedi dr sabirsizlikla bekliyorum

Back
X