Kızlar lütfen bana akıl verin

sevgkkk

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2022
77
14
18
30
2.5 ay oldu evleneli bir birbirimizi severek evlendik evlenme sürecindede hiç bir zaman aileleri karıştırmadık maddi manevi ,şuanda tek sıkıntım eşim eve işten geldiğinde telefon elinden düşmüyor sürekli oyun oynuyor telden biz bu konuda sürekli tartışışıyoruz bnim ne yapmam lazım

Tartışarak değil de sakince anlattınız mı derdinizi? Pek yapabileceğiniz bir şey varmış gibi görünmüyor çünkü, elinden telefonu alamayacağınıza göre..

2 buçuk aylık evlisiniz ve şimdiden ilgisizlik başladıysa..
Allah sabır versin canım dicek birşey yok 🙄
Elde edene kadar olabiliyor bazen öyle sevme etme işleri. Umarım geçicidir..

Aynı koltukta olmaya özen gösterin. Sarılın telefonu abartınca temas edin film açın bırakır telefonu.

2.5 ay oldu evleneli bir birbirimizi severek evlendik evlenme sürecindede hiç bir zaman aileleri karıştırmadık maddi manevi ,şuanda tek sıkıntım eşim eve işten geldiğinde telefon elinden düşmüyor sürekli oyun oynuyor telden biz bu konuda sürekli tartışışıyoruz bnim ne yapmam lazım
Tartışmadan konuşun. Birlikte birdeyler yapın. Sinema olur, yürüyüş olur en basiti işve cilve olur yani 2.5aylik evlilikte kapıdan girince birbirinize libido tavan olmalıydı.

Herhangi bir oyun mu oynuyor yoksa hep aynı oyunu mu oynuyor? Bi oyuna takıldıysa hevesini alınca geçer diye düşünüyorum. İşte falan aklındaysa eve gelip doyasıya oynamak istiyor olabilir.. Ama sizinle vakit geçirmemek için oynuyorsa üzgünüm.. Dikkatini çekecek bi şeyler yapabilirsiniz ne bileyim beraber film isleseniz, kitap okusanız ya da beraber oyun oynasanız ister mi?

Konuşmak cilve film vs işe yaramaz
Ama anlayacak biri ise önce konuşmayı deneyin tâbi
O telefonda oyun mu oynuyor sizde elinize alın bir kitap kitap okuyun yada TV den bir film açın kendinixe bir kahve ve tabak yapın izleyin ne oluyoruz derse sen benden o kadar kopuksun ki bende kendimle vakit geçiriyorum deyin
Yani o kaçtıkça siz kovalayan konumuna düşmeyin

En önemlisi korun. Hemen hamile kalma.

Eşiniz karakter olarak nasıl biri? Mesela bir sinema veya bi etkinlik için plan yapsan bilet vs alsan emrivaki yapsan çok mu ters tepki verir? Haftasonu için 1-2 günlüğüne şehir dışında yakın bi yerde bi program ayarlayabilirsiniz. Konuşarak tartışarak anlatamadım demişsiniz belki bu tip etkinlikler biraz daha yakınlaştırır sizi.

Tartışmadan konuşun. Birlikte birdeyler yapın. Sinema olur, yürüyüş olur en basiti işve cilve olur yani 2.5aylik evlilikte kapıdan girince birbirinize libido tavan olmalıydı.
canım zaten öyle bu konularda sorunumuz yok ama telefon başında fazla vakit harcadığını düşünüyorum

Herhangi bir oyun mu oynuyor yoksa hep aynı oyunu mu oynuyor? Bi oyuna takıldıysa hevesini alınca geçer diye düşünüyorum. İşte falan aklındaysa eve gelip doyasıya oynamak istiyor olabilir.. Ama sizinle vakit geçirmemek için oynuyorsa üzgünüm.. Dikkatini çekecek bi şeyler yapabilirsiniz ne bileyim beraber film isleseniz, kitap okusanız ya da beraber oyun oynasanız ister mi?
bir kaç tane oyun var onlara sardı

Eşiniz karakter olarak nasıl biri? Mesela bir sinema veya bi etkinlik için plan yapsan bilet vs alsan emrivaki yapsan çok mu ters tepki verir? Haftasonu için 1-2 günlüğüne şehir dışında yakın bi yerde bi program ayarlayabilirsiniz. Konuşarak tartışarak anlatamadım demişsiniz belki bu tip etkinlikler biraz daha yakınlaştırır sizi.
bn plan yaptığımda gelir yani dışarı çıkmayı etkinlik yapsam buna uyar , mesela yemek yicez sürekli hadi diyip sofraya çağırıyom telefona dalıyor farkında değil

Konuşmak cilve film vs işe yaramaz
Ama anlayacak biri ise önce konuşmayı deneyin tâbi
O telefonda oyun mu oynuyor sizde elinize alın bir kitap kitap okuyun yada TV den bir film açın kendinixe bir kahve ve tabak yapın izleyin ne oluyoruz derse sen benden o kadar kopuksun ki bende kendimle vakit geçiriyorum deyin
Yani o kaçtıkça siz kovalayan konumuna düşmeyin
doğru söylüyorsunuz

ya çok özür dilerim ama siz hala cicim ayındasınız normalde sevişiyor olmanız lazımdı

sürekli plan yapın, evde de boş boş oturmayın, bir kahve yapın karşılıklı içmeyi teklif edin, bir film açıp izleyin birlikte.
yani bu kadar basit bir iletişimi kuramadığınız ve sizi anlamayacak biriyle evlendiyseniz yapacak bir şey kalmıyor.

Back
X