• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar lütfen bana akıl verin

ya çok özür dilerim ama siz hala cicim ayındasınız normalde sevişiyor olmanız lazım
sürekli plan yapın, evde de boş boş oturmayın, bir kahve yapın karşılıklı içmeyi teklif edin, bir film açıp izleyin birlikte.
yani bu kadar basit bir iletişimi kuramadığınız ve sizi anlamayacak biriyle evlendiyseniz yapacak bir şey kalmıyor.
kız sevişiyoruz zaten bunlarda bir sorun yok

şu her konuya boşan yazan arkadaşlar beni öyle sinir ediyor ki , kendileri Burada yaptıkları bu klavye delikanlılığının 4/1 ini kendi eşlerine gösteremiyorlar 😊 ama en ufak olayda boşanırım imajını sosyal medyaya gayet rahat empoze ediyorlar … hayatları şov çünkü 😁
Şiddet vb zararlı insanı yoran ve hayatını kötü etkileyen şeyler haricinde kimseye kolay kolay boşan denilmemesi gerekir …
Size tavsiyem aynısını yapın eşinizin üstünden ilginizi biraz çekin o size gelsin o size geldiği zaman da alıp konuşun hayatımızı böyle inada bindirip mi yaşayalım illa ? Böyle yapman hoş değil vs vs … olgunlukla yaklaşılan her konu nihayetinde çözülür ben buna inanıyorum .

Bu konuda konuşup tartışmışsın ya daha da konuşma, tartışma artık taktik değiş sırnaş, yanına otur temasta bulun, sarıl, öp sürekli benimki de öyle modum iyiyse ben hep öyle yapıyorum

2.5 ay oldu evleneli bir birbirimizi severek evlendik evlenme sürecindede hiç bir zaman aileleri karıştırmadık maddi manevi ,şuanda tek sıkıntım eşim eve işten geldiğinde telefon elinden düşmüyor sürekli oyun oynuyor telden biz bu konuda sürekli tartışışıyoruz bnim ne yapmam lazım
Sanırım bn kendimi iyi ifade edemedim bu konuda eşimle cinsel konuda yada bir aktivite konusunda bir sorunumuz yok ikimizde birbirmizi istiyoruz ve mutluda oluyoruz çok uzun yıllar birlikteydik ve sonunda evlenip kavuştuk birbirimize .
İşi gereği ayakta ve yoğun çalıştığı için telefonada iş yerinde bakamıyor dün tartıştık bu konuda o yüzden buraya içimi dökmek istedim tartışırken bn işte bile bakamıyorum telefonuma diye kendini savunuyor mesela yemek yencek sürekli sesleniyorum sofraya gel diye telefonuna dalıyor 15-20dk bekliyorum ya da sigara içecek yine aynı şekilde telefonunda oyun sosyal medyada vakit geçiriyor . İşten gelince bnde istiyprumki yanımda otursun falan ara sıra film açıp izliyoruz ya da bn ona şuraya gidelim şunu yapalım diyince itiraz etmez . Ama dediğim gibi telefonunda çok vakit harcıyor bn dün tartışırken bu durumu düzeltmek istiyorum dedi oda düzelcek bir şey yok çok büyütüyorsun diyip tartışma başladı ertesi güne kadar konuşmadık ama can sıkmaya başladı bu durum umarım düzeltebiliriZ zamanla bu durumu

şu her konuya boşan yazan arkadaşlar beni öyle sinir ediyor ki , kendileri Burada yaptıkları bu klavye delikanlılığının 4/1 ini kendi eşlerine gösteremiyorlar 😊 ama en ufak olayda boşanırım imajını sosyal medyaya gayet rahat empoze ediyorlar … hayatları şov çünkü 😁
Şiddet vb zararlı insanı yoran ve hayatını kötü etkileyen şeyler haricinde kimseye kolay kolay boşan denilmemesi gerekir …
Size tavsiyem aynısını yapın eşinizin üstünden ilginizi biraz çekin o size gelsin o size geldiği zaman da alıp konuşun hayatımızı böyle inada bindirip mi yaşayalım illa ? Böyle yapman hoş değil vs vs … olgunlukla yaklaşılan her konu nihayetinde çözülür ben buna inanıyorum .
Aynen öyle bu konu haricinde hiç bir sıkıntımız yok yeni evli olduğumuz için maddi anlamda zorlanıyoruz ama bn mesela hiç sorun etmiyorum gelip geçici bir durum nede olsa

Eşiniz karakter olarak nasıl biri? Mesela bir sinema veya bi etkinlik için plan yapsan bilet vs alsan emrivaki yapsan çok mu ters tepki verir? Haftasonu için 1-2 günlüğüne şehir dışında yakın bi yerde bi program ayarlayabilirsiniz. Konuşarak tartışarak anlatamadım demişsiniz belki bu tip etkinlikler biraz daha yakınlaştırır sizi.
yani bi program ayarladığımda uyar şuraya gidelim desem gider o konularda uyuz biri değil

Bu konuda konuşup tartışmışsın ya daha da konuşma, tartışma artık taktik değiş sırnaş, yanına otur temasta bulun, sarıl, öp sürekli benimki de öyle modum iyiyse ben hep öyle yapıyorum
yapıyorum zaten oda karşılık veriyor ama ilgisi bnim üzerimde olsun istiyorum 😉

yani bi program ayarladığımda uyar şuraya gidelim desem gider o konularda uyuz biri değil
Biraz daha yakınlaşmaya ihtiyacınız var gibi geldi bana, bence çeşitli programlar yapabilirsiniz eşiniz katılırsa

Back
X