İstemediğiniz hiçbir şeyi karşı taraf istiyor diye devam ettirmek zorunda değilsiniz. Mesajlarına, aramalarına cevap vermeyin. Hâlâ ısrarcıysa engelleyin.
- Ben bir haftadır biri ile konuşuyordum o iş sahibi yaşı yakın bana ama ben okuyorum tek sorun dedim ki baştan beni tanı bende seni ilişki diye atlama dedim o da tamam dedi ilk baş sonra ben ona hiç sormadığım halde bana sürekli kısıtlama ve gereksiz kıskançlık yapmaya başladı bende artık konuşmak istemiyorum üzerim diye dolaylı yoldan hayır diyorum ama anlamadı hâlâ yok diyor böyle kolay bitmez neden böyle bazı kişiler zorla mı devam edeyim kırmayım diyorum böyle yapıyor hayır diyorum yok diyor
Hep beni buluyor böyleleri iyi biri ile tanışmak istiyorum ofHemen kurtul belliki takıntılı biri başına bela olmasın sonra.
Ben üzülmesin diye güzelce anlattım ama anlamıyor Mesaj atıyor engelledim şimdiİstemediğiniz hiçbir şeyi karşı taraf istiyor diye devam ettirmek zorunda değilsiniz. Mesajlarına, aramalarına cevap vermeyin. Hâlâ ısrarcıysa engelleyin.
Neden engellemiyorsunuz?
Direkt tlf numarasını engelle
Sonra mecralardan engelle
Haklısınız yapım gereği birini üzerim diye çok stres yapıyorum ama ben stres oldum engelledimNeden engellemiyorsunuz?
Direkt tlf numarasını engelle
Sonra mecralardan engelle
Geri açma
Bir haftada ne aski bu ya?
Üzülsün efendim, bu kadar özverili olmayın. Sonunda üzülen siz olursunuz.Ben üzülmesin diye güzelce anlattım ama anlamıyor Mesaj atıyor engelledim şimdi
Oldum ama anlamıyorKarşı tarafa net olun ve bitirin.
Engelledim çok haklısınızÜzülsün efendim, bu kadar özverili olmayın. Sonunda üzülen siz olursunuz.
EngelledimAnlamiyorsa engel botunu bunun için. kullanın.
Kestirip at seni kontrol etmeye çalışıyor. Kalbinin sesini dinle sevgi böyle bir huzursuzluk duygusu değil
- Ben bir haftadır biri ile konuşuyordum o iş sahibi yaşı yakın bana ama ben okuyorum tek sorun dedim ki baştan beni tanı bende seni ilişki diye atlama dedim o da tamam dedi ilk baş sonra ben ona hiç sormadığım halde bana sürekli kısıtlama ve gereksiz kıskançlık yapmaya başladı bende artık konuşmak istemiyorum üzerim diye dolaylı yoldan hayır diyorum ama anlamadı hâlâ yok diyor böyle kolay bitmez neden böyle bazı kişiler zorla mı devam edeyim kırmayım diyorum böyle yapıyor hayır diyorum yok diyor
Oldum ama anlamıyor
O zaman şikayet edebilirim değil mi resmen manyak çıktı hiç öyle değildiOnun anlamasına gerek yok. Siz istemediğinizi söyleyeceksiniz ve engelleyeceksiniz. Bundan sonra başka şekillerde karşınıza çıkmaya iletişime geçmeye çalışırsa tacize girer.
O zaman şikayet edebilirim değil mi resmen manyak çıktı hiç öyle değildi
Tamam aynen ben bu şekilde beklemiyordum resmen aileme vermediğimi hesapları soruyor korktum yaKestirip at seni kontrol etmeye çalışıyor. Kalbinin sesini dinle sevgi böyle bir huzursuzluk duygusu değil
Tamam aynen ben bu şekilde beklemiyordum resmen aileme vermediğimi hesapları soruyor korktum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?