Kızlar lütfen bana yardım edin ne yapmalıyım

Daha 1 haftada bu kadar israrci oluyosa diger zamanlar nasil olur bi dusunun isterseniz? Bu kadar baskilar sonradan kotu sonuclarla bitebilir dikkatli olun hic biseye zorunlu degilsiniz. Iliskinizinde uzun olucaginida sanmiyorum ne bu acele yani adamdaki?Siz en basta tepkinizi koymalisiniz bu sekilde hareketlerden hoslanmadiginizi soyleyin belirtin mutlaka o da bilsin ki ona gore davransin davranmiyosa da gerekeni yapin bence zorla devam etmenize gerek kendinizi dusunun ve sevin onada soyleyin sert sekilde sizi zorlamasin

Aynen işe yarar sanırım memur çünkü

Kesinlikle ya çok efendi biriydi başlangıçta şoka uğradım bir daha asla ilişki yapamam korkudan allahtan ailemi bilmiyor
Zaten suan ailenizi bilmesine gerek yok daha 1 hafta olmus ne o oyle sanki evlenmissiniz gibi kisitlamis sizi sorun ne bu acele diye cok aceleye getirmis yani. Allah korusun sikintili biriyse cunku sizde tanimiyosunuz onu cok fazla

Hep beni buluyor böylesi demişsin ama o zaman tanıştığın yerlere dikkat et. Önce tanı sonra ilişkiye başla.

Söyledim kavga da ettik ana düzeltme yok birde can çıkar huy çıkmaz ya o yüzden bende dayanamadı bu kadar baskı sevmiyorum dedim engelledim bende

Söyledim kavga da ettik ana düzeltme yok birde can çıkar huy çıkmaz ya o yüzden bende dayanamadı bu kadar baskı sevmiyorum dedim engelledim bende
Ay cok iyi yapmissiniz zaten 1 haftada tanistigi biriyle hemen acele sevgili olmaya calismak olgun olmadigini sorun oldugunu gosterir amaci niyeti de farklidir emin olun hic gerek okuyomussunuz da okumaniza devam edin derim

kırın

Zaten suan ailenizi bilmesine gerek yok daha 1 hafta olmus ne o oyle sanki evlenmissiniz gibi kisitlamis sizi sorun ne bu acele diye cok aceleye getirmis yani. Allah korusun sikintili biriyse cunku sizde tanimiyosunuz onu cok fazla
Evet canım o yüzden şoka uğradım o kibar kişi gitti bir kaç gün sonra yerine başka biri geldi bana çok uzakta şükür yoksa düşünemiyorum numaram falan da yoktu allahtan

Ay cok iyi yapmissiniz zaten 1 haftada tanistigi biriyle hemen acele sevgili olmaya calismak olgun olmadigini sorun oldugunu gosterir amaci niyeti de farklidir emin olun hic gerek okuyomussunuz da okumaniza devam edin derim
Zaten bende şüphelendim hani dedim ki ilk tanışalım ben küfür sevmem etmem de bir kaç kez yaptım uyardım sonra ilk halinden eser kalmayınca dedim güzelce kırmadan bitiriyim ama öyle olmuyormuş çokta dikkat ederim ama neden böyle oluyor bilmiyorum insan gibi ayrılmak var birde böyle manyaklar

Evet canım o yüzden şoka uğradım o kibar kişi gitti bir kaç gün sonra yerine başka biri geldi bana çok uzakta şükür yoksa düşünemiyorum numaram falan da yoktu allahtan
Sevinin bencede cok cok basta gercek yuzunu gostermis dusunsenize 1 yildan sonra boyle olsaydi?

Boyle durumlarda kirmakta gerekiyo aslinda bende sevmem hic birini krmayi ama mecbur kaliyoruz siz zaten konusmayi bitirirek cok iyi yapmissiniz hakkinizda hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…