kızlar lütfen bana yardımcı olur musunuz

derin_89

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2014
16
0
16
İstanbul
Kızlar merhaba bende size birsey danısmak istiyorum ...
6 senelik üniversiteden cok yakın sınıf arkadasım vardı ben 2 sene karı koca gibi yasadıgım sözlüm vardı daha sonra ailelerden dolayı ayrıldık ve 3 sene kimseyle sevgili olmadım tabi bunu suan ki sevgilim biliyordu hatta kendisini tanıyordu..Neyse biz 4 ay önce sevgili olmaya karar verdik ama 2 ay sonunda ayrıldık . aradan 1 ,5 ay gecti tekrar barıstık suan yine beraberiz ama sorun bende mi merak ediyorum inanın sizin dısınızda yardım alabilecegim kimsem yok ... simdi söyle anlatayım erkek arkadasım ve abisi evden ayrıldılar kendilerine ev tuttular ve sadece abisi calısıyor .. bende madem calısmıyor ve iş bulamıyorsan ( ki yüksek mühendis kendisi yeni mezun ) askere git dedim ve kasımda askere gidicek .. benim yanımda oldugu için sürekli ben ona para harcıyorum cünkü zaten onda yok.. 2 ay yedirdim içirdim sigarasına kadar aldım beni sevmedigi belliydi gibiydi sanki sadece zaman geciriyordu kavga ettik bnmle para için mi berabersin diyince olay patladı ve ayrılmıstık .. simdi yine aynı fakat o lafları söyledigim için gercekten pişman oldum ... ama eskisine göre daha iyi gibi ben ayrılınca herkese yazmıs etmiş sosyal medyadan cok fazla hatunla yazısmıs falan daha 2 gün önce benimle beraberken yazıstıgını öğrendim sabaha kadar oturup bana oyun oynuyorum derdi ... ama bana söz verdi seni kaybetmek istemiyorum bir daha söz seni bırakmayacagım diyor ... eskiden zoraki dediği seyleri simdi kendiliğinden söylemeye basladı.. 1 ay içinde evden cıkarılacaklarmıs ve kasıma kadar kalıcak yeri yok benim babam yanımda olmadıgı sürece bende kalıcak durum bu inanın okadar uzun ki yazarsam sıkılırsınız en özet sekli bu ... sizce simdi ne yapmalıyım ben 25 yasındayım ve artık gercekten evlenmek istiyorum ama yanlıs kişi zannedersem bilemiyorum ... üniversite yıllarımda sözlümden sonra ilk defa sevdigim adam diyebilirim size cok kararsızım lütfen bana yardım edin ..kendimi cok yalnız hissediyorum simdiden cok tesekkür ederim

Keşke tek sorun para olsa..
Ama anlattıklarınıza baktığımda sorunun parada çok , maneviyat olduğunu görüyorum..

Yüksek mühendis olsun , işçi olsun ne fark eder..
Askerliğine kadar girerdi bir işe , çalışırdı.
Eli para tutar, abisine yardım ederdi..

Siz elinizden geleni yapmışsınız daha ne yapacaksınız ?

Ohh ne ala memleket , Adama bakiyosun cebine parasini koyuyosun , yatacak yeri var , yazistigi hatunlar var ..
Halla evlenmekten bahs ediyosun , bu adam sence evlenirmi ? Evlenmez!

Birakin boyle adamlara para yedirmeyin ya..

Çalışmak için bahane olmaz bence. Benim erkek arkadaşımda güzel bir bölümden mezun maşaALLAH. Ama askere gidene kadar 2 yıl falan halı yıkamacıda çalıştı. Askerliğine son 1 ay kala çıktı gezdi. Birikim yaptı yani. Yüksek Mühendis olması geçici bir işte çalışmasına engel değil. Sırtınızdan geçiniyor , işin kolayını bulmuş gibi geldi bana...

Böylelerine, yedirdiğin sürece senden iyisi, güzeli yok zaten.
Tam kalacak yere ihtiyaç duyduğu zamanlarda, önceden söylemediği sözleri kendiliğinden söylemeye başlaması da ne büyük tesadüf değil mi?
Bırak bacım, buna harcayacağın parayı bankaya koy, derneğe bağışla, ne bileyim başka bir şey yap ama buna yedirme.

Yanlış adam
Yanlış davranış
Birbirine destek olmak; birinin diğerini bakması değildir
Adam sırtını yaslamış size, oh ne ala memleket, neden çalışsın ki
Kendinizi bu şekilde kullandırmayın
Gerekirse ömür boyu bekar kalın ama bu şekilde aptal yerine koydurmayın kendinizi

Ben onurlu bir erkek düşünemiyorum ki, sevgilisinin eline baksın... sigarasını bile senden isteyecek kadar yüzsüz.. başkalarıyla konuşması da cabası...

adamın cüzdanı gibisin, sanmıyorum ki seni bıraksın... sen poposuna şöyle güzel bir tekme atıver bence..

senin zaten hislerin dogru yönde. geriye sadece geçegi kendine itiraf etmek kaliyo

Bence zaten evlene eģine inansaydınız buraya konu acıyor olmazdınız. Biraz agır olacak ama adam seni maddi ve manevi kullanıyor. Her türlü isini hallediyor. Lütfen gözunu ac ve kabul etme bak ozaman gercek yüzünü görürsün.

Sakın bana kızma biraz sert olacak belki ama kendine gelmen için böyle yazıcam kullanıldığın aşikar jigolo tutacak yaşta da değilsin henüz :)
Arkadaşına kapıyı göster canım ondan sana bırak evliliği koca olmayı eğlencelik sevgili bile olmaz aç gözünü rica ederim kendi değerinin farkında değilsin herhalde onunla yaşadığın her dakika boşa geçirilmiş zaman haberin olsun...

seni kullanıyor yüksek muhendis ne demek neresinden bakarsan 25-27 yaş yapar çok kötü yanlış adam.bas tekmeyi

niyetin evlenmekse düzgün birini bul..
yada hep bekar kal ama kullandırma kendini ona...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…