Kızlar lütfen beni yanlız bırakmayın 🙏🏼

badempatii0

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2023
61
20
18
32
merhabalar 5 gün klomen sonra çatlatma iğnesi oldum bugün 12.gün . Beyaz akıntım var şeffaf değil yanı ,bel ağrım ve aşırı rahatsız eden bacaklarımda sızı var . Sabah midem ve basım cok kötüydü . Kan için erken mi gebelik belirtisi olabilir mi napmam gerek yaşayan ya da bilen varsa lütfen paylaşabilir mi?

İlişki üzerinden 13 gün geçtiyse kaset test yapın varsa çıkar hakkınızda hayırlısı olsun inşallah çatlatma iğnesi 12. Gün sanmam ama bi ihtimal yalancı pozitif çıkarabilir aslında 8 10 güne etkisi geçer diyorlar ama yine de 13. Gün yani yarın ilk idrarla test yapın

Bende klomen kullandım ama çatlama iğnesi vermemişti şikayetlerinizle aynı durumu yaşadım hatta regl olacağımı sandım ama çok şükür şuan hamileyim verebiliyorsanız kan verin yoksa evde bi test yapın varsa çıkacaktır

Şöyle ki iğne etkisinden dolayı korkuyorum pozıtıf çıkar negatıfe dönerse diye kan vermek mantıklı ama kan bile bazen yanıltıyor denk geldim kanda negatif olup aslında gebe olanlara . İnsallah sende hayırlısıyla kucağına al . Cinsiyet belli mi

İğne sonrası 13. Gün yarın iğne etkisi kalacağını sanmam 15. Gün yapın denir ama bence yarın ilk idrarla bi test yapın

Yaptırdım bugün canım şimdi çıktı sonuç 1.3
Düşük şu an ama hiç belli olmaz. Kız kardeşimin de öyleydi 2 gün sonra 20ydi. Sonra arttı gitti. Sağlıklı bir gebelik geçiriyor şu an hakkında hayırlısı olsun kuzum. Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın

Yok canım Allah nasip ederse bayram haftası öğreneceğiz

Doktorumu kan istedi siz mi verdiniz , aynı yerdemi verdiniz , kardeşin tedavi oldumu anlatırmısın

Kan değerim yükselmiş 2 gün sonra bi da ver dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…