- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
benim salonum da kahve,krem tonlarında ben de 3 yıllık evliyim.canım modayı takip etmek zor.mobilyamızı seçerken mağazadaki en şık takımı seçmiştik.3 yılda demode oldu napalım.ben de bzaen düşnüyorum ne yapabilirim diye ama pek bişey bulamıyorum.belki yastık kılıfları değiştirilebilir bir de perdeler.mesela şöyle kahveli yeşilli kremli dallı güllü yastık kılıfı,bir de bunlarla uyumlu güllü dallı perde farklı bi hava katabilir.
benim salonum da kahve,krem tonlarında ben de 3 yıllık evliyim.canım modayı takip etmek zor.mobilyamızı seçerken mağazadaki en şık takımı seçmiştik.3 yılda demode oldu napalım.ben de bzaen düşnüyorum ne yapabilirim diye ama pek bişey bulamıyorum.belki yastık kılıfları değiştirilebilir bir de perdeler.mesela şöyle kahveli yeşilli kremli dallı güllü yastık kılıfı,bir de bunlarla uyumlu güllü dallı perde farklı bi hava katabilir.
sadece oturacağın kısma koyduğun için kayma olmuyor kaymazları vardır ya :)
kardeşim de ilk bana dediğinde çook saçma gelmişti ama cidden hoş duruyor ya elinde varsa dene :) hatta ablamın koltuklar siyah oturduğu yere kırmızı polar yapmıştı acayip hoş hava kattı biz de ondan esinlenmiştik
bak canım netten zıt renklerin uyumu diye bak acayip uyumlu oluyorlar gazetecilik bölümü bitirdim tasarım dersinde öğrenmiştim bunları hocam hayatınızda da kullancaksınız dediğinde inanmamıştım
ben kahverenginin çok şık bir renk olduğunu düşünüyorum beyaza göre daha sıcak bir hava veriyor ortama, aslında kahverengi ile bir çok rengi de kombin yapabilirsin turkuaz turuncu krem hepsi olur.ama çok takılıyorsan bir arkadaşım mobilyalarını boyattı gözüme inanamadım harika oldu..konsol masa falan mobilya kısmını beyaza boyatabilirsin koltuklarınada beyaz kılıf diktirirsin maliyeti düşük olur salonunda yenilenmiş olur...
kızlar kahve tonlarında kanepelerime turkuaz renginde yastıklar ve şal dikicem..aklıma yatan bu ne diyorsunuz ?*fikir verin
arkadasim benim de koltugum cok koyu kahve idi. benmde ilk basta moralm bozuktu... bende yastklari degstirdm.. yastgin tanesini 5 ytl ye aldm:) ucuza geldi ama eve hareketllik verdi leopar ve parla yastklar... istersen bir bak hato kullanici adi altinda salonum konu baslikli .. ve perdemde kahve tonlarinda acik krem gbi yastiklarmla uyumlu verdiden aldim .. herseyim benimde kahve tonlarinda ... ayrica ikeada turkuaz aksesuar vazolar var uclu mumlukllarda var onlardanda alabilrsin...kolay gelsinbu arada şal ve yastıkların kenarlarına uzun boncuklar dikebilirim kahve tonları olursa kanepeye uyar sanki.. veya farklı fikri olanlar lütfen yazın çünkü zaman kaybetmeden alıp başlamak istiyorum..ne dersiniz fikri olan
haklısın canım ama düğün arfesinde mobilyalar çeyizler hemen hemen hepsi acele ile alındı..o acelenin içinde çok fazla düşünme imkanım olmadı malum kayınvalidem annem eşim hepsi ayrı zevk birçok fikir arasında tam manasıyla uyum yakalamak zor..bütün hayal ettiklerin düğün arefesinde her kafadan çıkan sesle uçup gidiyor..öyle şeyler alıyorsun ki eve gelip düğün bitip salonuna girdiğinde ben bunları nasıl aldım nasıl beğendim diyorsun..o yüzden fikirlerinize ihtiyacım var..malum tüm salonu bi anda yenileyemeyeciğime göre ufak tefek değişikliklerle hareket katmak istiyorum..
kızlar kahve tonlarında kanepelerime turkuaz renginde yastıklar ve şal dikicem..aklıma yatan bu ne diyorsunuz ?*fikir verin
sen milleti ne takarsın arkadaşım annem de olsa karışamz bnm şahsen hep söyler ben karışmam bişey söylemem aklını karıştırmak istemem sonuçta ev senn zevk snn diye. kimseyi karıştırmayacaktın fikrimce gitseydin eşinle ikiniz alsaydınız zevkinize göre. hadi kaynana karışır şanındandır kaynananılığın herşeye bir yorumda bulunmak en de sevmediğim şeydir. .. sonuçta hepimiz aklı hür iradesi hür insanlarız keşke en bşta kendi kafasına göre terchlerde bulunsaydın sonradan zor oluyor eşyalar yenı masrf oluyor dıye ınsan da kıyamıyor geçmş olsn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?