Günaydın yanlış biliyorsam biri beni düzeltsin. Embriyo blastokist evresine (hani bölünüp bölünüp bendine sığmayıp taştığı an...Hani bizim yerleşme kanaması mı, ay yoksa kistim mi vardı da patladı, amaaan bu ayda olmadı regli oluyorum dediğimiz an) neyse bu evreye geçmesi için en az 5. günün geçmesi gerekiyor. Oda herşey yolunda giderse. Ama bazen bu iş çok hızlı oluyor. Bilemiycem.
ilişkiden sonraki akıntıya takılma, onun nedeni bambaşka şeyler olabilir.
Evet canım haklısın neler okuyoruz bende sanmıyorum ama.bir ihtimal leke den 10-15 gün gibi önce ilişki zamanları yani adetten hemen sonraki zamanlar girdiğim ilişkiden belkidem bilemedim ben bu işi. Ama var satıyorum ki yerlesme kanaması öyleyse ne kadar sonra test de çıkma durumu olabilir Sizce. Bu arada benim bir önceki gwveligimde regl den 10 gun once yerlesme kanaması olmuştu aşılamadan 5 gün sonra sonra öğrendik ki aşılamadan 1 hafta gibi bir süre önce kendi kendime erken yumurtlayip hamile.kalmışımbencede ilişki ve lekelenme arasındaki zaman çok az.ama olurmu olur yani.benim yerleşme kanamam normal yumurtlama döneminde ilişki oldu.ve normal adet tarihinden 5-6 gün sonra olmuştu.nerdeyse 15 günü aştı.ama hakkında hayırlısı Rabbim gönşümüze göre versin.
bu sitede ne olaylar okuyoruz....
Bende onu diyordum, akıntı dediğin senin sıvıların da olabilir eşininkilerde.Olabilir canım doğru söylüyorsun ama benim yumurtlama akıntısı dediğim hani şu jöle gibi olan o şekilde gelince dedim yumurtladim. Gerçi iliskiden 3#4 saat sonra geldi belkide içerde biriken spermlerdi o da olabilir. Benim merak ettiğim 3 gün sonraki pembe kahve leke. Tedirgin olduğum çünkü pko var bende acaba kıst mi dedim o günden beri kasikların da ağrıyor. Zaten kolay hamile kalamiycagimi biliyorum tek derdim acaba kist falan mı ?
Yumurta çatladıktan 10 gün sonra kan testi ile öğrenebilirsin. 15.gün ise bazı idrar testleri net sonuç veriyor...Evet canım haklısın neler okuyoruz bende sanmıyorum ama.bir ihtimal leke den 10-15 gün gibi önce ilişki zamanları yani adetten hemen sonraki zamanlar girdiğim ilişkiden belkidem bilemedim ben bu işi. Ama var satıyorum ki yerlesme kanaması öyleyse ne kadar sonra test de çıkma durumu olabilir Sizce. Bu arada benim bir önceki gwveligimde regl den 10 gun once yerlesme kanaması olmuştu aşılamadan 5 gün sonra sonra öğrendik ki aşılamadan 1 hafta gibi bir süre önce kendi kendime erken yumurtlayip hamile.kalmışım
canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim normal adet ghnumu bekliyim artık o günde olmazsam gdicem doktora kistler baksın artk yapılcak birsey yok. Allah sağlık versin gerisi zaten olur ben kızıma 1.5 yılda hamile kaldım tabii ilaç desteğiyle :) o yüzden bu tarz durumlar beni uzmuyor allah hayırlısını zamanında versin inşallah isteyen herkeze nasip olur :) çöl teşekkür ederim güzel bilgilerin için sanki aradan zaman geçince jnsan hiç yaşamamış gibi birilerine sorma gereği duyuyorBende onu diyordum, akıntı dediğin senin sıvıların da olabilir eşininkilerde.
Pko varsa, kistte olabilir, birde şu bilindik genel tarihler tutmayabilir. Zaten şu gdolu stresli dünyada kimse de tutmuyor ya orası da ayrı konu.
Bence önce kistlerine bir baktır. İlk gebelikten sonra belkide durumda değişen birşeyler vardır öğrenmiş olursun.
Ama umarım, erken yumurtlamışsındır ve yerleşme kanamasıdır da şirin mi şirin bir kardeş gelir. Neden olmasın :)
Rica ederim canım. Ne güzel, RAB sana unutman için güzel bir hediye vermiş. Keşke bizimde tüm bildiklerimizi unutabileceğimiz zamanımız olsaydı.canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim normal adet ghnumu bekliyim artık o günde olmazsam gdicem doktora kistler baksın artk yapılcak birsey yok. Allah sağlık versin gerisi zaten olur ben kızıma 1.5 yılda hamile kaldım tabii ilaç desteğiyle :) o yüzden bu tarz durumlar beni uzmuyor allah hayırlısını zamanında versin inşallah isteyen herkeze nasip olur :) çöl teşekkür ederim güzel bilgilerin için sanki aradan zaman geçince jnsan hiç yaşamamış gibi birilerine sorma gereği duyuyor
Cevaplaya bastıktan sonra yazdıklarım gözüme çarptı. Cevabı şikayet kutusuna çevirmişim.canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim normal adet ghnumu bekliyim artık o günde olmazsam gdicem doktora kistler baksın artk yapılcak birsey yok. Allah sağlık versin gerisi zaten olur ben kızıma 1.5 yılda hamile kaldım tabii ilaç desteğiyle :) o yüzden bu tarz durumlar beni uzmuyor allah hayırlısını zamanında versin inşallah isteyen herkeze nasip olur :) çöl teşekkür ederim güzel bilgilerin için sanki aradan zaman geçince jnsan hiç yaşamamış gibi birilerine sorma gereği duyuyor
Canim aşk olsun ne rahatsızlığı zamanında bende çok uğraştım sıkıntı çektim.. maalesef sonuca ulaşan kadar kimi konularda dert yandım kimi konularda manasız yere olayları anlattım :) ama geçti emin ol senin de geçici. Yanlız bir önerim olucak çeşit alem doktora gittim binbir türlü ilaç tedavisi oldum ama tek bir doktor tek bir ilaç ile iyi etti beni burda ilaç ismi vermek ne kadar doğru olur bilemiyorum ama eğer istanbuldaysan sana bir doktor önerebilirim inan ki maddi olarak bakmıyor olaylara evet biraz pahali bir hastane ve doktor ama bunca zaman dolandiktan sonra bana sana yanlış tedavi uygulanmış gel bunu deneyelim 3 ay dedi ve 2. Ayda hamileydim. Özel sağlık sigortasi doğumu karsilamadigindan farklı bir doktora devam ettim ama bugün sıkıntı yasasam yine gidicem doktor o okur yani.. Eğer istersen sana veririm ismini hastaneyi bir git derim belkide bana derman olduğu gibi sana da olur ..Cevaplaya bastıktan sonra yazdıklarım gözüme çarptı. Cevabı şikayet kutusuna çevirmişim.
Tam gooooool diyecekken, tek çizgiyi görüp, ofsayta düşmekten mütevellit, ruh sağlığım yerle yeksan durumda.
Çevreye Verdiğim rahatsızlıktan ötürü özür dilerim...
mumkunse duz testle yaparmisin?
predictor yaniltiyor.
ben yumurtlamadan 9 gun sonra var ya yok arasi bir cizgiyle ogrendim gun gectikce artti bnmki 3tlikle testti :)
Bende çok okudum forumda o yüzde clearblue nun testini aldım yarın sabah ilk idrarda yapıcam. Onda pek yanılma olmuyorMuş. Hem bu testin üstünden 2 gun geçmiş olcak yumurtlamadan sonra 11. Gün olucak varsa silikte olsa çıkar diye umuyorum.. sende 2 günde bir mi yapmıştın testleri ?
bugün yaptınız mı test ne çıktı?Bende çok okudum forumda o yüzde clearblue nun testini aldım yarın sabah ilk idrarda yapıcam. Onda pek yanılma olmuyorMuş. Hem bu testin üstünden 2 gun geçmiş olcak yumurtlamadan sonra 11. Gün olucak varsa silikte olsa çıkar diye umuyorum.. sende 2 günde bir mi yapmıştın testleri ?
Yaptım daha güvenilir bir marka ile tekrar denedim sonra da doktorum aradım. Negatif çıktı doktor yumurtlama ve iliskiden daha 11 gün geçtiği için erken olabileceğini hafta sonuna kadar bekleyip test yapmamı söyledi. PKo var bende kaç günde bir regl olduğum belli değil o yüzden adet gününü de belirleyemedimbugün yaptınız mı test ne çıktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?