Canim uzulme bende 2 defa kimyasal olunca doktora gittim ve doktorun soyledigi suydu hamile kalabiliyorsun dogurgansin dedi bunda bir sorun yok dedi ve hatta biz bu dusukleri adet gecikmesi gibi goruyoruz dedi bebek rahme yerlesmeden atiyo vucut dedi genelde kalitesiz yumurtadan olurmus o yuzden bu ay hep hep hayit suyu iciyorum aslan percem cayi iciyorum herseyin hayirlisiTesekkur ederim cnm bu gune kadar hic tutmamisti en azindan diyorum dollenmem oluyor kendimi bole avutmaya calisiyotum :)
Insallah bende hemen kalirim.. 1.5 senedir uğraşıyoruzKendini avutacak birşey yok biçok insan yaşıyor bunu çoğu farketmiyor bile. Ne zamandır deniyorsun bilmiyorum ama lütfen kafanı takmamaya çalış. Ne zaman kısmetse o zaman olacak ki bak kimyasaldan sonra hemen hamile kalan cok insan var :)
Onlar ne işe yariyor peki ictiklerinCanim uzulme bende 2 defa kimyasal olunca doktora gittim ve doktorun soyledigi suydu hamile kalabiliyorsun dogurgansin dedi bunda bir sorun yok dedi ve hatta biz bu dusukleri adet gecikmesi gibi goruyoruz dedi bebek rahme yerlesmeden atiyo vucut dedi genelde kalitesiz yumurtadan olurmus o yuzden bu ay hep hep hayit suyu iciyorum aslan percem cayi iciyorum herseyin hayirlisi
Onlar ne işe yariyor herseye cok faydasi var canim hamile kalmani kolaylastiriyor ve daha kaliteli yumurtalara sahip oluyosun
Naptin canim varmi bir gelismeHmm insallah Allah nasip eder cnm ikimize de.. b3nden mercimek buyuklugunde kahverengi leke gelmis
Bugun gittim yarin kan tahlili ver dedi ben kan vereli 3 gun oldu o yuzden 2 gunde bir bakilio die yarin kan verecem ama kimyasal gebelik olabilir dedi doktor daNaptin canim varmi bir gelisme
Gecmis olsun canim kimyasal gebelikten sonra hamile kalma sansin daha yuksek oluyor bu ay kimyasal olup diger ay hamile olanlar cok gordumKimyasal gebelik oldu deger 23 ten 17 ye düşmüş maalesef
Canim ovulasyon testini denedinmi hivKızlar bnde kimyasal geçirdim we 11 aydr hamile kalamadım
Canım hayıt suyu civan perçemi ne işe yarıyor? Yumurta kalitesini mi artırıyor? Ben de iki aydır kimyasala takıldım, yıldım vallaha...Canim uzulme bende 2 defa kimyasal olunca doktora gittim ve doktorun soyledigi suydu hamile kalabiliyorsun dogurgansin dedi bunda bir sorun yok dedi ve hatta biz bu dusukleri adet gecikmesi gibi goruyoruz dedi bebek rahme yerlesmeden atiyo vucut dedi genelde kalitesiz yumurtadan olurmus o yuzden bu ay hep hep hayit suyu iciyorum aslan percem cayi iciyorum herseyin hayirlisi
Canim eger kan testi iki katina cikmazsa kötü canim. Saglikli gebelikte her iki güne bir iki katina cikmali. Cikmazsa düsükle sonuclanio bendede öyle olmustu. Ilk 30 cikti sonra 32 sonra düstü. Her gebelik idrarda cikarKizlar cuma gunu beta hcg 23 cikti idrarda da silik cizgi cikti.. bugun baska bir merkezde kan testi yaptirdim 29 cikti 2 katina cikmadi sizce neden boyle bir durum yasiyorum.. gebelik olmasa idrarda cikar miydi
Evet canim cok faydasi var yumurtalara tavsiye ederim bende iki defa kimyasal gebelik gecirdim simdi adete 7 gun var ve ilk ictigimde cok akinti oldu temizlendi sanki insallah bu ay hamile kalirim hayirlisiCanım hayıt suyu civan perçemi ne işe yarıyor? Yumurta kalitesini mi artırıyor? Ben de iki aydır kimyasala takıldım, yıldım vallaha...
Benim de pazar günü başladı hcg düşmeye, 211 den 162 şimdi de 136. Kanamam tam başlamadı, acaba yarın içmeye başlasam kanamayı çok artırır mı ki? Ya da ne zaman başlasam bir fikrin var mı canım? Gerçi bir taraftan artsa da bitse de bu ay da böyle kapansa diyorum. Bitmedi bu ay bitmedi...Evet canim cok faydasi var yumurtalara tavsiye ederim bende iki defa kimyasal gebelik gecirdim simdi adete 7 gun var ve ilk ictigimde cok akinti oldu temizlendi sanki insallah bu ay hamile kalirim hayirlisi
Canim bence kanamani bekle kanama bitince basla icmeyeBenim de pazar günü başladı hcg düşmeye, 211 den 162 şimdi de 136. Kanamam tam başlamadı, acaba yarın içmeye başlasam kanamayı çok artırır mı ki? Ya da ne zaman başlasam bir fikrin var mı canım? Gerçi bir taraftan artsa da bitse de bu ay da böyle kapansa diyorum. Bitmedi bu ay bitmedi...
Yok denemedim gün aşırı ilişki war canimCanim ovulasyon testini denedinmi hiv
Bana da hep oyle diyorlar insallah olur cok istiyorumGecmis olsun canim kimyasal gebelikten sonra hamile kalma sansin daha yuksek oluyor bu ay kimyasal olup diger ay hamile olanlar cok gordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?