Kizlar lutfen bi bakin

Tesekkur ederim cnm bu gune kadar hic tutmamisti en azindan diyorum dollenmem oluyor kendimi bole avutmaya calisiyotum :)
Canim uzulme bende 2 defa kimyasal olunca doktora gittim ve doktorun soyledigi suydu hamile kalabiliyorsun dogurgansin dedi bunda bir sorun yok dedi ve hatta biz bu dusukleri adet gecikmesi gibi goruyoruz dedi bebek rahme yerlesmeden atiyo vucut dedi genelde kalitesiz yumurtadan olurmus o yuzden bu ay hep hep hayit suyu iciyorum aslan percem cayi iciyorum herseyin hayirlisi

Insallah bende hemen kalirim.. 1.5 senedir uğraşıyoruz

Onlar ne işe yariyor peki ictiklerin

Hmm insallah Allah nasip eder cnm ikimize de.. b3nden mercimek buyuklugunde kahverengi leke gelmis

Canım hayıt suyu civan perçemi ne işe yarıyor? Yumurta kalitesini mi artırıyor? Ben de iki aydır kimyasala takıldım, yıldım vallaha...

Kizlar cuma gunu beta hcg 23 cikti idrarda da silik cizgi cikti.. bugun baska bir merkezde kan testi yaptirdim 29 cikti 2 katina cikmadi sizce neden boyle bir durum yasiyorum.. gebelik olmasa idrarda cikar miydi
Canim eger kan testi iki katina cikmazsa kötü canim. Saglikli gebelikte her iki güne bir iki katina cikmali. Cikmazsa düsükle sonuclanio bendede öyle olmustu. Ilk 30 cikti sonra 32 sonra düstü. Her gebelik idrarda cikar

Canım hayıt suyu civan perçemi ne işe yarıyor? Yumurta kalitesini mi artırıyor? Ben de iki aydır kimyasala takıldım, yıldım vallaha...
Evet canim cok faydasi var yumurtalara tavsiye ederim bende iki defa kimyasal gebelik gecirdim simdi adete 7 gun var ve ilk ictigimde cok akinti oldu temizlendi sanki insallah bu ay hamile kalirim hayirlisi

Evet canim cok faydasi var yumurtalara tavsiye ederim bende iki defa kimyasal gebelik gecirdim simdi adete 7 gun var ve ilk ictigimde cok akinti oldu temizlendi sanki insallah bu ay hamile kalirim hayirlisi
Benim de pazar günü başladı hcg düşmeye, 211 den 162 şimdi de 136. Kanamam tam başlamadı, acaba yarın içmeye başlasam kanamayı çok artırır mı ki? Ya da ne zaman başlasam bir fikrin var mı canım? Gerçi bir taraftan artsa da bitse de bu ay da böyle kapansa diyorum. Bitmedi bu ay bitmedi...

Canim bence kanamani bekle kanama bitince basla icmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…