Kızlar Lütfen Bi Fikir Verin Bana !!!

RABARBA

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
2.245
13
158
İstanbul
Arkadaşlar geçen yaz tatilde küçük çaplı bir Karadeniz turu yaptık. Samsunda sadece babamın bildiği ve bizim hiç tanımadığımız, adını bile bilmediğimiz akrabalarımızın olduğunu öğrendik. Sadece bir gece kalmak için gittik evlerine ailenin büyük kızı bizle hiçbir şekilde ilgilenmeden yüzümüze bile bakmadan kapadı kendisini odasına. Akşam sahilde dolaşmak için dışarı çıktık yolda karşımızdan geliyordu bizi görünce yolunu değiştirip gitti. Sabah toparlanıp çıktık yola geldik evimize.
Sonra bu kız İstanbul Üniversitesini kazandı. Aynı zamanda da erkek kardeşim Düzceyi. Kayıt tarihleri aynıydı ve ailesi bunu bilmesine rağmen biz size geliyoruz deyip bir hafta kuruldular eve. Kız eve girdiğinde elini burnuna götürdü yemek kokusundan rahatsız oluyomuş. O an zaten boğasım geldi kızı. Sonra bunu bi yurda yerleştirdiler ama her Allahın günü bize geldi. Bilgisayarın başına gömülüyodu ağzından kelimeler cımbızla çıkıyodu. Anneme "X teyze ben sizde kalsam ya yurda verceğim parayı size veririm siz daha çok hakediyosunuz " demiş, annemde nezaketen "aaa olur mu hiç öyle şey" demiş. sonra kız napıp edip bize yerleşti babam kabul etmiş. Babam hiçbirimize sormadı istiyomusunuz diye. Şimdi evde huzursuzluk yaratmaktan başka bi işi yok. Ne temizliğe ne yemeğe karışıyor otel gibi kullanıyro evi. Yetmiyor bide kahvaltısını falanda önüne bekliyor. Kendi eşyalarından birini bulamazsa siz mi aldınız falan diye surat yapıyor. Ben 21 yaşındayım eve 5 dk geç kalsam babam kıyameti koparırken bu kız akşam 10larda eve geliyor doğal olarak kızıyor annem ve bu duruma babamın yorumu "18 yaşını geçmiş kız istediğini yapar" oluyor. Düzcede okuyan erkek kardeşim eve geldiği zaman bu kız var diye giremiyor eve bu yüzden huzursuzluk çıkmıştı babam kardeşim için gelmesin eve demişti. Bir olay olduğu zaman ailesi annemi değil babamı muhattap alıyor. Okadar gerildiki ne ben ne kardeşlerim nede annem istemiyoruz kızı evde. Hiçbir şekilde ailesinin bize yardımı yok tabiki. Daha yazamadığım bir sürü şey var kız 4 sene bizde nasıl kalcağını hesaplıyor ama biz seneye istemiyoruz gitde diyemiyoruz babam yüzünden. Kız suratını assa babam bize çemkiriyor deli oluyorum artık.

inanmıyorum bu ne yüzsüzlük şimdi almışsınız eve git de diyemezsiniz ama babanızla bi yolunu bulup anlasmanız lazım babanızda bitiyor gibi bu iş ha yok derse babanız bigun sıkıstırın köseye istemiyoruz evin duzenini bozdun deyin ceker gider yuzsuz sey

ne bicim birisi buuu???
ay sinir oldum ne zannediyo kendisini, bence annende sende ilgilenmeyin onunla, kahvalti yaparken cagirmayin bile kendisi gelirse gelir bilgisayara girmesinide izin verme bence, isim var de sürekli sen gir, ne bilim yeterki fazla ilgi göstermeyin bi zamann sonra ((belki)) sIkIlip gider

Dar ederim o evi ona yerinde olsam.
Ne annene laf söylesinler ne de babana bu işi ancak sen halledersin
Siz kovmadan kendisi diken üstünde kalıp gitmek zorunda kalsın..

Ay allah yardımcınız olsun
bence güzel bir dille söyleyeceksiniz
hem siz gidince yüzünüze bakmayıp yolunu değiştiriyor
hem de eve gelip yerleşiyor
oh ne ala..
bir an önce yol vermek için konuşun isterlerse küssünler
kimsenin huzurunuzu (ailenizle özellikle) bozmaya hakkı yok...

ya nerdeyse seni göndercek evden hee..ne demek geliyor bilgisayara gömülüyor..o gelmeden oturun kalkmayın...
babanız da niye bukadar kolluyor kızı anlamadım..yakında babanızada karşı çıkar kız.....

okurken şok geçirdim diyecek bişey bulamıyorum
ama babam istediği kadar kızsın açıkca ben bu kızı evden kovardım

Benden çekiniyo mümkün olduğu kadar muhattap olmuyo bende olmuyorum zaten yoksa elimde kalır. Ben bişeyinden şikayet etsem annem bana hak verirken babam "sizde hiç akrabalık hatrı yok akrabalık kanı yok" diyerek azarlamaya başlıyo. İhtiyaç sahibi olmuş olupda evimize gelseydi asla sesimi çıkarmazdım ama öyle bi durumları yok gayet zenginler. Bizde çocuk okutuyoruz bide ona mı bakcaz ailesi hiç tınlamıyo bile. Geçen yine geç kaldı bizi değil babamı arıyo ben şurdayım diye. Geçen "kızım senin okuldan arkadaşın yok mu git biraz öğrencilik hayatı yaşa" dedim hiç sesini çıkarmadı. Psikolojik sorunları varmış güya ilaç kullanıyomuş bugüne kadar ne dese yapmış ailesi. Hiç bi ev işi yapmasını bilmiyo yada yapmamak için safa yatıyo.

yuh diyorum ya.insanlar nasıl bu kadar geniş ve rahat olabiliyorlar.madem babanızın koruması altında sizde olabildiğince dışlayın.rahat ettirmemek için elinizden ne geliyorsa yapın.dayanamayıp kendi gitsin evden.hoş bu kadar yüzsüz olan adam anlarımı istemediğinizi onu bilemem.Allah sabırlar versin valla

ya nerdeyse seni göndercek evden hee..ne demek geliyor bilgisayara gömülüyor..o gelmeden oturun kalkmayın...
babanız da niye bukadar kolluyor kızı anlamadım..yakında babanızada karşı çıkar kız.....

Taşınmadan önce netimiz vardı sonra yeni eve taşınınca bilgisayarıda erkek kardeşim kendi evine götürdü. yeni evimizde internette yok pcde. Bu hanım kendi laptopunu getirdi. İnternet alın diye babamın beynini yiyo kız kardeşimde össye hazırlanıyo bizde istemiyoruz internet. Ben bilgisayar alınana kadar bu eve internet falan gelmicek dedim. Geçen ben işteyken babama gidip yalvarmış yine sonra babamda tamam gel modem almaya gidelim demiş. Bu kızda kız kardeşime "modemi ben alıcam işiniz olduğunda benden girersiniz demiş nete. Hem internet faturasını biz ödicez hemde bu haspadan izin alıp nete gircez. çok sinirlendim yolda aradım babamı alınmıcak bu eve internet dedim aldırmadım.

yüzsüzlüğün daniskası.ne kadar ayıp yani ben bile okurken utandım hala böyle yüzsüz insan var mı diye.bencede ilgilenmeyin.vede babanızla 3nüz bir olup konuşun istemediğinizi söyleyin sonuçta ailesisiniz sizi tercih edecektir.bence babandan kaynaklanıyor her şey kıza çok yüz vermiş.kendi öz kardeşinin o kız var diye gelememesine de babanın duyarsız kalmasını anlamış değilim doğrusu.çok ilginç doğrusu.kızla fazla muhattap olma annende olmasın gerekirse

Ben sürekli işyerinde olduğum için onla en çok vakit geçiren annem oluyo. Kahvaltını yapda git demiş sabah annem anneme tafra yaparak geç kaldım işim var demiş. Sonra annemde kendine hazırlamış kahvaltı içi rahat etmemiş kadının çağırmış. Oturmuş gelmiş yemiş bi güzel. Hani geç kalıyodun hani işin vardı da diyememiş annem. Birde banyo sorunumuz var. Hepimiz duşa girdikten sonra banyoyu temizliyoruz olması gerektiği gibi. Buunun saçları küvette yerlerde yerler su. Temizle diyoruz sallapati bişeyler yapıyo gidiyo Allahımm sabır yaaa yazdıkca geliyo aklıma kızlar kusurabakmayın parça parça oluyo bu yüzden.

dayanılacak gibi biri değil babanızı bu kadar bence önemsemeyin bu kıza söyledikleri için
yazık annene kovun gitsin okudukça sinirleniyorum

Babam kızdığı için bazen olanları biz mi abartıyoruz acaba diye düşünüyorum ama olanları ne eksik ne fazla anlatıyorum kızlar.

hic birsey yapmayin onun icin bu ne yüzssüzlük
bir zahmet hic olmazsa kendi isini kendi görsün
yüzsüz piskin sey
bence konusun dönsün yurda geri yada evin kurallarina uysun
8de gelinicekse 8de gelsin
yarin bigün bsiey olursa yine babandan sorulmayacakmi hesabi
babanda boslamak la iyi yapmyior bence
elini veren kolunu kaptirir cinsten bir kizmis

yani olucak gibi değil yerinde olsam o kızı evde rahat oturturmazdım valla
ne kadar yüzsüz bişeymiş ya.. babanada hayret yaniii..
üniversite kazanmış bi kız hiç düşünmezmi sürekli bu insanların evinde kalınırmı diye?sonuçta bi düzen var..

Sorun çok büyük
Herşey babanda başlıyor
O bu kadar taviz vermese hiç birini yapamaz o kız.

Konuyu okurken aklıma kendi yaşadıklarım geldi...

Bende 2 yıllık üniversite hayatım boyunca yurtta kaldım.3. yıla uzayınca da çok zorlandım gidip gelme konusunda.Arkadaşım kendisi çağırmıştı beni oysa bizde kalırsın diye.Annesi ve erkek kardeşiyle yaşıyorlardı.İlla ki her evin kuralları var.Kuralları da bırak genç kızsın sonuçta.Yiyip içtiğin,yattığın yerde sende elinden gelen yardımı yapacaksın.Öyle de yaptım zaten.Yoksa ben oturayım,onlar getirsin yiyim demek bana yakışmaz.Zaten diken üstündesin.Kendi ailem gibi benimsemiştim...

Bir gün evden çıkıp okula giderken arkadaşım arayıp ütüyü bozmuşsun dedi.Nasıl üzüldüm anlatamam.Ama çokta mantıksız.Çocuk muyum ben ütüyü bozayım.Sanırım kıskançlık yaptı biraz,kuzeni çıkma teklifi edip,sürekli orayı arayıp direkt beni sormasından dolayı.Eşyalarını okul çıkışı getiririm ben dedi ve kapattı.Böylece şutlandım evden :))

Diyeceğim o ki,ben suçsuz yere,saçma bir sebepten kovuldum.Ama olurda siz kovarsanız tam isabetli bir karar almış olacaksınız :))

Eğer sabredebilecekseniz sömestr tatilene kadar dayanıp,sonra kendine yurttan yer bulmasını söyleyin.Yok sabredemiyorsanız babanızla konuşun.Tabii herşeyin farkında değildir adam.En fazla zamanı siz geçiriyorsunuz...

o kız sizin evi otel sanıyo galiba. Vallahi 1 gün bile dayanamam böyle parazitlere. O ev sizin eviniz babanız kıza kalsın derken sizin özgürlük alanınızı kısıtlıyor. Evden bunaltıp kaçırın bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…