• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Kızlar lütfen bilgisi olan yardımcı olsun

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Osirius

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mart 2015
10.362
24.797
598
Kızlar sıze kuzenımın esının spermiogram sonuclarını atıyorum bılgısı olanlar lütfen yorum yaparsa sevınırım. 3 yıldır evli ve bebegı olmuyor. Konuyu dogru yere acmadıgımın farkındayım ama ılgılı bolumden bır tek cevap bıle alamadık ve sorabılecegımız hıc kımse de yok. Sevgili Mune Mune konumu en azından 24saatliğine taşımazsan sana minnettar oluruz

Eklentiler

• IMG_20190222_033039.webp
    IMG_20190222_033039.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 99
Eşinin degerleri biraz sıkıntılı. Varikosel falan olmasın. İleri hareket az. Doktor kontrolü şart. Ya ilaç ya da problem varsa ameliyat önerecek.

Benim arkadaşımın eşininse böyleydi tüp bebek denemeleri gerekir hareketsiz sayı cok fazla ve arkadaşım tüp bebekle ikizleri oldu normal yolla olamaz demislerdi

Benim arkadaşımın eşininse böyleydi tüp bebek denemeleri gerekir hareketsiz sayı cok fazla ve arkadaşım tüp bebekle ikizleri oldu normal yolla olamaz demislerdi
Allah razı olsun canım cevabın ıcın

Allah razı olsun canım cevabın ıcın. Insallah olur ya doktor randevusuna da daha var kahrettı kendını aglarken allah kımseye aratmasın

Çok üzülmesin yıpratmasın kendini en azindan kısır degil umarim maddi gücü vardır
Sadece eşi çalışıyor dr tüp bebek ve aşılama derse eger devlette yaptıracak mecburen yoksa altından kalkmayı bırak girişemezler bile böyle bir işe. İnşallah devlet bu sonuclara göre aşılama yada tüp bebeği karşılar yoksa daha fazla yıkım yaşarlar

Sadece eşi çalışıyor dr tüp bebek ve aşılama derse eger devlette yaptıracak mecburen yoksa altından kalkmayı bırak girişemezler bile böyle bir işe. İnşallah devlet bu sonuclara göre aşılama yada tüp bebeği karşılar yoksa daha fazla yıkım yaşarlar
Devlet aşılamayı 3 kez karşılar sonuç vermezse tüp bebek derler tüp bebek icin sıraya girerler ama devlet ilaçları karşılamaz asıl iş ilaçlarda ilaçların maliyeti yüksek sabir gerektiren bir durum ama ümitlerini kaybetmesinler insallah rabbim saglikla hayırlı evlat verir

Sperm sayisi yazmiyor ama hareketlerinde problem var morfoloji yuzde 2 o.da.sıkıntılı ama sayi.yuksek ve hız guzel olsaydi morfolojiyi cok önemsemiyordu doktorlar
Sigara iciyorsa biraksin esi
Alkol.icmesin
Ve aspartik asit kullansın
Devlet hastanesinin tup bebek icin belirli sartlari var internetten baksinlar.mutlaka
Ama onun evvelinde 3.asilama deneniyor diye biliyorum uzulmesin aglamasin
Allah ol der ve olur

Back
X