Problemin tam olarak ne oldugunu anlamadim. Evlenmesini mi istemiyosunuz evlenecegi kisiyi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tanimadigin biri icin önyargili olma bence. 75 yasinda yapayalniz kalmak da kolay degil.
Aman canım işin mi yok ya...
Ne güzel adam evleniyor işte, ara sıra ziyaretlerine gider hoşbeş eder dönersiniz.
Yaşlı kadın, sert olsa ne olacak? Ben bir problem göremedim...
merhaba hanımlar: benim 75 yaşında eşimin tarafından olan bir dedem var. bu adam 3-4 kez evlendi 3'ü rahmetli oldu 1'ü de boşandılar. şimdi bu bin nine bulmuş. 65 yaşında ama annem çok sert biriymiş. diyor. biz oraya nasıl gideriz? 10 dakika dururuz ama ne olacağını bilmiyorum. ne olur bir cevap verin. teselli, teselli,?
merhaba hanımlar: benim 75 yaşında eşimin tarafından olan bir dedem var. bu adam 3-4 kez evlendi 3'ü rahmetli oldu 1'ü de boşandılar. şimdi bu bin nine bulmuş. 65 yaşında ama annem çok sert biriymiş. diyor. biz oraya nasıl gideriz? 10 dakika dururuz ama ne olacağını bilmiyorum. ne olur bir cevap verin. teselli, teselli,?
:) dertsiz basina dert arar gbi bunumu dert ediosun güzellik. Bosver gitsin
75 yaşına gelmiş 4 karı eskitmiş bu neyin hevesi hala maşallahbenim kayınvalidem 27 yaşında dul kalmış da kadın haliyle bir daha evlenmemiş. hem sen neden gidiyosun ki 1 aylık bebeği rezil etçen yollarda! eşin nasıl müsade ediyo hayret
canım zaten farklı şehirde olduğumuz için ya düğünde ya bayramda görüşüyoruz. 10 dakika durur çıkarız ama işte insan bi tedirgin oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?