kızlar lütfen bir bakarmısınız?

jelibon25

3 melek annesi
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
3.656
1.188
148
merhaba hanımlar: benim 75 yaşında eşimin tarafından olan bir dedem var. bu adam 3-4 kez evlendi 3'ü rahmetli oldu 1'ü de boşandılar. şimdi bu bin nine bulmuş. 65 yaşında ama annem çok sert biriymiş. diyor. biz oraya nasıl gideriz? 10 dakika dururuz ama ne olacağını bilmiyorum. ne olur bir cevap verin. teselli, teselli,? :(

Problemin tam olarak ne oldugunu anlamadim. Evlenmesini mi istemiyosunuz evlenecegi kisiyi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aslında biraz öyle. bu kadın dediğim gibi biraz sert biriymiş. 2-3 gün sonra problemleri başlayarak ve biz onlara gittiğimizde kadın bizi nasıl karşılıyacak bilmiyorum. başka şehirlerde oturuyoruz. birde benim daha miniicik yeni 1 ayını bitirmiş bir bebeğim var. umarım yeterince iyi anlatabilmişimdir. böyle erkek gibi koca suratlı birşeymiş. perşembe günü gelmiş daha. bizde dün duyduk.
Problemin tam olarak ne oldugunu anlamadim. Evlenmesini mi istemiyosunuz evlenecegi kisiyi?

Tanimadigin biri icin önyargili olma bence. 75 yasinda yapayalniz kalmak da kolay degil.

aslında sende haklısın ama özür dilerim yazmayı unutmuşum inşallah kusura bakmassın canım. benim amcamla halam oradalar. ramazanda bize çağırdık babam ayrı dedi annem ayrı ama gelmedi. ben kendim başımın çaresine bakarım dedi. zaten hem türksel vericisi falan onun tarlasında duruyor. baya da geliri var. anlıyacağın çağırıyoruz ama gelmiyor. evini temizletmiyor. mesela eski bir şeyini atarken görünce kızıyor. yani hep kendi istediği olsun biz karışmıyalım istiyor.
Tanimadigin biri icin önyargili olma bence. 75 yasinda yapayalniz kalmak da kolay degil.

Aman canım işin mi yok ya...

Ne güzel adam evleniyor işte, ara sıra ziyaretlerine gider hoşbeş eder dönersiniz.

Yaşlı kadın, sert olsa ne olacak? Ben bir problem göremedim...

canım zaten farklı şehirde olduğumuz için ya düğünde ya bayramda görüşüyoruz. 10 dakika durur çıkarız ama işte insan bi tedirgin oluyor.
Aman canım işin mi yok ya...

Ne güzel adam evleniyor işte, ara sıra ziyaretlerine gider hoşbeş eder dönersiniz.

Yaşlı kadın, sert olsa ne olacak? Ben bir problem göremedim...

:) dertsiz basina dert arar gbi bunumu dert ediosun güzellik. Bosver gitsin

merhaba hanımlar: benim 75 yaşında eşimin tarafından olan bir dedem var. bu adam 3-4 kez evlendi 3'ü rahmetli oldu 1'ü de boşandılar. şimdi bu bin nine bulmuş. 65 yaşında ama annem çok sert biriymiş. diyor. biz oraya nasıl gideriz? 10 dakika dururuz ama ne olacağını bilmiyorum. ne olur bir cevap verin. teselli, teselli,? :(

o zaman sız uygun bırını dedenıze onerın :)

75 yaşına gelmiş 4 karı eskitmiş bu neyin hevesi hala maşallah :D benim kayınvalidem 27 yaşında dul kalmış da kadın haliyle bir daha evlenmemiş. hem sen neden gidiyosun ki 1 aylık bebeği rezil etçen yollarda! eşin nasıl müsade ediyo hayret

Adam 75 yaşında ister 4 defa evlenmiş olur ister 6 defa, ister asık suratlı birini tercih eder ister güler yüzlü. onun evinde geçireceğiniz bikaç gün için, onun hayatını kısmasını istemeniz bencillik değil mi? Siz 3 gün gidiceksiniz diye niye evlenmesin. Hem bir bayan güzel yorum yapmış madem öyle siz bulsaydınız istediğiniz birini tanıştırsaydınız... Özür dilerim bencil buldum sizi.

aslında dertte denemez ama şöyle bişey de var: eski boşadığı kadın merdivenden düşmüş kalçasını kırmış. zaten biraz yatalakmışta. dedemde bu yüzden boşamış yani sırf onun evinde değilde kızlarının yanında kalıyor diye.
:) dertsiz basina dert arar gbi bunumu dert ediosun güzellik. Bosver gitsin

yok canım şimdi değilde nisan'ın sonunda filan gidecez. zaten kendi arabamız filan var. gideceğimiz yer sıcak ona bişey demiyorum da senin dediğin gibi işte 4 kadın eskitmiş. bunlada amcamlar filan geçinemez diyorlar.
75 yaşına gelmiş 4 karı eskitmiş bu neyin hevesi hala maşallah :D benim kayınvalidem 27 yaşında dul kalmış da kadın haliyle bir daha evlenmemiş. hem sen neden gidiyosun ki 1 aylık bebeği rezil etçen yollarda! eşin nasıl müsade ediyo hayret

ha bide ondan ziyade 4,5 yaşında görme engelli bir kızım var. ona nasıl tepki vericek? nasıl davranıcak onuda bilmiyoruz.

Sorun ne tam anlamadım ama dedemde maaşallahh çok hızlıymışşş :27:

canım zaten farklı şehirde olduğumuz için ya düğünde ya bayramda görüşüyoruz. 10 dakika durur çıkarız ama işte insan bi tedirgin oluyor.

10 dakika içerisinde kahvenize zehir katmasından mı yoksa erkek gibi suratı ile size kem kem bakarak nazarla öldürmesinden mi korkuyorsunuz? Yani bir insandan bahsediyorsunuz hem de bir kadından. Ama daha görmediğiniz bir insan hakkında sağdan soldan duyduklarınızla gıybet ediyorsunuz. Küçük bebeğinizin konuyla ilgisini ise hiç çözemedim. Yani ne yapacak bu kadın size. Yoksa sert mizaçlı biriyle aynı odada 10 dakika vakit geçirememe sıkıntınız mı var.

Son düzenleme:
Dedenin kurduğu yuvanın derdi de size düşmüş anlaşılan. Başka işiniz mi yok ya anlamadım ben. Kimle evlenirse evlensin kime ne? En olmadı çocuklarına düşer tasası size değil. O yaşta bir insanın hele de bir erkeğin okadar çok ihtiyacı varki bir hayat arkadaşına. En iyisini yapmış dede. Kimseyi işine gücüne karıştırmadığını söylemişsiniz. Sonuçta dışardan birileride yardımcı olsa bir gün değil iki gün değil, bir ömür kimseye yük olmak istememesi çok doğru bir düşünce. Çocuklarınıza ne yapacak kadın onu anlayamadım. Çok abartmışsınız olayı. Ayda yılda birkez göreceğiniz biri için bu denli stres yaşamanız çok tuhaf ve gereksiz..

bazı insanlar yaşadıklarının etkisiyle sert duruşları olur. aslında o maske olabilir. ayakta güçlü durmak için sert mizaçlı olmak zorunda kalmıştır. 65 yaşında bekar bir bayanmış, Allah bilir neler yaşadıda sert görünüme büründü... bence insanları hemen yargılamayın... belki bayanın kalbi yumuşacıktır... deden mutlu olursa sizde mutlu olursunuz... 75 yaşındaki adam kiminle evleneceğini bilir herhalde...

sürekli orda kalmaya gitmiyosunuz ya
dedenizin hatrına seslenmiceksiniz.
hem belki ön yargılı davranıyosunuz. kart olabilir kadın belki kalbi kart degildir :ssz:

Back
X