Kızlar lütfen bir bakin bana

Hllkl

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2017
333
136
18
27
Kızlar oturdum bir kafede sandalyenin bacagi kirikmis oturdum ve düştüm yan tarafıma cok koruyum ya bişi olmusmusdur

Kanamanız yoksa korkmayın ama yinede gidip doktorunuzla istişare edin,ultrasonla bakar içiniz rahat eder.

Geçmiş olsun , bişey yoktur umarım sizde ve bebekte. Onlar öyle güzel bir yerde ki Rabbim esirgesin...
Ağrın kanaman olursa görüşürsünüz doktorunuzla. Veya içiniz rahat etsin diye bir kontrol olabilirsiniz...

şuan gidemem gitmem cok zor aaksami beklemem lazim bebeğim hareket ediyor kanamam.da yok.cok şükür
Anladım.
Bende kızıma hamileyken karda kayıp düşmüştüm.
Doktorum kanama olursa gel demişti ondan sordum.
Hemen olmasada içiniz rahat etmeyecekse ilk fırsatta gidin doktorunuza.

Geçmiş olsun , bişey yoktur umarım sizde ve bebekte. Onlar öyle güzel bir yerde ki Rabbim esirgesin...
Ağrın kanaman olursa görüşürsünüz doktorunuzla. Veya içiniz rahat etsin diye bir kontrol olabilirsiniz...
Saol canim dirseğim.soyuldu o ağrıyor ama bilmiyirum cnm nedense içim.cok koru

Anladım.
Bende kızıma hamileyken karda kayıp düşmüştüm.
Doktorum kanama olursa gel demişti ondan sordum.
Hemen olmasada içiniz rahat etmeyecekse ilk fırsatta gidin doktorunuza.
Şuan imkanım.olsa giderdim ama bebeğim.hareket ediyor kanamamda yok

korkma allaha emanet onlar ,
bende 9 aylıkken düşmüştüm anneme söyledim her hamıle 1 keredüşer allah korur merak etme dedi ,
o zaman çok korktum tabı dr gittim dr da aynı şeyi söyledi o emın ellerde falan dedi ,

için ferah olsun ama genede dr git bir görün , allaha emanet ol ,

korkma canim ben de son ayda cok kotü düsmüstüm kollarim bacaklarim yüzum yara bere icinde kaldim hatta ama doktor bisey olmaz kanama olmadiysa korkma demisti sukür ki olmadi

Back
X