Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akşama godebilirim ancak şuan gitme şansım yokkesinlikle doktora gozukmeniz gerekiyor. ablamda yeni dustu kalcasinin ustune ve kan pihtilasmasi olmus doktor progestan kullanmasini soylemis. Yani boyle seyleri ihmal etme canim.
tamam canim bebekte bir sorun olmuyorda pihtilasma olabilir ne olur ne olmaz.icin rahat etsin git bi gor bebeginiakşama godebilirim ancak şuan gitme şansım yok
Çok kötüyüm içim.cok kötü birsey yapıp gidicem bakalm ne olurtamam canim bebekte bir sorun olmuyorda pihtilasma olabilir ne olur ne olmaz.icin rahat etsin git bi gor bebegini
Sertmi düştü nerden düştü ablankesinlikle doktora gozukmeniz gerekiyor. ablamda yeni dustu kalcasinin ustune ve kan pihtilasmasi olmus doktor progestan kullanmasini soylemis. Yani boyle seyleri ihmal etme canim.
evet canim sert dustu. Bazi arkadaslar kanaman yoksa sikinti olmaz demis ama ablaminda yoktu. bebeginde hic bi sikinti yoktu kontrole gittiginde ama kesenin disindami ne pihtilasma olmustu simdi gecti.Sertmi düştü nerden düştü ablan
yok canim kotu bisey dusunme . Hem bebegin hareket ettiyse sorun olmaz. Hani kafana takilmasi bence git aksam kontrole. Bi zarari olmaz doktora gozukmendeÇok kötüyüm içim.cok kötü birsey yapıp gidicem bakalm ne olur
Anldm cnmevet canim sert dustu. Bazi arkadaslar kanaman yoksa sikinti olmaz demis ama ablaminda yoktu. bebeginde hic bi sikinti yoktu kontrole gittiginde ama kesenin disindami ne pihtilasma olmustu simdi gecti.
Korktum simdiDoktora kesinlikle görünmelisiniz. Ben karnımı masaya çarpmıştım alışkın olmayınca ne çok korkmuştum doktoruma söylediğimde bir şey olur mu diye bebeğimizi ciddi koruyucu bir hazne varmış bir şey olmaz dedi ama siz içiniz rahat olsun bir şey yoktur diye düşünün ama mutlaka gidin doktora kötü düşünmeyin yalnızca Bebek rahatsız olmasın. İnşallah bir şey olmamıştır.
Yaaa lütfen korkmamız için söylemedim sadece içiniz rahat olsun bir şey yoktur bebeği koruyan bir tabaka var sonuçta siz sadece kötü düşünüp bebeği üzmeyin etkilenir çünkü demek istedim. Birde aklınızda soru işareti kalmasın bence gidin yoksa hareketlerini duyuyorsunuz sadece tedbir olsun diyorum ;-)Korktum simdi
Saol canım ozenip yazmissinizYaaa lütfen korkmamız için söylemedim sadece içiniz rahat olsun bir şey yoktur bebeği koruyan bir tabaka var sonuçta siz sadece kötü düşünüp bebeği üzmeyin etkilenir çünkü demek istedim. Birde aklınızda soru işareti kalmasın bence gidin yoksa hareketlerini duyuyorsunuz sadece tedbir olsun diyorum ;-)
Saol canım ozenip yazmissiniz![]()
Canım bişi sorucam o kan pıhtılaşması düştü diyemi oluştu doktor oykemi dedikesinlikle doktora gozukmeniz gerekiyor. ablamda yeni dustu kalcasinin ustune ve kan pihtilasmasi olmus doktor progestan kullanmasini soylemis. Yani boyle seyleri ihmal etme canim.
Canım bişi sorucam o kan pıhtılaşması düştü diyemi oluştu doktor oykemi dedi
Ben sandalye bacağı kirikti onla yana doğru dustum.ama pat diye değil yani kalcam ağrı yok ve çocuk hareketli çok şükür ben yürürken falan dusmedimevet canim cinsiyet ogrenmeye gidiyordu ablam o ara dusmus yolda ayagi kaymis kalcasinin ustune dusmus kotu dusmus. Doktor bakmis bebek iyi ama kan pihtilasmasi olmus dedi ve dinlenmesi gerektigini soyledi progestan verdi vajinadan daha sonra gecti
yani ozaman gitme canim.yanina dusmeyle birsey olmaz. birdaki kontrolun ne zaman peki daha cok varmiBen sandalye bacağı kirikti onla yana doğru dustum.ama pat diye değil yani kalcam ağrı yok ve çocuk hareketli çok şükür ben yürürken falan dusmedim
Salı günü canım aklıma takıldı kontrol günü düşüyor ve ogun pıhtılaşma olması imkansız daha sonraki zamandami öğrendi düştüğü gunmu öğrendi bunuyani ozaman gitme canim.yanina dusmeyle birsey olmaz. birdaki kontrolun ne zaman peki daha cok varmi