• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar lütfen bir yol gösterin bana😔

Emasilo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2020
144
166
53
Kızlar merhaba, ben Maslak Acıbadem’de tüp bebek tedavisi görüyorum. Yumurtalarım toplandı, genetiğe gitti ve 1 tane sağlıklı embriyo geldi genetikten. Daha önceki hamileliğimde bebeğimi kaybettim erken doğumla ve bebeğimde bir anomali olduğu için genetik yaptırmak istedik. Bugün transfer sürecine başlamak için gittiğimizde rahim filmi sonucuna baktı doktor ve sağ tüpümde sıvı birikimi olduğunu söyledi. Bu durumda transfer öncesi laparoskopi ile tüpün rahimle bağlantısının kesilmesi gerektiğini söyledi. Böyle birşey beklemediğim için çok üzüldüm. Çünkü daha önce myom ameliyatı geçmişim de var😔 Tekrar ameliyata girmekten çok korkuyorum. Bu ameliyatı geçiren var mı? Sonrasındaki süreç nasıl oldu? Laparoskopi sonrası Transfer olup olumlu sonuç alan var mı? Aydınlatırsanız çok minnettar olurum♥️

Kızlar merhaba, ben Maslak Acıbadem’de tüp bebek tedavisi görüyorum. Yumurtalarım toplandı, genetiğe gitti ve 1 tane sağlıklı embriyo geldi genetikten. Daha önceki hamileliğimde bebeğimi kaybettim erken doğumla ve bebeğimde bir anomali olduğu için genetik yaptırmak istedik. Bugün transfer sürecine başlamak için gittiğimizde rahim filmi sonucuna baktı doktor ve sağ tüpümde sıvı birikimi olduğunu söyledi. Bu durumda transfer öncesi laparoskopi ile tüpün rahimle bağlantısının kesilmesi gerektiğini söyledi. Böyle birşey beklemediğim için çok üzüldüm. Çünkü daha önce myom ameliyatı geçmişim de var😔 Tekrar ameliyata girmekten çok korkuyorum. Bu ameliyatı geçiren var mı? Sonrasındaki süreç nasıl oldu? Laparoskopi sonrası Transfer olup olumlu sonuç alan var mı? Aydınlatırsanız çok minnettar olurum♥️
laparoskopi çok korkulacak bir ameliyat değil canım bn oldum senin gibi sağ tüpünde sıvı birikmesi vardı.gobeginden 3 delik açılarak yapiliyr ve çok kisa zamanda toparlaniyrsu .zaten o ameliyatı olmazsan tup bebeğinde tutunma şansı yok malesef ki bnde bir çok doktr sorup öyle oldum ameliyat hepsi olman gerekli demişti.sukur şimdi hamileyim sende kendini daha fazla üzme inşallah seninde güzel haberlerini alırız

Ayy çok teşekkür ederim, yüreğime su serptiniz🙏🙏 İnşallah iyi haberleri paylaşmak nasip olur bana da🙏

Benim iki tüpümde de vardı sıvı birikimi 4 delik açıldı iki tüp de alındı bir haftaya iyileştim ilk adetle de transfer işlemlerine başladık ve ilk denemede tuttu çok şükür 😊

Benim iki tüpümde de vardı sıvı birikimi 4 delik açıldı iki tüp de alındı bir haftaya iyileştim ilk adetle de transfer işlemlerine başladık ve ilk denemede tuttu çok şükür 😊
Ne mutlu size🙏 Darısı başıma inşallah, çok kararsız kaldım ben de beklemediğim birşey olduğu için. Peki ameliyatınızı nerede oldunuz? Ben doktora da karar veremiyorum🙄

Ne mutlu size🙏 Darısı başıma inşallah, çok kararsız kaldım ben de beklemediğim birşey olduğu için. Peki ameliyatınızı nerede oldunuz? Ben doktora da karar veremiyorum🙄
Ameliyatımı Maltepe Medicalpark’ta Ahter Bey yaptı. Gayet güzel bir iş çıkardı ben çok memnun kaldım. İstanbul’da yaşıyosanız tavsiye ederim. 😊

Merhaba bende aci badem maslakta ilk transferimi oldum ve malesef bugün bebeğimin kalbi durdu 9. haftada. Bülent hoca miyom baski yapar demişti ama kararsiz kalmişti. Simdi kürtajdan sonra miyomlari aldirmam gerekiyor. Sizde miyomdan sonra ne zaman transfer yapildi?

Yaa çok geçmiş olsun😔 Allah hepimizin yardımcısı olsun🙏ben myom ameliyatını 2018de oldum. 6 cm di myomum.Doktorum 6 ay korunma önermişti, sonrasında 2 kez aşılama denedik tutmadı. 2020de oldum ilk transferimi. Ancak benim myom ameliyatından sonra myomlar tekrarladı. 2 tane küçük var hala Fakat hamileliğimde hiç bir sıkıntı yaratmadı. Kapalı olarak yapılmıştı ameliyat hiç bir sıkıntı yaşamadım sonrasında çabuk toparlanmıştım. Umarım sizin de başarıyla geçer ameliyatınız. Ben de dün Bülent hocanın dediği gibi ameliyatımı oldum, yeni yıl hepimize şifa getirir umarım🙏

Merhaba ameliyatınızı oldunuz mu? Benimde tüpte sıvı varken 2 kez negatif denemem oldu miyom ameliyatı oldum sağ tüpüm alındı sonrada sol tüpte de sıkıntı çıkınca 2. Kez ameliyat olup transferim oldu çok şükür tutundu bebeğim

Merhaba ameliyatınızı oldunuz mu? Benimde tüpte sıvı varken 2 kez negatif denemem oldu miyom ameliyatı oldum sağ tüpüm alındı sonrada sol tüpte de sıkıntı çıkınca 2. Kez ameliyat olup transferim oldu çok şükür tutundu bebeğim
Merhaba, çok sevindim sizin adınıza, sağlıkla büyüsün inşallah bebeğiniz😊 Evet ameliyat oldum. Çok kısa sürede toparlandım hiç korkulacak birşey değilmiş🙏 Şimdi de yapışıklıktan dolayı histeroskopi olacağım. Zor ve yıpratıcı bir süreç ama inşallah sonu güzel olacak🙏

Merhaba, çok sevindim sizin adınıza, sağlıkla büyüsün inşallah bebeğiniz😊 Evet ameliyat oldum. Çok kısa sürede toparlandım hiç korkulacak birşey değilmiş🙏 Şimdi de yapışıklıktan dolayı histeroskopi olacağım. Zor ve yıpratıcı bir süreç ama inşallah sonu güzel olacak🙏
Amin çok teşekkürler 🥰 evet korkulacak bişey değil ama o stres sıkıntı insanı mahvediyo😑 rahim içinde mi yapışıklık oldu? Histeroskopi en kolayı. Bende tekrardan transfer aşamasına geldim sezaryen kesi yerinde istmosel diye bişey oluşmuş rahim içinde sıvı oluyor onun için ameliyat olmam gerekiyor

Amin çok teşekkürler 🥰 evet korkulacak bişey değil ama o stres sıkıntı insanı mahvediyo😑 rahim içinde mi yapışıklık oldu? Histeroskopi en kolayı. Bende tekrardan transfer aşamasına geldim sezaryen kesi yerinde istmosel diye bişey oluşmuş rahim içinde sıvı oluyor onun için ameliyat olmam gerekiyor
Kesinlikle çok stres yaptım ve sürekli yeni sorunlar çıkıyor o da beni çok yıprattı😔 Evet rahim içinde yapışıklık oluşmuş tek sağlıklı embriyomuz olduğu için riske atmak istemiyor doktorumuz. Size de çok geçmiş olsun, inşallah kolayca atlatalım🙏 Siz nerede tedavi görüyorsunuz?

Kesinlikle çok stres yaptım ve sürekli yeni sorunlar çıkıyor o da beni çok yıprattı😔 Evet rahim içinde yapışıklık oluşmuş tek sağlıklı embriyomuz olduğu için riske atmak istemiyor doktorumuz. Size de çok geçmiş olsun, inşallah kolayca atlatalım🙏 Siz nerede tedavi görüyorsunuz?
Aynen benimde öyle 1 miyom ameliyatıyla aynı anda tüpüm alındı, sonra diğer tüpü aldırdım iki kez ameliyat oldum. Bir de kürtaj oldum kalp atışı durmuştu sonra kızım sezaryenle doğdu miyom ameliyatı olduğum için normal doğum olmadı. Üstüne şimdi bu çıktı... Benim kızım özel gereksinimli bir bebek. Bizde o yüzden tekrardan pgt yaptırdık dondurulmuş embriyolarımıza bi tane normal geldi. O yüzden doktorumuz daha temkinli davranıyor riske atmak istemiyor. Ben Şişli memorialde tedavi görüyorum. Siz nerede tedavi görüyorsunuz?

Aynen benimde öyle 1 miyom ameliyatıyla aynı anda tüpüm alındı, sonra diğer tüpü aldırdım iki kez ameliyat oldum. Bir de kürtaj oldum kalp atışı durmuştu sonra kızım sezaryenle doğdu miyom ameliyatı olduğum için normal doğum olmadı. Üstüne şimdi bu çıktı... Benim kızım özel gereksinimli bir bebek. Bizde o yüzden tekrardan pgt yaptırdık dondurulmuş embriyolarımıza bi tane normal geldi. O yüzden doktorumuz daha temkinli davranıyor riske atmak istemiyor. Ben Şişli memorialde tedavi görüyorum. Siz nerede tedavi görüyorsunuz

Aynen benimde öyle 1 miyom ameliyatıyla aynı anda tüpüm alındı, sonra diğer tüpü aldırdım iki kez ameliyat oldum. Bir de kürtaj oldum kalp atışı durmuştu sonra kızım sezaryenle doğdu miyom ameliyatı olduğum için normal doğum olmadı. Üstüne şimdi bu çıktı... Benim kızım özel gereksinimli bir bebek. Bizde o yüzden tekrardan pgt yaptırdık dondurulmuş embriyolarımıza bi tane normal geldi. O yüzden doktorumuz daha temkinli davranıyor riske atmak istemiyor. Ben Şişli memorialde tedavi görüyorum. Siz nerede teda

Hepimiz için zorlu bir süreç Allah yardımcımız olsun🙏 Herşeyin bizim hayrımıza olduğuna olan inancım sayesinde ilerliyorum, başka çarem yok😔Benim bebeğimin yemek borusu oluşmamıştı 27 haftalık doğum yaptım ve doğumdan sonra öğrendik böyle bir sıkıntısı olduğunu, şok geçirdik. Maalesef kaybettim bebeğimi😔 o yüzden genetikli tüp bebek tedavisi istedik, şu an doktorum Bülent Tıraş. Acıbadem’de tedavi görüyorum.

Hepimiz için zorlu bir süreç Allah yardımcımız olsun🙏 Herşeyin bizim hayrımıza olduğuna olan inancım sayesinde ilerliyorum, başka çarem yok😔Benim bebeğimin yemek borusu oluşmamıştı 27 haftalık doğum yaptım ve doğumdan sonra öğrendik böyle bir sıkıntısı olduğunu, şok geçirdik. Maalesef kaybettim bebeğimi😔 o yüzden genetikli tüp bebek tedavisi istedik, şu an doktorum Bülent Tıraş. Acıbadem’de tedavi görüyorum.
Ahh kıyamam başınız sağ olsun canım ❤️ 😔 İnşaAllah bu sefer sağlıkla kucağınıza alırsınız

Ameliyatımı Maltepe Medicalpark’ta Ahter Bey yaptı. Gayet güzel bir iş çıkardı ben çok memnun kaldım. İstanbul’da yaşıyosanız tavsiye ederim. 😊
Benimde acil ameliyat olmam lazım ama 25 30 bin istiyorlar ameliyata.siz kaça oldunuz ameliyatı

Back
X