Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyamakızlar lütfen bu rengi elde etmek istiyorum yardıma ihtiyacım var
kızlar kaç haftadır saçıma karar veremedim ne boyasam napsam istediğim rengi ekliyorum
kendi saçım ise 4 5 cm kestane geri kalan röfle
bu rengi kaç numara hangi marka boyayla elde edebilirim ayrıca köpük boya kullanmak istiyorum
tam çikolata kahvesi bu renk ama karışım var sade boyanınca daha açık renk oluyor bunda koyu kahve karışımıda var gibi kızıllık fazla yok ondan o şekilde görünüyor
kızlar kaç haftadır saçıma karar veremedim ne boyasam napsam istediğim rengi ekliyorum
kendi saçım ise 4 5 cm kestane geri kalan röfle
bu rengi kaç numara hangi marka boyayla elde edebilirim ayrıca köpük boya kullanmak istiyorum
çikolata kahvesi rengi bu içinde parlayan kırmızılık turunculuk isdemiyorsanız küllü kahve yada koyu küllü kumral karışımınlada olabilir açıkcası bende bi denemek isdiyorum içine küllü kumral koymayı