Kızlar lütfen cevap verin , daha önce de konu açtım fakat cevap veren olmadı

Rare

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
293
68
Kızlar merhaba ,
Tecrübeli arkadaşlar lütfen yardımcı olsunlar , ilaçtan kaynaklı bi gecikme diye doktora gitmedim. Lütfen beni bilgilendirin. Glukofene başlayalı 20 gün oldu. 14 gündür gecikme yaşıyorum. Hamile değilim. Geçen hafta adet ağrısı gibi ağrılarım vardı bikaç gün devam etti geçti , şimdi yok. Sonrasında bikaç gün kahverengi akıntım oldu adet oluyorum diye sevindim yine olmadım. İlaçtan kaynaklı bi gecikme diye düşünüyorum fakat hiç bi bilgim yok sadece ben öyle düşünüyorum. Sizce başka bi sıkıntı olabilir mi ? Lütfen cevaplandırın , şimdiden teşekkürler.

Glukofen tarzı ilaçlar ilk başta öylr düzensizlik yapabilir ama sonra düzene sokar ve yumurtalarını geliştirir :KK66: çok sıkıntı edicek bi durum değil bence

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Hiç bi bilgim olmadığı için endişelendim.

ilaç hakkında hiçbir bilgim yok fakat hamile olmaıdğınıza eminmisinizz.. benim de adet olur gibi lekelenmem olmuştu ve hamile olduğumu öğrendim

Hiçbir belirtim yok , ilk hamileliğimde ilişkiden 1 hafta sonra tüm belirtileri yoğun olarak yaşamıştım. Sadece göğüslerim çok ağrıyo. Onun da ilaçtan kaynaklandığını düşünüyorum. En son adet olmadan doktora gittiğimde yumurtam yeterli olgunluğa ulaşmamıştı. Doktor da gelecek ay çatlar demişti yani temmuzda , çatladı mı çatlamadı mı , yumurta oluştu mu oluşmadı mı hiç bilmiyorum. Sonrasında hiç gitmedim kontrole. Demek ki yumurtalarım yeteri kadar büyümüyo diyip glukofen kullanmaya başladım doktora da danışarak. 1 yıla yakındır korunmuyorum hamile de kalamadım.

X