Kızlar lütfen cevap verin klomen kullananlar?

hayal_27

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2023
924
156
23
Klomen kullandiktan sonra kasık ağrısı olmadı. İllaki ağrı olması mi gerekiyor? Doktor klomen ağrı yapmazsa femare iç gel dedi. Birde sonrasında ne yapicaz söylemedi yani iğne falan mı vercek bilmiyoruz?

Klomen kullandiktan sonra kasık ağrısı olmadı. İllaki ağrı olması mi gerekiyor? Doktor klomen ağrı yapmazsa femare iç gel dedi. Birde sonrasında ne yapicaz söylemedi yani iğne falan mı vercek bilmiyoruz?
Aslında ağrıya bakmıyorlar yumurtlamayı takip etmesi lazım doktorun

Öyle bir şey yok canım doktor demeye bin şahit lazım 6 ay klomen kullandım asla ağrı hissetmedim 1 kere hissetim oda çooook hafif bir kaç saniyelik bir şeydi muhtemelen yumurtlama olmuştu kafana öyle şeyler takma ama klomendense Femarayı tercih ederim bidahakine doktorundan istersin

Ağrı olmazsa femara kullan gel dedi
Bence doktorunu değiştir ben değiştirdim bu yüzden ağrı konusuna gelirsek herkesin ağrı eşiği farklı mesela ben klomen kullanmadan bile hissediyorum yumurtladığımı alakası yok klomen ile o doktorun seni adetinin 14. Günü çağırıp kontrol etmesi gerek yumurtalar kaç mm olmuş veya yumurtlama var mı diye varsa ovitrelle çatlatma iğnesi verir olur biter

Böyle bir şey yok. Bende bu pazartesi başladım klomene bugun bitti yarın doktor randevum var. Yumurtaları takip edecek bana da çok bilgi vermedi yarın detaylı konuşacağız buraya da yazarım süreçle ilgili neler olduğunu ama bende hiç ağrı vs olmadı ki olmaması gerek zaten

Aslında çok iyi bir doktor şaşırdım yazdıklarınıza. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Canım birşey soracağım klomen tedaviye başlamadan önce doktorlar kesin sperm değerlerine bakiyorlarmi

Back
X