Amin Allah razı olsunAnladım cnm Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin
Kızlar teste 2 3 damla su damlatsaniz eğer 2.çizgi kuruma çizgisiyse gidiyormuş ben damlattim benimki gitti gebelik yokmu yaniAmin Allah razı olsun
Kaç saatten sonra kuruma çizgisi çıkıyor ki
Kızlar yardımcı olur musunuzSu damlatıktan sonra da böyle oldu
Sanki hafif gölgesi var gibi ama yinede bilemeyiz. Kan verdiniz mi sabahKızlar yardımcı olur musunuz
Başka test ile tekrar et canım ya da kan ver en kesin çözüm aklında soru kalmazKızlar yardımcı olur musunuz
Hyr yarın ilk idrarda tekrar yapicamSanki hafif gölgesi var gibi ama yinede bilemeyiz. Kan verdiniz mi sabah
Kuruma çizgisi değil mi yada olsaydı hepsi mi giderdi çizgininHyr yarın ilk idrarda tekrar yapicam
Kuruma çizgisi değil mi yada olsaydı hepsi mi giderdi çizginin
Tşk ederimHepsi gidiyor normalde
Tşk ederim
Kızlar yine test yaptım çizgi fln çıkmadı acaba cokmu erken eğer gebelik yoksa neden hasta olmadım ve kahverengi lekelenmem olduHepsi gidiyor normalde
Lütfen cvp verirmisiniz merak ediyorum daKızlar yine test yaptım çizgi fln çıkmadı acaba cokmu erken eğer gebelik yoksa neden hasta olmadım ve kahverengi lekelenmem oldu
??Lütfen cvp verirmisiniz merak ediyorum da
Bazen dönemsel olabiliyor regl sökülememesi. Bir damla leke ile adet dönemini bitirip gebeyim sanan arkadaşlar oldu burada ama malesef değillerdi. Böyle olabilir. Gebelik de olabilir belki anca yerleşmiştir, idrar da çıkmıyordur. Emin olmak için kan verin benceKızlar yine test yaptım çizgi fln çıkmadı acaba cokmu erken eğer gebelik yoksa neden hasta olmadım ve kahverengi lekelenmem oldu
Kızlar bu sabah yine test yaptım kaset test yapmadan silik çizgi çıktıBazen dönemsel olabiliyor regl sökülememesi. Bir damla leke ile adet dönemini bitirip gebeyim sanan arkadaşlar oldu burada ama malesef değillerdi. Böyle olabilir. Gebelik de olabilir belki anca yerleşmiştir, idrar da çıkmıyordur. Emin olmak için kan verin bence
Kızlar ben bu sabah test yaptım kaset test silik çizgi çıktıBazen dönemsel olabiliyor regl sökülememesi. Bir damla leke ile adet dönemini bitirip gebeyim sanan arkadaşlar oldu burada ama malesef değillerdi. Böyle olabilir. Gebelik de olabilir belki anca yerleşmiştir, idrar da çıkmıyordur. Emin olmak için kan verin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?