Kızlar LÜTFEN cevaplarını bekliyorum

RebeLLe_sd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
87
26
48
İstanbul
Selam kızlar ,

size birşey sorcam , bi erkek düşünün çok seviyo geçen zaman sonra soğuk davranmaya başlıyo ve en sonunda sorun bende sende bişey yok ben sorumluluk alamıyorum diyo ve ilişkiyi bitiriyo . bu ne demek oluyo açıklayın bana ??????? lütfen

bir reklam var tv de, orda da çocuk sorun sende değil bende diyor, reklama bile taşımışlar artık bu cümleyi düşün. klasik erkek yalanı çünkü, artık herkes biliyor.

Selam kızlar ,

size birşey sorcam , bi erkek düşünün çok seviyo geçen zaman sonra soğuk davranmaya başlıyo ve en sonunda sorun bende sende bişey yok ben sorumluluk alamıyorum diyo ve ilişkiyi bitiriyo . bu ne demek oluyo açıklayın bana ??????? lütfen
artık seni istemiyorum demenin erkekçe tabiri

sorun sende değil,sen beni seviyosun,sorun bende ben seni sevmiyorum.başka birine yazıyorum şu aralar..

ne yazikki aci ama bence daha istemiyor o yüzden hic üsteleme birak ne hali varsa görsün..

Niye guzel beynini yoruyorsun kii bos yere adam seni kendinden kurtariyor farkinda deilsin Allah carsini pazar etsin de gec hayatina devam et sorumsuz olan insan dan hayir gelmezzz

sevmıyor..hepsi bu
krizantem doğru soyluyor..hayatın kurtulmustur de..kım kı o yaa.kım kı buralara yazacak kadar ıcını yakıuyor..bırak lütfen...azad et kalbınden de beynınden de..kendını önemse...

Bildigin odunadam klasiklerinden.....yakani kurtar ve kacccc...yoksa finalde uzulen sen olursun..

Back
X