- Konu Sahibi basakhardal
-
Kızlar, 4senelik bir ilişkim var.. Herşey çok güzel evlilik yoluda ilerliyoruz.. Fakat benim yapım gereği duygusalımdır her kadın gibi, şımartılmak ,süprizler , heyecanlar istiyorum.. Sevgilim ilişkimizin hiçbir anında bana şimdiye kadar hiç süpriz yapmadı, hiç çiçek almadı, önemli günlerimiz için hiç özel bir çaba sarfetmedi.. Ben de onun bu yapısına karşın çok romantiğimdir.. Onu çok mutlu ederim ve her zaman benle olduğu için çok mutlu olduğunu dile getirir sadece sevgisindende çok eminim ama bende yapım gereği içten içe
hep beklenti içerisindeyim maddi asla değil ama manevi şeyler. Durumu da iyi maddi süprizde yapar ama benim mutlu olcağım şeyler daha çok manevi şeyler.. İstiyorum ki buluştğumuzda en azından 1 kere elinde bir deemet papatyayla gelsin, sırf mutlu olayım diye küçük bişeyler yapsın istiyorum.. İçimde çok ukte kaldı bu durum ve artık daha da çok rahatsız ediyor beni, çevremdeki tüm arkadaşlarımın sevgilileride inatmış gibi çok romantikler, akıl almaz süprizler heyecanlar yaşıyolar özeniyorum bir yandanda.. ve bu durum düşündürmeye başladı beni kendimi kötü hissetmeye başladım..
Canım bir sonraki buluşmanızda elinde papatyalarla sen git?
Aşkım seninle hadi seviyor,sevmiyor oynayalım de
Sonraki buluşmaya da sen getir oyunumuza devam edelim de
kotu hıssetmekle haklısın canım bence bu konuyu ona acmalısınn..
Bir odunda bende var ablacım. Çözüm yok maalesef
Bunları sevgilinle paylaştın mı? söylemelisin bu düşünceleri, bazı erkekler böyle olabiliyor. Belkide evli olmadığınız için bazı şeyleri yapmıyordur. Evlenince daha faarklı olabilir. Ama genede bu isteklerinizi söyleyin. sonuçta evlendiğiniz zamanda isteğiniz olsa saklamamalısınız. Ya da buluşmaya gideceğiniz gün telefonda bana gelirken çiçek alırmısın canım de. Ne olacak sen iste. bakalım belki anlaar.
gercekten bazıları böyle önceleri bnde cok uzulurdum ama napıyım seviyorum boşver beklemeyiver dedim kmseye zorla bişey yptrmazsın içinden glmeli böyle şeyler ...:26:
Bazı erkeklerin yapısı öyle oluyor galiba :44:
Uğraşmana degmez...tecrübeyle sabittir..sevgiliyken bile yapmıyorsa işin çok zor ...harbiden made ın odunluk yaniii...
demek ki sende onu böyle sevicen...dene diyen olmuş...zor be yaa çok zorrr:))
Bunlar hep aynı ya,odunlar listesine biri daha eklendiSevgiliyken de aynılar evlenince de
evet,,,zaten ikimizde romantik degiliz...olmaya calışsada komik oluyor...milat olan günleri takmaz beyzadem...ama berabEr yaşanması keyiflidir.rahat ,iyi bir insandır...gezmeyi sever.çok zor hayır der...eger hali varsa muhakkak güzel bİr şeyşer yapalım ister...hiç üşenmez saatlerce araba kullanır...bizi oradan oraya taşır...ama gelgelelim d.günü evlilik yıldönümÜ vs çogu zaman unutur.Sizinde eşiniz böylemi:)
Sizinde eşiniz böylemi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?