• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar lütfen fikir verin

delightt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
14
0
1
İstanbul
Meraba kızlar fikirlerinize ihtiyacım var..Ben 1 hafta önce 2,5 senelik ilişkimi bitirdm sevgilim bayan kuaförü ve bazı gereksiz hareketlerini kabullenemiyorum.Mesela dükkani olduğunda müşteriyle karşılıklı çay kahve içebilirmiş gerekirse ondan büyüklerle yanak tokası yapabilirmiş falan filan..Ama ben bunları duyunca bana çok mantıksız geldi kızlar ben mi yanlıs düşünüyorum yani kendim o tarz hareketler yapmadigim için normal karşılayamam ben bunları.ayrılmakla iyi mi ettim bilmiyorum ama ilersinide düşünerekten ayrıldm çnkü böyle çok kavga ederiz..bu acı tamamen geçer mi atlatan oldu mu benim yerimde olsaydınız tepkiniz ne olurdu? yardımcı olursanz çok sevinirim

:12:
Meraba kızlar fikirlerinize ihtiyacım var..Ben 1 hafta önce 2,5 senelik ilişkimi bitirdm sevgilim bayan kuaförü ve bazı gereksiz hareketlerini kabullenemiyorum.Mesela dükkani olduğunda müşteriyle karşılıklı çay kahve içebilirmiş gerekirse ondan büyüklerle yanak tokası yapabilirmiş falan filan..Ama ben bunları duyunca bana çok mantıksız geldi kızlar ben mi yanlıs düşünüyorum yani kendim o tarz hareketler yapmadigim için normal karşılayamam ben bunları.ayrılmakla iyi mi ettim bilmiyorum ama ilersinide düşünerekten ayrıldm çnkü böyle çok kavga ederiz..bu acı tamamen geçer mi atlatan oldu mu benim yerimde olsaydınız tepkiniz ne olurdu? yardımcı olursanz çok sevinirim

kuaförlerın geneli yılışıktır tabikide en doğru karar ayrılmak. bütünlemıyorum ama kuaförden koca olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.

Adam bayan kuaförü iş yapmak için yapıyor napsın bayan kuaförlerini az çok bilirsin sıkılar derdi olan gelir adam da ona göre derdini dinler samimi davranır ki yine gelsin diye

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hepsi ekmek parası içindir.. Kuaför işte geleni hoş tutmak zorunda bazı kadınların sadee bu hoşuna gidiyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence doğru karar vermişssin. Sen bu tarz şeylerini ilerde kaldıramazdın. sürekli sorun yaşardınız. onun işi gereği öle olması lazım çünkü

yanak tokası dediğiniz yanaktan makas almak mı... bir kişi işini iyi yaptıktan sonra,profesyonel olduktan sonra müşterisi çoğalsın diye laubali olmasına gerek yok bence,ne iş yaparsa yapsın...

yanak yanaga gelmek yanak tokasından kastım bu sekilde tokalasma kızlar yanlış anlattysam kusura bakmayn

Mesleği gereği tanıdığı insanlarla böyle iletişim kuruyor olabilir, asıl mesele bence ona güveniyorsan ve seni sevdiğinden eminsen bunları dert etmemelisin, yani aranızda başka hiç bir sorun yoksa hele hele severek ayrıldıysan yazık olmuş derim.. 2.5 Yıllık ilişkiye verilmiş bir emek var ortada. Ha diyorsan başka sorunlarımız da vardı, çapkındı vs. ve bu tuz biber oldu o başka .. Bence bu konuda daha olgun ve anlayışlı bir tavır sergilersen ama öte yandan onu kıskandığını güzel bir dille söylersen o da zamanla zaten seni üzmemek için eskisine göre davranışlarını biraz daha değiştirebiir. Ama dediğim gibi mesleği gereği yapıyor, karşı cinsle bir ilgisi yok diye düşencelerini şartlamalısın. Bilemiyorum bunu başarabilir misin ama ..

Bir de o insanı tanımadan iyi olmuş ayrışmıssın vari yorum yapanlara inanamıyorum, ne çabuk harcıyorsunuz insanların hayatlarını..
Direk kestirip atmak yerine detayları ogrenmek daha dogru değil mi

Başka sorunumuz yoktu ama o şekilde iletişimi kimse kimseye karşı yapmıyo ve bi gereği de yok benim kabullenemediğim nokta burası.Teşekkür ederim fikrin için

Back
X