Kızlar lütfen inicek diyin?

ayseyaren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2017
89
6
86
31
burun estetiği olalı 4 ay oldu ama hala burnum büyük hiç memnun değilim tecrübeli olanlarınız varsa baya bir küçülür mü aynı mı kalır? Kimse açıkca bir şey demiyor bilen olan varsa aynı durumu yaşayan yardımcı olun ?

Ben olali 1 yil 3 ay oldu tabiki iniyor odemlerin tam gecmesi 1 yili hatta fazlasinu bukuyor 4 ay neki cok erken..bu coookk uzun bi surev sabir istiyor

burun estetiği olalı 4 ay oldu ama hala burnum büyük hiç memnun değilim tecrübeli olanlarınız varsa baya bir küçülür mü aynı mı kalır? Kimse açıkca bir şey demiyor bilen olan varsa aynı durumu yaşayan yardımcı olun ?
Onden yandan resimde atsaydiniz herkes ona gore yorum yapsa olmazmiydi. Konu acmissiniz soru sormussunuz gormeden kim yorum yapabilir ki

Canımm benimde 4 ay oldu ve önden o kadar geniş yandan o kadar kalkıkki bin pişmanım inşallah mutlu oluruz sonunda herkes en az 6 ay diyo ama hiç umudum yok kendi burnumdan yana

Canım ben de oldum burun oturuyor zaman la ilk 6 ay çok önemli küçülür sekil alır . Ama aman aman küçülmez tabi de onu anlarsın bu olaylar doktora göre değişiyor bir de burun ameliyatı zorsa komplikasyonlar değişir. Seninde şişliklerin zamanla oturur düzelir benim öle oldu ilk hali ve şuanki hali farklı daha doğala döner zamanla

Canım ben de oldum burun oturuyor zaman la ilk 6 ay çok önemli küçülür sekil alır . Ama aman aman küçülmez tabi de onu anlarsın bu olaylar doktora göre değişiyor bir de burun ameliyatı zorsa komplikasyonlar değişir. Seninde şişliklerin zamanla oturur düzelir benim öle oldu ilk hali ve şuanki hali farklı daha doğala döner zamanla
Yani istediğim olması için baya bir küçülmesi lazım

Bi burun operasyonu bir yılda mi düzene giriyor. Daha bugün dedim eşime bununla ilgili birşey burayı okuduktan sonra vazgeçtim galiba :)

Back
X