Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onden yandan resimde atsaydiniz herkes ona gore yorum yapsa olmazmiydi. Konu acmissiniz soru sormussunuz gormeden kim yorum yapabilir kiburun estetiği olalı 4 ay oldu ama hala burnum büyük hiç memnun değilim tecrübeli olanlarınız varsa baya bir küçülür mü aynı mı kalır? Kimse açıkca bir şey demiyor bilen olan varsa aynı durumu yaşayan yardımcı olun ?
Büyük bir fark oluyor mu?Ben olali 1 yil 3 ay oldu tabiki iniyor odemlerin tam gecmesi 1 yili hatta fazlasinu bukuyor 4 ay neki cok erken..bu coookk uzun bi surev sabir istiyor
Bilmiyorum umarım3 aydan sonrada küçülür mü acaba...yani gerçekten boşa üzülmüşüm dermiyiz 6 ay 1 yıl sonra..
Yani istediğim olması için baya bir küçülmesi lazımCanım ben de oldum burun oturuyor zaman la ilk 6 ay çok önemli küçülür sekil alır . Ama aman aman küçülmez tabi de onu anlarsın bu olaylar doktora göre değişiyor bir de burun ameliyatı zorsa komplikasyonlar değişir. Seninde şişliklerin zamanla oturur düzelir benim öle oldu ilk hali ve şuanki hali farklı daha doğala döner zamanla
Küçülür mü bilmiyorum anlayamıyorumYani istediğim olması için baya bir küçülmesi lazım
Diğer sorularımda var ayrıca zaten olan biri tecrübeli olan biri cevap verebilir benceOnden yandan resimde atsaydiniz herkes ona gore yorum yapsa olmazmiydi. Konu acmissiniz soru sormussunuz gormeden kim yorum yapabilir ki
Küçülmekten kasıt orda şişliklerin inmesi şişlikler indikçe burun yerine oturur bol bol msj yap burnuna ödemler için ins istediğin gibi olurYani istediğim olması için baya bir küçülmesi lazım
Kucuk dar burunda nefes problemi olusuyormus.Burun dedigin cok ta kucuk olmaz. Biraz buyuk burunlar sevilir zaten.
Şimdi memnunmusunuz acaba düzelme küçülme oldumu burnunuzda şişlikler ininceBende küçük burun istemiştim başta. Nefes alamazsın burnun müsait değil demisti
Yok canım ya aynı duruyor masaj yapiyorum senin nasıl olduŞimdi memnunmusunuz acaba düzelme küçülme oldumu burnunuzda şişlikler inince