Kızlar lütfen normal karşılayın

Önce sen bir büyü. Daha beynin bile tam olarak gelişmedi. 25 e kadar beyin gelilmeye devam ediyor. Bebeği sonra düşünürsün.

Başlık siparişlerinde bugün: normal karşılayın.
TAMAM.
Ne yorum yapacağımızı da yazın da bizi yormayın bari artık

Hayır konu çocuk değil konu eşimin beni reglken aramaması
Tövbe estağfurullah.Eşinin regl olduğunu bilip aramayan erkek de ne bileyim.Benimki mesela duruşmada dahi olsa hakimden izin alıp arıyor!!!!Bir yaşıma daha girdim.Eşime reglken beni neden aramıyorsun diye soracağım bakayım ne diyecek (Rahatsızlığım varsa hastaysam arar nasıl oldun der)Ama reglken beni aramadı nedir ya

Eşim istiyor çocuğu 28 yaşında

Evet ağrıdan hastanelik oluyorum ve konu aslında arayıp aramaması değil o halde olacağımı bildiği içn nasılsın diye sormaması insanlar şuanda beni anlamıyor olabilir ama 9 aydır çocuk diye tutturan o ben değilim

Konu aslında kocamın arayıp aramaması değil 9 aydır çocuk isteyip ben regl oldum dedigimde nasıl ağrılı geçtiğini halde bunu bilip aramaması aslında yani çocuk olmadı diye bi nevi. Beni suçlaması

Keşke anlayışlı bi eşim olsaydı 28 yaşında ve sanki her ay regl olduğumda düşman gibi oluyor stresin yüzünden olmuyor diyor

Ben düşmedim ya kocam düşüyor görüyorsun milletin çocuğu ilk bir ay oldu seninki bak nasıl olmuyor gördün mü

Koştura koştura hamile kalma çabasını gerçekten anlamıyorum. Önce bir evliliğiniz otursun beraber vakit geçirin adamın nefes almaya vakti yok diyosunuz. Gidin bir işe girin eliniz iş tutsun vakit doldurun. Evde sıkıntıdan bebek bebek diye oturmayın.

Hayır konu çocuk değil konu eşimin beni reglken aramaması
Daha kusura bakmayin ama ergensiniz birazcik olgunlastiktan sonra çocuk yapmaniz sizin icin daha guzel olur.
Çocuk olmadan once böyle seylere takiliyorsaniz ben cocuk olduktan sonra sizi hic dusunemiyorum

Evlilik ve çocuk doğurmak dışında hiç mi bi hayalin yok hayatta? Ne biliyim tatile çıkmak, arkadaşlarınla disarda zaman geçirmek yada okumak meslek edinmek çalışmak araba almak ev almak gibi. Senin yaşıtların daha üniversite okuyor. Hiç mi o hayata özenmiyorsun? Tek derdi evlilik ve çocuk doğurmak olan kadınları ben beyinsiz olarak görüyorum ya maalesef

Ben düşmedim ya kocam düşüyor görüyorsun milletin çocuğu ilk bir ay oldu seninki bak nasıl olmuyor gördün mü
Adamın baba olabileceğine emin misin? Daha 1 yıl olmamış evlilikte bebek olmaması gayet normal. Kaldı ki çok gençsiniz… yaradanın vardır bir bildiği

Bunu baştan belirtseniz ya. Dümdüz regl olunca neden aramıyor demeniz, haliyle komik ve saçma geliyor bize.

Jinekoloğa gittiniz mi hiç? Ağrı sebebiniz belki kisttir. Hem genel muayene de olmuş olursunuz. Bozayı da ürolojiye gidip muayene olsun. Belki sorun kendisindedir.
Keşke anlayışlı bi eşim olsaydı 28 yaşında ve sanki her ay regl olduğumda düşman gibi oluyor stresin yüzünden olmuyor diyor
Sizin yaşınızda olsam benzer davranışları sergilerdim belki. Çevremde yol gösterecek kişiye denk gelmem zor olurdu sanırım.

Şimdi denk gelse def ederdim. Çocuğun Allah'ın takdiri olduğunu, bana karşı merhametli ve ilgili olmadığını ve huzur olmayan bu evliliğe çocuk getirme hakkına sahip olmadığımızı da söylerdim.

Daha bu konuda anlayışsız olan, diğer konularda kim bilir nasıl olur? Stres sebebi de eşiniz. İlkin insan olsun, eşe nasıl davranılır onu öğrensin, öyle isteyince de tıbben ha deyince olmuyor o işler. Dinen de hukuken de eşiniz hatalı.

`