- Konu Sahibi sevdigimsensin
-
Tövbe estağfurullah.Eşinin regl olduğunu bilip aramayan erkek de ne bileyim.Benimki mesela duruşmada dahi olsa hakimden izin alıp arıyor!!!!Bir yaşıma daha girdim.Eşime reglken beni neden aramıyorsun diye soracağım bakayım ne diyecekHayır konu çocuk değil konu eşimin beni reglken aramaması
Çok iyiO da regl olmuş demek ki, birbirinize karşı anlayışlı olun.
Eşim istiyor çocuğu 28 yaşında21 yaşındasınız daha hiç mi şu hayatta bir hevesiniz eşinizle bir planınız yok da çocuk çocuk diye deliriyorsunuz. Ben 31 yaşımda evlendim, yeminle 3 sene erteledim, amh’ım düşük çıkmasa daha da ertelerdim de artık zora atmayayım dedim. Ona rağmen hamile kalınca hazır mıydım, çocuk gerçekten istiyor muydum diye haftalarca beynimi çürüttüm. Evlenir evlenmez çocuk çocuk diye 20 yaşındayken daha, adamı darlamak mantıklı mı geliyor? Bir gezin tozun, evliliğiniz otursun. Aklınız otursun, 24’e kadar beyin gelişimini tamamlamıyor. Evliliği oyun, çocuk bakımını da çok basit bir şey sanıyorsunuz. Çoğu evlilik çocuk sonrası bir çatırdıyor. Bir evliliğinizin temelini oturtun, 2-3 sene birbirinize alışın. Sanki 40’ına yakın evlendiniz de çocuk olmazsa artık olmaz gibi panik yapmışsınız. Bana çok tuhaf geliyor.
Hayır ne alakası var tabikide cevap veriyorumYani böyle konu açıp ortadan kaybolan kişiler bana yorumları gizliden okuyup eğlenerek çekirdek çitliyormuş hissi veriyor.
Evet ağrıdan hastanelik oluyorum ve konu aslında arayıp aramaması değil o halde olacağımı bildiği içn nasılsın diye sormaması insanlar şuanda beni anlamıyor olabilir ama 9 aydır çocuk diye tutturan o ben değilimHer ay regl oluyorsunuz zaten hani periyot ya bu normal ki zaten regl olamasanız sıkıntı, yani grip değilsiniz verem değilsiniz neden nasılsın diye özellikle arasın ki? Ağrıdan hastanelik mi oluyorsunuz öyleyse tamam beklentinizi anlarım ama diğer türlüsü bana abartı geliyor.
Konu aslında kocamın arayıp aramaması değil 9 aydır çocuk isteyip ben regl oldum dedigimde nasıl ağrılı geçtiğini halde bunu bilip aramaması aslında yani çocuk olmadı diye bi nevi. Beni suçlaması21 yaşındaymışsınız derdiniz beni çok üzdü.
21 yaşında genç bir kadını bu hale ne getiriyor? Çocuğum olmuyor derdine bu kadar erken düşme nedeniniz nedir ? Regl her ay oluyoruz o gün kocamız bizi neden arıyor? Nasılsın dediğinde düzelecek misiniz yani? Gerçekten bu haliniz inanılmaz üzüyor beni. Keşke şöyle omuzlarınızdan tutup sizi bi silkebilsem.
Keşke anlayışlı bi eşim olsaydı 28 yaşında ve sanki her ay regl olduğumda düşman gibi oluyor stresin yüzünden olmuyor diyor21 yaşındasınız daha hiç mi şu hayatta bir hevesiniz eşinizle bir planınız yok da çocuk çocuk diye deliriyorsunuz. Ben 31 yaşımda evlendim, yeminle 3 sene erteledim, amh’ım düşük çıkmasa daha da ertelerdim de artık zora atmayayım dedim. Ona rağmen hamile kalınca hazır mıydım, çocuk gerçekten istiyor muydum diye haftalarca beynimi çürüttüm. Evlenir evlenmez çocuk çocuk diye 20 yaşındayken daha, adamı darlamak mantıklı mı geliyor? Bir gezin tozun, evliliğiniz otursun. Aklınız otursun, 24’e kadar beyin gelişimini tamamlamıyor. Evliliği oyun, çocuk bakımını da çok basit bir şey sanıyorsunuz. Çoğu evlilik çocuk sonrası bir çatırdıyor. Bir evliliğinizin temelini oturtun, 2-3 sene birbirinize alışın. Sanki 40’ına yakın evlendiniz de çocuk olmazsa artık olmaz gibi panik yapmışsınız. Bana çok tuhaf geliyor.
Bende aynısını istiyorum ve o bunu sıkıntı ediyorhenüz çok erken bebiş için. biririnizi tanıyıp birlikte yaşamaya alışın.
Neden boşanmıyorsun bundan?Konu aslında kocamın arayıp aramaması değil 9 aydır çocuk isteyip ben regl oldum dedigimde nasıl ağrılı geçtiğini halde bunu bilip aramaması aslında yani çocuk olmadı diye bi nevi. Beni suçlaması
Ben düşmedim ya kocam düşüyor görüyorsun milletin çocuğu ilk bir ay oldu seninki bak nasıl olmuyor gördün mü21 yaşındaymışsınız derdiniz beni çok üzdü.
21 yaşında genç bir kadını bu hale ne getiriyor? Çocuğum olmuyor derdine bu kadar erken düşme nedeniniz nedir ? Regl her ay oluyoruz o gün kocamız bizi neden arıyor? Nasılsın dediğinde düzelecek misiniz yani? Gerçekten bu haliniz inanılmaz üzüyor beni. Keşke şöyle omuzlarınızdan tutup sizi bi silkebilsem.
Seni kim evlendirdi bu ayıyla?Ben düşmedim ya kocam düşüyor görüyorsun milletin çocuğu ilk bir ay oldu seninki bak nasıl olmuyor gördün mü
Koştura koştura hamile kalma çabasını gerçekten anlamıyorum. Önce bir evliliğiniz otursun beraber vakit geçirin adamın nefes almaya vakti yok diyosunuz. Gidin bir işe girin eliniz iş tutsun vakit doldurun. Evde sıkıntıdan bebek bebek diye oturmayın.Merhaba öncelikle daha öncede burda konu açmıştım 9 aylık evliyim ve korunmazsız ilişki yaşadığımız halde bebeğimiz olmadı ama ben çok stresli bi insanım ve bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü doktora bile gittik bugun regl oldum diye eşim stresimi bildiği için bana kızdı ve çok yoğun bi işte çalışıyor nefes alacak vakti yok nasılsın diye bile aramadı ve ben çok üzülüyorum hem bu konuya hem umutlarımın yıkılmasına lütfen bana akıl verin yardımcı olun
Daha kusura bakmayin ama ergensiniz birazcik olgunlastiktan sonra çocuk yapmaniz sizin icin daha guzel olur.Hayır konu çocuk değil konu eşimin beni reglken aramaması
Evlilik ve çocuk doğurmak dışında hiç mi bi hayalin yok hayatta? Ne biliyim tatile çıkmak, arkadaşlarınla disarda zaman geçirmek yada okumak meslek edinmek çalışmak araba almak ev almak gibi. Senin yaşıtların daha üniversite okuyor. Hiç mi o hayata özenmiyorsun? Tek derdi evlilik ve çocuk doğurmak olan kadınları ben beyinsiz olarak görüyorum ya maalesefMerhaba öncelikle daha öncede burda konu açmıştım 9 aylık evliyim ve korunmazsız ilişki yaşadığımız halde bebeğimiz olmadı ama ben çok stresli bi insanım ve bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü doktora bile gittik bugun regl oldum diye eşim stresimi bildiği için bana kızdı ve çok yoğun bi işte çalışıyor nefes alacak vakti yok nasılsın diye bile aramadı ve ben çok üzülüyorum hem bu konuya hem umutlarımın yıkılmasına lütfen bana akıl verin yardımcı olun
Zaten istemiyormussunuz umursamayin alla alla strese girmeyinKeşke anlayışlı bi eşim olsaydı 28 yaşında ve sanki her ay regl olduğumda düşman gibi oluyor stresin yüzünden olmuyor diyor
Adamın baba olabileceğine emin misin? Daha 1 yıl olmamış evlilikte bebek olmaması gayet normal. Kaldı ki çok gençsiniz… yaradanın vardır bir bildiğiBen düşmedim ya kocam düşüyor görüyorsun milletin çocuğu ilk bir ay oldu seninki bak nasıl olmuyor gördün mü
Bunu baştan belirtseniz ya. Dümdüz regl olunca neden aramıyor demeniz, haliyle komik ve saçma geliyor bize.Konu aslında kocamın arayıp aramaması değil 9 aydır çocuk isteyip ben regl oldum dedigimde nasıl ağrılı geçtiğini halde bunu bilip aramaması aslında yani çocuk olmadı diye bi nevi. Beni suçlaması
Sizin yaşınızda olsam benzer davranışları sergilerdim belki. Çevremde yol gösterecek kişiye denk gelmem zor olurdu sanırım.Keşke anlayışlı bi eşim olsaydı 28 yaşında ve sanki her ay regl olduğumda düşman gibi oluyor stresin yüzünden olmuyor diyor