Kızlar lütfen normal karşılayın

21 yaşındaymışsınız derdiniz beni çok üzdü.
21 yaşında genç bir kadını bu hale ne getiriyor? Çocuğum olmuyor derdine bu kadar erken düşme nedeniniz nedir ? Regl her ay oluyoruz o gün kocamız bizi neden arıyor? Nasılsın dediğinde düzelecek misiniz yani? Gerçekten bu haliniz inanılmaz üzüyor beni. Keşke şöyle omuzlarınızdan tutup sizi bi silkebilsem.

Daha 21 yaşındasınız her şeyi kafaya takarsanız yandınız ömür geçmez böyle adamla bir yere kadar çeker salın gitsin o aramıyorsa sen onu ara çalışmıyor musunuz

Yazık gerçekten ben ne diyorum siz ne diyorsunuz böyle insanlar olduğu sürece zaten dünya düzgün bi yer olmaz insanları aşşalamayı bırakın
Doğru söylemiş. Aşağılamış gibi gelmedi bana.

21 yaşındasınız. Menopoza mı gireceksiniz birkaç aya? Bu stres niye? Düşük mü yaptınız ki eşiniz sizi arasın? Evcilik mi evlilik mi her ne ise abartıyorsunuz meseleyi. Eşiniz ne kadar dayanır buna bilmiyorum. Ben birkaç aya patlardım sanırım.

21 yaşındasınız daha hiç mi şu hayatta bir hevesiniz eşinizle bir planınız yok da çocuk çocuk diye deliriyorsunuz. Ben 31 yaşımda evlendim, yeminle 3 sene erteledim, amh’ım düşük çıkmasa daha da ertelerdim de artık zora atmayayım dedim. Ona rağmen hamile kalınca hazır mıydım, çocuk gerçekten istiyor muydum diye haftalarca beynimi çürüttüm. Evlenir evlenmez çocuk çocuk diye 20 yaşındayken daha, adamı darlamak mantıklı mı geliyor? Bir gezin tozun, evliliğiniz otursun. Aklınız otursun, 24’e kadar beyin gelişimini tamamlamıyor. Evliliği oyun, çocuk bakımını da çok basit bir şey sanıyorsunuz. Çoğu evlilik çocuk sonrası bir çatırdıyor. Bir evliliğinizin temelini oturtun, 2-3 sene birbirinize alışın. Sanki 40’ına yakın evlendiniz de çocuk olmazsa artık olmaz gibi panik yapmışsınız. Bana çok tuhaf geliyor.

Eski konularına baktım.

1-Kocanın sana güveni yok işe gidince seni eltine bırakıyor.
2-Eltini kocası terk etmiş ama hala kayınpederinle kalıyor.
3- Kayınpederin manyak eltini dövüyor.
4- Kayınpederin sana o.ç diyor ve hala görüşüyorsun.

Ve sen Müge Anlıya çıkacak bu aileye çocuk getirmek için sayfa sayfa yazmışsın.

Evlendiği günden beri deniyormus bebek biraz salsanmi acaba kendini, bebek sahibi olmak için çok erken degilmi açtığın konularin hepsi bebek daha kendin. Cocuksun, çocuğun çocuğu olmuş gibi olacak

Aramıyor diye kızdım aramadı
içinizdeki çocuğun biraz daha büyümesini beklemelisiniz çocuk yapmak için, daha soğuk kanlı sakin olmanız gereken bir konu annelik- çocuk büyütmek ve inanın dünyanın en iyi anlaşan çifti de olsanız acayip zorlanacaksınız, reglken sizi aramadığı için bu kadar sarsılıyorsanız ,aşırı zorlanırsınız ve ilişkinizi tüketirsiniz o gerginlikte de olan çocuğa olur. bu sebeple acele etmemelisiniz.

Hayır konu çocuk değil konu eşimin beni reglken aramaması
Bu aci nasil geçer
Unutulur mu
Bilemedim ya nasil erkekler var
Ne demek reglken seni aramamış
Sorsaydın kırk katır mi kırk satır mi diye
Sen bu acıyla nasil yaşiycan
9 ay cocugun olmamis ne demek
Bütün dertler seni bulmuş
Bunlar cok buyuk acılar

oturmamış evliliğe derhal bir çocuk yapmalısın(!)
ki kocan Böylelikle sana bağlansın(!)
sonra hayatı burnundan getirdiğinde boşanamam çocuğum babasına çok düşkün demelisin
sonra da zaten KPSS çalışmalısın ve kapanış

Yahu git eğitim al işe gir ne çocuğu? Şaka misiniz siz ya yıl 2027 olacak yeter ama gerçekten... Evleneli 1 yıl olmamış zaten kocan acaip sen de acaipsin. Ne bu acele? Beyin gelişimi 25 yaşta mi tamamlanıyordu @Aysenaz11 ? Daha kendiniz cocuksunuz çocuk yapmaya kalkıyorsunuz. Hadi ne haliniz varsa görün de sonra olan gariban masumlara oluyor.

Tetiklendim ayy

Neden aramasın mesela nasılsın diye arayabilir
Her ay regl oluyorsunuz zaten hani periyot ya bu normal ki zaten regl olamasanız sıkıntı, yani grip değilsiniz verem değilsiniz neden nasılsın diye özellikle arasın ki? Ağrıdan hastanelik mi oluyorsunuz öyleyse tamam beklentinizi anlarım ama diğer türlüsü bana abartı geliyor.

`