Kızlar lütfen onun için dua edelimmm...

Kızlar inşallah 25 mayısta Aycanilaydanın test günü.Kendisi çok umutsuz.Lütfen onun için ve tüm bekleyenlerimiz için dua edelim ya.Gerçi benim içim rahat ama ...Dualarımızı eksik etmeyelim kızlar ...:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

allahim onun yaninda olsun rabbim yuzune gulsun herdilegimiz gibi onuda oserefe laik etsinn kensini uzmesinn cunku benim ilk transferimde cok uzuntu yasamistim vee stresten dolayi olmadi dedi doktor moralini yukset tut arkadasim her neolursa sonunda sen saglikli oll ama unutma bir gun bizde anne olacagiz inss

ben bugün negatif sonrası kontrole gideceğim. inşallah iyi şeyler duyarım. ben de hernekeder negatife hazırladım kendime dedimse de ilk test 20 sonra tekrar 4 cıkınca tutacakmış da ben kendimi çok üzdüm stres yaptım ve yoruldum o nedenle mi olmadı diye kahrettim. ayçanilayda da inşallah sonradan benim gibi üzülmez. başarılı olmak için inanmak ve stres yapmamak gerekiyor. bir de ucunda ölüm yok. 5. 10. denemesinde başaran çiftler var. inşallah pazartesi güzel haberlerini alacağız.a.s.

Arkadaşlar hepinizden allah razı olsunnn. Yanımda olmanız inanın ki bana güç veriyor. Karın ağrılarım arada arttığı için korksamda umudumu yitirmedimmm..Pazartesi inşallah güzel haberler veririm size...Çok teşşekkür ederim arkadaşlar...Alllahım herkesin yardımcısı olsunnn..

Özellikle günaycımm sana çok teşekkürler..Yanımda olduğun ve bana moral olduğun için...ınşallahh güzel haberi ilk sana vereceğiimmm..:)) Sende arkadaşlara bildirirsinn

canım rabbim inşallah güzel haber alıp burada bi
zlerle paylaşmanı nasip eder umarım pazartesi beklediğin haberle dönersin
rabbim yardımcın olsun:emir_bebek:

ınşallah olmuştur allahım yardım etsin aycan sana canım

ewet aycan dılerım tutmustur ve senınle beraberlerdır benımde test gunum pazartesı ıkımızde guzel haberlerel gelelım buraya arkadasım

inş............olmuyo inş ...........oldu dıye yazacaksın canım...............inşşşşşşşşşşşşş:ecrin_bebek:

Özellikle günaycımm sana çok teşekkürler..Yanımda olduğun ve bana moral olduğun için...İnşallahh güzel haberi ilk sana vereceğiimmm..:)) Sende arkadaşlara bildirirsinn

canım ya bızde ısterız............inş olumlu olurda sen kendın bıze yazarsın.............inş canım.....

Kızlar Aycanımın sonucu negatiff.Çok üzgünüz çok.Kendisi şu an çok kötü.
Destekte bulunalım arkadaşımıza...

çok uzuldum ya.........rabbım metanetını artırın...............ne denilebıı kı............inş toprlar yenıden yola devam edrsın canım...............inşşşşşş

Back
X