- 10 Şubat 2021
- 578
- 238
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Negatif
Kan veremem tek başımayım. Başka test yok elimde. 1 seneyi geçiktir bu haberi bekliyorum. Bununla yatıp bununla kalkıyorum. İçim içimi yiyor . Şu silik çizgi bile beni ağlattı.Keşke sürekli her yere yazıp konu açmasaymışsınız. Ben göremedim çizgi. Kan verin içiniz rahatlasın böylelikle saat başı buraya yazmak durumunda kalmazsınız.
5 dk içinde çıktı sence var mı? Yoksa kuruma çizgisi miBen gördüm sanki ama bulanık çekmişsiniz net çekerseniz daha iyi olur . Bir de hemen mi çıktı?
Telefondan çok belli olmuyorBen gördüm sanki ama bulanık çekmişsiniz net çekerseniz daha iyi olur . Bir de hemen mi çıktı?
5 dk icinde çıktıysa kuruma cizgisi degildir ama bekleyip çektiyseniz bilemiyorum . Fotoyu hemen mi çektiniz? Bat ne zaman?5 dk içinde çıktı sence var mı? Yoksa kuruma çizgisi mi
Canım bende hafif silik çizgi gördüm bende böyle çıkmıştı 2 gün sonra kan vermiştim 8 çıkmisti betam
Hayırlı olsun:) sağlıcakla doğsun inşallahCanım bende hafif silik çizgi gördüm bende böyle çıkmıştı 2 gün sonra kan vermiştim 8 çıkmisti betam
SAT 6 ekim. 30-35 günde bir adet oluyorum5 dk icinde çıktıysa kuruma cizgisi degildir ama bekleyip çektiyseniz bilemiyorum . Fotoyu hemen mi çektiniz? Bat ne zaman?
Teşekkür ederim canım inşallah seninde güzel haberlerini alırızHayırlı olsun:) sağlıcakla doğsun inşallah![]()
Iki gun sonra yine tekrarla canım bak bı koyulasicak miSAT 6 ekim. 30-35 günde bir adet oluyorum
Tamam birkac gün daha bekleyin test yapın yarın yine koyulaşırsa kan verin. Umutlandırmak istemem ama bence var bende böyle öğrendim çünküSAT 6 ekim. 30-35 günde bir adet oluyorum
Canım benim bu teste bel bağlama çok yanıltıyor benim daha koyuydu ama negatif kan tahlilinden başka teste bukadar silik olduğunda güvenme rabbim gönlüne göre versin