kızlar lütfen yardım edermisiniz

semanurrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2016
63
33
3
28
Üye
Şimdi bugün adetimin 4.günü ve ben normelde çok adet sancısı çeken biriyim bugün dayanamadım gittim ultrosan çekti bakti ama hiç bir sorun yok allaha çok şükür usutmussun falan dedi bana VISANNE hapi verdi bunu iki ay kullancaksin dedi bakıyorum etkilerine falan anlayamadım doktora üstüne başa başa sordum 2 ay sonra esim gelicek biz bebek istiyoruz dedim bu yan etkisi vsemidir dedim ısrarla sordum olmaz bebek oluşumunu engellemez sadece kullanım sürecinde olmaz bebek dedi ne yapayım bilemiyorum ya ömür boyu olmamasını engellerse bana lütfen yardım edin

Hapı bilmiyorum canım ama benimde müthiş ağrılarım olurdu özellikle üşütünce. İğne, serum hap artık her ay değişirdi.ama hiç bi ilaç kullanmadım her ilacın illa bi yan etkisi vardır.adetliyken maydanoz suyu içtim. Ve şuan hamileyim eğer bir hastalığın yoksa ve tedavi amaçlı değilse boşver bence niye riske atasın?

Kesinlikle Periper89 Periper89 a katiliyorum. Tedavi amaçli degilse kullanma. Ne diye riske atasin, biraz acı çek ama aklinda soru işareti kalmasın. ki seni cok iyi anlıyorum ciglik çığlığa ağladığımı bilirim adet sancısından :olamaz:

Sonuçta görünen bi Rahatsızlığın bile yok canım ne gerek var sen bu ay üşütme birde adetliyken maydanoz kürü dene l.Dedigim gibi bi sorun olsa tamam kist gibi ıltihap gibi hiçbişey yok demiş doktor
Ve sana şunu söyleyeyim hiç bir doktor hastayı ilaçsız göndermiyor maalesef. Malum para dünyasında yaşıyoruz. Boşuna vücuduna kimyasal alıp hamileliği riske atma.dogum kontrol haplarindan sonra insanlar hemen hamile kalamazlar çünkü çok etkilidirler.ya bu da öyleyse? Hala ikna olmuyorsan başka bi doktora daha git canım S semanurrr

gıdıcem kuzum sıra aldım yarın aksam ama ıcmıcem yanı kıst yok bısey yok hamıle kalamıcam dıye korkuyorum gercekten

Agri kesiciler hamile kalmayi engellemiyor ama romatizmal analjezik turu agri kesiciler muthiş derecede dengeni bozuyor. Ben dolerex kullandigimdan bu yana hep hormonlarim bozuldu uzun zamandir da kullaniyorum. Ayrica ilaclarin hamilelik kisminda yaziyor hamile kalmayi engeller 3 ay once birakin diye.
Ben israrla bu ilaci kullanmaya devam ettim. Cunku baska agrimi kesen yok..
Bu ayda apranax plus basladim harika derecede kesti agrimi kanamama da etkisi olmadi sasirfim bundan sonra onu kullanacagim. Ilaclarin etkisi buyuk evet ama agriyi asla asla cekmem gerekirse hamile kalmayim..
13 yasindan beri ayda 1
5 gun sancidan yerlerde geziyorum suratim bembeyaz yerimden kalkamiyorum. Bu yastan sonra inanin cekmek artik iskence geliyor

Back
X