• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar lütfen yardım edin Bat 13 ekim idi ama hala yok acil yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ciceksari

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2025
23
6
1
Kızlar ben ilk evlendiğimde hemen hamile kaldım bu senenin Mayıs ayıydı. Sonrasında Haziran'da düşük yaptım. Doktor kimyasal gebelik olduğunu söyledi ve gebeliği çok erken öğrenmiştim düzenli regl olduğum için. Doktorum hiçbir şey değişmediğini ve rutin devam etmemi çocuk istiyorsam da hiçbir engel olmadığını söyledi. En son 13 Eylül'de regl oldum. 30 ila en fazla 32 gün sürer. Şimdi gün 8 Kasım ve hala regl olmadım. Evde test yaptım fakat negatif çıktı. Şimdi diyeceksiniz neden doktora gitmiyorsun. Kimyasal düşük yaşadığım dönemde erkenden öğrendiğim için o süreçte çok kan verdim sürekli gidip geldim o yorgun süreci yeniden yaşamak istemedim. Ama kafayı yemek üzereyim. Çevrenizde var mı böyle uzun süre olmayıp, idrarda çıkmayıp da hastanede öğrenen? Lütfen yardımcı olun beklemek can sıkıcı

Back