Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bol bol emzirmek dışında çok bir şey yok, yetmediğini hissediyorsan az az mama ver. Sarılık ne boyutta gövdesinde bacaklarında var mı, bacaklarda varsa yarın mutlaka hastaneye götür.AB0 Rh uyuşmazlığı var kızımla aramda o yüzden sarılığı bi düşüp yükseliyor 1 haftalık daha ne yapabilirim başına böyle birşey gelen var mı
Göbeğe kadar şuan hastanedeyiz fototerapi görüyorBol bol emzirmek dışında çok bir şey yok, yetmediğini hissediyorsan az az mama ver. Sarılık ne boyutta gövdesinde bacaklarında var mı, bacaklarda varsa yarın mutlaka hastaneye götür.
Ne kadar aralıklarla emzirdin bu bizim 3.yatışımızBende de uyuşmazlık vardı. Bol bol emzirin. Bizde ışık tedavisi de almıştı 1 gündü. Sık sık kontrole götürdük. Ama mutlaka emzirin her an. Başka türlü hızlı toparlanma olmuyor.
Uyandığı her vakit. Hatta mama destekli gittik bir de biz. Büyük tuvaletiyle atsın diye demişlerdi.Ne kadar aralıklarla emzirdin bu bizim 3.yatışımız
Bir haftalık bebek 3.Yatış, mama veriyor musunuz? Vermiyorsanız bence verin, kan uyuşmazlığının etkisi büyük sanırım bu durumda. Doktorunuzun sözünden çıkmayınNe kadar aralıklarla emzirdin bu bizim 3.yatışımız
Mamayı da yemiyor kızım ger çıkarıyor ama emziriyorum sık sıkBir haftalık bebek 3.Yatış, mama veriyor musunuz? Vermiyorsanız bence verin, kan uyuşmazlığının etkisi büyük sanırım bu durumda. Doktorunuzun sözünden çıkmayın
Mama verdiniz mi ben sadece sütümü veriyorum mamayı yemiyor çünküKorkmayın uc kez yattık inatçı oluyor uyusmazlikta hastanede zaten yönlendiriyorlar doyurun uyutmayin okadar
Biberon ile meme reddi yapmaz mıSütünüzü sağın mutlaka. Biberonla verin bebeğinize. Hem ne kadar çıktığını da görürsünüz. Önce kendi Sütünüzü sonra mama verirsiniz eğer mama destekli giderseniz.
Evet verdim sütum çok yoktu önemli olan doymasi. Sarilikta mamada veriliyor iyileşince anne sütü sadece verirsiniz ama bu dönemde mama verilirMama verdiniz mi ben sadece sütümü veriyorum mamayı yemiyor çünkü
Teşekkür ederim sağolun bizde 8 günlük olduk bu 4.kez yatışımızBizde de ABO uyuşmazlığı dan 10 gün kuvezde yattı. Ama 360 derece ışık tedavi aldı. Hem mama hem sütümü verdi hemşireler. Korkmayın. Ama lütfen doktor kontrolünde olun.
İlk 1 gün yattık çıktık 1 gün sonra 2 gün yatıp çıktık 2 gün sonra tekrar yattıkTeşekkür ederim sağolun bizde 8 günlük olduk bu 4.kez yatışımız
Ben 2 bebeğimde de biberon kullandım. Meme reddi olmadı. Hala kullanıyorum 6 aylık bebeğim. Sizin endişeniz varsa kaşık biberonlar oluyor onunla verin istersenizBiberon ile meme reddi yapmaz mı