Ben 1 haftadır bırıyle cıkıyorum.. İlk buluşmamız çok güzeldi çok yakın çok komik ve rahat biriydi ben de öyle biri olduğum ıcın kendimi kasmak zorunda kalmadım.. nerde okuduğumu babamın ne iş yaptığını her şeyi biliyor .. ama para konusunu çok açıyordu işte 15 günlük bir yerde staj gibi bir şey yapıyor .. her gun bi miktar para alıyor ve hep söylüyo bugün bu kadar aldım falan 2.kez buluşucaktık işte bugun 55 mılyon kazandım ama arkdslar hesabı bana kıtlediler falan konusuyodu artık sen ödersin yarın aşkım gibi şeyler söylüyordu ben de şakaya alıyordum zaten sürekli gülüyordum neden guluyorsun dıyordu komiksin diyordum. taksimde buluştuk her şey güzeldi sonra bir kaç bişiler söyledik o patates tava falan istedi 1.5 saat orda oturduk ama çok güzeldi yakındı her şey guzeldı .. Hesabı ödemeye gelince ben ödedim çünkü yanında gercekten 15 tl vardı.. herneyse dedim içimden kokoreç yiyelimmi aşkım dedi tamam dedim kesin o öder yedik o patates tavayı bıtırdı yarım kokorecın uzerıne mıdye tava istedi ben çeyrek yedim aç değildim. sonra yedik 24 mılyon hesap geldi hadi öde dedim bnm param yokki sen öde askm dedı valla yok ya dedi ben de orda rezıllk cıkarmamak ıcın ödedim. sonra taksımde yuruyoruz beyfendı yorulmuş bı cafede oturmak ıstıyo ama benm param bıtmıstı mado özsüt falan ben de gırmedm tabı snra cay ıcmeye gıttık onu ödeyebildi bi de ne diyo kredi kartından öderiz onu şakaya vurdum zaten sonra dıyokı e ben verdım cayı sıgara al askım ya dıyo onu da şakaya vurdum sonra gittik.. tabi o çalışıyo sabah bı msj bıle cekmıodu ıkı gun oncesıne kdr gunaydın dıye bı msj cekıyım saatler sonrasında yazıyodu kı onun ısı oyle cok mesgulıyet gerektıren bısı degıl ben kızdım ona bu tavrlarından dolayı ılgısız o telde bana bagırdı ben sana her dk msj cekemem kı ya sevmıyorum cekmeyı dıyordu bebegım yapma uzuyosun benı askım falan 2 gun strese gırdım resmen dün de ayrılmak ıstıyorum dedim başlarda takmadı beni yine hıc aksam benden ayrılamazsın bu kadar kolay değil işte falan da filan dedi buluşalım yarın dedi sen benim sevgilimsin dedi ama hep buluşmadan önce böyle yakın oluyo sanki anlamadm kızlar ben duygularımı açığa vuramıyorum dedi ama bunları yapması doğru mu hiç önemsemiyo beni