kızlar lütfen yardım edin cevap bekliyorum:(

milanour

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2014
123
3
33
kızlar öncelikle şimdiden ALLAH RAZI OLSUN..ben 7 aylık evliyim ilk gün eşim içime boşalmadı kendisi istemedi bebiş:KK43:diş ameliyatı oldum sonra bi aylık gelinken tabi sonra aşırı mide bulantılarıyla iştah kaybıyla iki ay yaşadım sonunda dayanamadım dr a gittim ilk defa bi erkek dr alttan baktı tabi öylesine baktı geçti iltihabın var dedi antibiyotik verdi sonra geçmedi bulantılar,bi gece bulantı,ateş,halsizlik,ishal şikayetiyle acile gittim ağlaya ağlaya eşimde hamilemi acaba diye bi sevinçle bekledi kurban olduğum:KK50::KK50:derken test sonuçlarım negatif çıktı tabi büyük hüsran:KK5::KK5:kanda enfeksiyon çıktı onunda tedavisini oldum ettimi sana 5 ay sonra 2 ay düzensiz adet yaşadım kimi zaman 10 gün geçti kimi zaman 5 gün derken geçen ay büyük bi ağrı,batma,titreme yaşadım dr dan randevu aldım 3 gün sonra gittim dr a anca çünkü çok kötüydüm oturamıyordum batıyordu diken gibi neyse uzatmadan lafa gireyim dr alttan baktı ve hemorajık kistin olmuş tatlım dedi.:44:kaç tane olduğunuda söylemedi ama ultrason resminde 4cm ve 3 cm gibi bişeyler yazıyodu kanamalı bide adetimin 2.günü yasmin kullanmaya başladım,bugün 10. günüm adetim biteli 3 gün oluyor iki gün önce büyük kan lekesi gördüm iç çamaşırımda eşimle adet bittikten sonra iki gün birlikte olmadık,sonra olduk çok şükür ağrı yaşamadım ama ilişki sırasında pembe akıntım oldu sonra kesildi.iki gün sonrada kan geldi bugün yine çok az kan lekesi var sizce neden lütfen yardım edin !!!
 
Son düzenleme:
bu yazdığın enfeksiyon belirtisi
ama kistte yapmış olabilir.
kistler ara kanamalara neden olur,ilişkide ağrı yapabilir.
yasmini ne kadardır kullanıyorsun?
 
Bir an once dogru düzgun bir kadın doğuma git. Prof. Olsun. İyice muayene ol. Sorun neyse kökten hallettır. Boyle geçici twdavılerle olmaz canım. Hıc cocuk sahibi olamazsın allah korusun.
 
Bir an once dogru düzgun bir kadın doğuma git. Prof. Olsun. İyice muayene ol. Sorun neyse kökten hallettır. Boyle geçici twdavılerle olmaz canım. Hıc cocuk sahibi olamazsın allah korusun.

ALLAH KORUSUN canım ya :KK43:gögüslerim çok şişti çok ağrıyor taş gibi oldu :KK43::18:
 
Canım biz burdan ne söylesek bos. Sağlık bu. Yanlış yonlendırmelerle hayatın kararır. Burdan kimseyi dinleme doktora git.

öyle yapıcam denizlide yaşıyorum erpada ayşe seçil e gidiyorum .dr iyi ben memnunum.internette araştırdım ara ara lekelenmeler olması normalmiş..
 
kızlar öncelikle şimdiden ALLAH RAZI OLSUN..ben 9 aylık evliyim ilk gün eşim içime boşalmadı kendisi istemedi bebiş:KK43:diş ameliyatı oldum sonra bi aylık gelinken tabi sonra aşırı mide bulantılarıyla iştah kaybıyla iki ay yaşadım sonunda dayanamadım dr a gittim ilk defa bi erkek dr alttan baktı tabi öylesine baktı geçti iltihabın var dedi antibiyotik verdi sonra geçmedi bulantılar,bi gece bulantı,ateş,halsizlik,ishal şikayetiyle acile gittim ağlaya ağlaya eşimde hamilemi acaba diye bi sevinçle bekledi kurban olduğum:KK50::KK50:derken test sonuçlarım negatif çıktı tabi büyük hüsran:KK5::KK5:kanda enfeksiyon çıktı onunda tedavisini oldum ettimi sana 5 ay sonra 3 ay düzensiz adet yaşadım kimi zaman 10 gün geçti kimi zaman 5 gün derken geçen ay büyük bi ağrı,batma,titreme yaşadım dr dan randevu aldım 3 gün sonra gittim dr a anca çünkü çok kötüydüm oturamıyordum batıyordu diken gibi neyse uzatmadan lafa gireyim dr alttan baktı ve hemorajık kistin olmuş tatlım dedi.:44:kaç tane olduğunuda söylemedi ama ultrason resminde 4cm ve 3 cm gibi bişeyler yazıyodu kanamalı bide adetimin 2.günü yasmin kullanmaya başladım,bugün 10. günüm adetim biteli 3 gün oluyor iki gün önce büyük kan lekesi gördüm iç çamaşırımda eşimle adet bittikten sonra iki gün birlikte olmadık,sonra olduk çok şükür ağrı yaşamadım ama ilişki sırasında pembe akıntım oldu sonra kesildi.iki gün sonrada kan geldi ugün yine çok az kan lekesi var sizce neden lütfen yardım edin !!!

Yasmin bende ara ksnama yapmıştı belki o yapmistir
 
canım yasmin ara kanam yapmıştır ilişki boyutunda ise günah olduğunu düşünmyrumm
 
canım yasmin ara kanam yapmıştır ilişki boyutunda ise günah olduğunu düşünmyrumm

teşekkür ederim cevaplarınız için:KK34::KK34: heralde evet sorduklarımda özür kanı dedikleri için günah olmaz dediler .inşallah günah değildir..bazen kahverengi akıntılarım devam ediyor..:KK50::KK50:en çok istediğim şey bi gün buraya bende hamişimm:KK49::KK49::KK49: diye yazmak inşaAllah bigün oda olacak ..
 
X