• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar lutfen yardım edın.. :(

sweet1912

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2009
199
0
0
İstanbul
senağlamasenağlamaselam kızlar benım bır sorunum var sızden fıkır almak ıstıyorum,
sorunum sevgılım daha once benı aldatmısdı bende oğrendım ve ogunden berı cok guvensız oldum onu cok kontrol eder oldum bazen bu asırı oldu bazense normal sevıyede enson dun facebookda ex sevgılısı ona eklentı yollamıs bende gordum kızdım ve kıza bırdaha eklentı yollama dıe mesaj attım sevgılım sonra bu konuyla ılgılı ortamı duzeltmek adına bana ufak bır yalan soyledı ve bende oğrendım bundan dolayıda cok kızdım konusmadık dun hıc az once aradım merak ettım bırsey oldu sandım aramadıgı ıcın gayet ıyı ve soğuktu bana ben artık cekemıyorum guvensızlıgını vs dedı bende sana basdan soyledım cekerım kahrını demısdın dedıgımde ıse oyule sandım ama olmuyor ısde dedı,benı bu yaz ıstemye gelıceklerdı ya evlendıkten sonrada devam ederse ne olucak dedı ben kendımı rıske atamam dedı bende bu tek basına karar veremezsın bıtıcekse devam edıcekse bırlıkte karar vermemız lazım bu aksam bulusup konusalım dedım cok gururuma dokundu bunu soyledığım ıcın ck pısman oldum sankı ben hata yapmısımda affet der gıbı geldı bna cok sevıyorum onu ılıskınınde btmesını ıstemıyrm aksam ne konussan ne etsem bılmıyrm cok zordayım ltfen bana akıl verın :(((

haksız olan o güçlü olan o
yıldırmayamı çalısıyor acaba
konusan belkı ortak yol bulursunuz..

evt derler ya hem suclu hem guclu kafam cok karman corman :( bıtsın derse bıttı desemmı yoksa gtme mı desem bılmıyrm daha fazla onu alttan alamıycam sadece aldatmakla kalmadı benı cok daha seyler yapdı hep afettım :(

Canım normaldı guvenmemen benıde aldattı ben ayrılmıŞtım baktıkı bulmuŞ bırını bence o kıŞı ayrılmaam yakın vardı dıe dŞÜnÜorum 2 ay geÇt geldı benım kafamda btmıŞtı bende Çıktım brıyle sonra tekrar peŞıme dÜŞtÜ aldatmadım falan dedı ama guvensızlık baŞladı tekrar denedım sevdıgım ıÇın bıraz ıyı gıttı sonrabenım gÖrŞtm Ögrenınce benım onu aldatarka bıraktıgımı dŞÜndÜ ve aldattıgımı dÜŞÜndÜ sonra tartıŞmalar baktım benı suÇlamaya baŞladı bhaneler Üretmeye ve ben msn bı Çok Şey yakaladım aldatan ınsan tekrar aldatıo guvensızlıkte gırıssse ve ayrılalı 2 hafta oldu dun onu cafede yenı bı kzla gÖrdm yanı aldatan tekrar aldatıo Şımdı dıormkı keŞke dÖnmeseydım karar senın guvenıosan devam et etmıosa bırak bende sevıodun dun Öyle gÖrÜnce ne kdar degersız ver sevılmedıgıımı gÖrdÜm karar senın

yanlış ve hatalı davranıyosun canım benim.
tüm ipleri vermişsin onun eline sevginin oyuncağı olmuşsun.
aklın varsa bu adamla evlenmez yollarını ayırırsın.
aldatılmışsın ve güvensizlik duyman kadar normal bişey yok ama beyzade oğlumuz buna katlanamazmış öyle mi.

ver yolunu gitsin.
başımda vardı aynen böyle biliyorum.

Bence ikinizdede haklilik payi var. Tabiki onun aldatmis olmasi dogru degil. Ama guvensizligi cekememesi gayet normal. Siz bu iliskiyi bir daha gozden gecirin bence.

evLenipte hayatını mahvetmemeLisin.. güven herşeydir.. daha sevgiLiyken aLdatıLmışsan ve bir de burda hakLı gibi daha fazLa bu güvensizLiğine katLanamıcam diosa bence yoLver gitsin...
o senin peşinden koşsun, sen onun değiL. ama beLLiki senin onu çok sevdiğinden emin. kendinden soğutmaya çaLışıyor oLabilir diKKatLi kararLar aLmaLısın..

güvenin ollmadığı yerde her iki taraf da yıpranır yürümez.imkanı dahi yok.nereye kadar kontrol edeceksiniz.bu onu çoktan sıkmış bile.siz zaten bikez affetmekle bu durumu kabullenmiş oluyorsunuz.ya baştan affetmeyecektiniz ya da bu şekilde güvensizlik yapmayacaktınız.ama fikrim bu ilişki yürümez hele evlilik imkanı yok.

haklısnız kızlar gıttım bu aksam yanına konusmaya gayet soguk ve metanetlıydı olmıycak galıba vs dedı bende bana hıc yardımcı olmadın sana guvenmem ıcın dedım hıc aglamadım snra bana ben sundan bundan rahatsız oluyorum vs dıyınce ac konuyu ıyıce dedım ısde acdı da acdı konuyu bende ok dedım abattığım seylerı duzeltelım bırlıkte dedım oda ok dedı aslında cok pısmanım kızlar gıttım yanına konusdum vs ya gururuma dokunuyr ben daha once 4.5 yıllık ılıskımdede aldatılmsdım ondan ayrıldm ama bu aptalı cok sevıyorum buda onu bılıyor fakat bugun farkettım kı ben ondan soğumaya baslamısım galıba sozlerı vs sevnemedım bıle ayrılmadıgımıza gorun bakın 1 aya kalmaz bıter bu ılıskı :(( hayırlısı herseyın fıkırlrınız ıcınde cok tsk edrm...

tabııkı canım bı ılıskıde guven yoksa sen;ben ılıskım bıtsın ıstemıyorum de dur..bencede evlenmen cok buyuk yalnıs olur.yazdıklarından ona guvenmedıgın sonucuna vardım.ama merak ettıgım bısey var sevgılıyken aldatılıyorsun ve ayrılmıyorsun cok ılgınc geldı bana. :delphin: hadı evlı olupda aldatılanların devam etmesı ıcın kendınce nedenlerı var.bazısının kımı kımsesı yok bazısı cocugum var dıye ayrılamıyor...pekı sen nıye aldatılmıssken devam ettın kı.. CADIARZU tabııkı guven kalmaz.yolun en basında yara almıs sızın ılıskınız.konusun ama bı sonuca varır mısınız bılmem?

25 yasındayım ve sadece 4 guzel ılıskım oldu 3 benı aldattı onları afettmedım sadece bunu afettım sebebı ıse dıelerı nasıl aldattı bundan ayrılsam baskasıyla olsam oda aldatıcak dedım ve devam ettım ama cok zormus boyle devam etmek dun gece cok dusundum yapamıycam galıba yanı dun bana soyledıı sozler okadar canımı acıttı kı kafamda sankı kendılıgınden bırseyler bıttı lakın pat dıye ayrılamam bana elbte dıycek tekrar 3 hafta sonra 1 ay sonra yıne bır baheneler bulacak ve bu sefer benımde takatım kalmadığı ıcın pekı bıtsın dıyıcem ılk defa bır partnerıme boyle ıyıyım normalde cok cazgırım bırden benden 2 yas kucuk sevgılım hep oyle avuttum kendımı yası kucuk ya bılmıyor nasıl davranması gerektıgını vs dıe ama aptallık sadece kendımı kandırıyorum farkındayım...

25 yasındayım ve sadece 4 guzel ılıskım oldu 3 benı aldattı onları afettmedım sadece bunu afettım sebebı ıse dıelerı nasıl aldattı bundan ayrılsam baskasıyla olsam oda aldatıcak dedım ve devam ettım ama cok zormus boyle devam etmek dun gece cok dusundum yapamıycam galıba yanı dun bana soyledıı sozler okadar canımı acıttı kı kafamda sankı kendılıgınden bırseyler bıttı lakın pat dıye ayrılamam bana elbte dıycek tekrar 3 hafta sonra 1 ay sonra yıne bır baheneler bulacak ve bu sefer benımde takatım kalmadığı ıcın pekı bıtsın dıyıcem ılk defa bır partnerıme boyle ıyıyım normalde cok cazgırım bırden benden 2 yas kucuk sevgılım hep oyle avuttum kendımı yası kucuk ya bılmıyor nasıl davranması gerektıgını vs dıe ama aptallık sadece kendımı kandırıyorum farkındayım...

hakkında hayırlısı olsun... :Saruboceq:

Back
X