satım 7 şubat genelde 28 günde bir adet olrm dün adet olmam lazmdı olmadım bugün sabah gebelk testi yaptm uyanınca ilk önce ikinci çizgi sillik çıktı sonra teke döndü hiçbişi anlamadm şimdi işyerne geldm baktm çamaşrmda kahve kahve lekeler bu iiknci gebelğm ilk gebelğm 7 haftalkken kalbi durduğu için sonlanmştı Allahım lütfen hayırlısyla olsun diye dua ediyorum sizce napmalym varmdr acaba çok istiyorum
hamıle de olabilirisn.benım de ılk hamılelığımde tam adet gunumde kahverengı lekeler gelmişti.hah gene yok regl oluyorum deyıp ped koymuştum.meğer onlar yerleşme kanaması denen şeylermiş.bence bı kaç gun sonra tekrar dene.silik de olsa 2.çizginin gözukmesı hamıle oldugunu düşündürdü bana.
canım yerleşme kanamsı olabilir o...ayrıca bir test daha yap bence...ya da için rahat etsin kan testi yap olurmu....
satım 7 şubat genelde 28 günde bir adet olrm dün adet olmam lazmdı olmadım bugün sabah gebelk testi yaptm uyanınca ilk önce ikinci çizgi sillik çıktı sonra teke döndü hiçbişi anlamadm şimdi işyerne geldm baktm çamaşrmda kahve kahve lekeler bu iiknci gebelğm ilk gebelğm 7 haftalkken kalbi durduğu için sonlanmştı Allahım lütfen hayırlısyla olsun diye dua ediyorum sizce napmalym varmdr acaba çok istiyorum
canımmm ben de bizim topicte sana bakıyordum burdaymışsın.. bence hemen git kan ver çünkü hamileysen de lekelenme varsa kötü olabilir canım.. çok merak ettim sonra da gel bizim topiğe haber ver tamam mı liste başı sensin şu an
tamam canım 15 dakikaya çıkıcam uff gelir gelmezde haber veririm acaip ümitszm bide yine doktordan gebelik yok sözünü duymak istemiyorum ama dedğn gibi bi ihitmal ya varsa lahve lekeye düşük tehlkesi vardr derlermş napaym varsada yoksada artık Rabbim sağlıklısını nasp etsn inşallah gelnce yazarm çok teşekkr ettm çooookkk öptümm kızlar aşırı bulantm var bide tek belrtm bu başka hiçbişiy yok
tamam canım 15 dakikaya çıkıcam uff gelir gelmezde haber veririm acaip ümitszm bide yine doktordan gebelik yok sözünü duymak istemiyorum ama dedğn gibi bi ihitmal ya varsa lahve lekeye düşük tehlkesi vardr derlermş napaym varsada yoksada artık Rabbim sağlıklısını nasp etsn inşallah gelnce yazarm çok teşekkr ettm çooookkk öptümm kızlar aşırı bulantm var bide tek belrtm bu başka hiçbişiy yok
canım o kahverengı lekelenmeler yerlesme kanaması olabılır bende 4 haftalık hamıleyım o lekelenmeler bende de olmustu. ıdrar testın de ıkıncı cızgı cok acık cıktıysa bu gebelıgın erken donemlerınde oldugu anlamına gelıyor.. ama gerı sılınmesını anlamadım bence sen gıt kan testı yaptır. ıdrar testlerı yanıltıcı olabılıyor.. asırı bulantı dısında baska bbelırtım yok demıssın her kadın tam belırtılerı yasıcak dıye bısey yok.. mesela ben asırı uyku ve halsızlık uzerıne test yaptım mıde bulantım hıc olmuyor sen ıhmal etme gıt kan testı yaptır.. pozıtıf cıkarsa da lekeler ıcın doktora gıt hemen vakıt kaybetme cunku dusuk rıskının de habercısı o lekelenmeler.. ınsallah hamılesındır canım benım
canım ben test yaptrdım dün sonuçları ta iş çıkışında alabildim o yüzden yazamadım kan testi sonucu negatf doktora adetm gelemdi henüz dedm bekle gelr dedi sonuçları almaya gittğmde lekelenmelerden bahsedicektm doktor çıkmştı eve geldk bizde bende hala ceviz kabuğu kadar bi lekelenme var anlamadm neki bu adet olamaz değlmi yani daha önce hiç böyle adet olmamştm dünden beri gelen bi cevz kabuğu kadar ve ve kahve kırmızı değl nedir acaba bu dün izin aldm bugün daha izinde evmezler uff napsam varmı bi bilgisi olan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?