kizlar lutfen yardim edin :(((

Offf ya çok geçmiş olsun arkadaşım.. :( Nasıl doktor bunlar ya belki önlenebilirdi nasıl sinirlerim bozuldu okurken...
Burda olsa hemen yatırırlardı.. Birde yabancılar sağlığa önem verir derler... Çok sinirlendim yaaa...

CANIM benim sebebi belli mi bu durumu yaşamanın.. gerçi Cenab-ı Allah ın takdiri de işte.. Bak canım o senin kısmetinde olsaydı mutlaka seninle kalırdı tahmin ediyorum üzüntünü yaşadıklarını ama inan bunda da vardır kesin bir hayır.. İnan Allah a dua et ve sakın isyan etme.. Allah sana sabır ve bu acını unutturacak sağlıklı gebelik ve hayırlı sağlıklı bir bebek nasip etsin inşAllah.

Canım çok çook geçmiş olsun. Okurken burda sinir oldum ya ama neden bşladı kanaman sebebi neydi yani :( cnm ya üzülme inş. bidahaki bebişine dikkat edersn

kaybettim bebegimi bebegim beni bugun terketti o kucucuk kalbinii ilk dinledigimde neler hayal etmistim oysaki :( o minicik kalbinin durabileceini hic dusunmemistim :((( allahim yardim et cok kotuyum :(((

Canım benim başın sağ olsun. çok geçmiş olsun. Diyecek bir şey bulamıyorum :( Rabbim sabır versin inşallah...

Allahım sana sabır versin bundada vardır bir hayır de ve üzülme tamam insanın elinde değil çok zor bir durum ama napıcaksın inş.bidahaki bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın.

girdim dusa ama dusta daha buyuk pihtilar dustu 3 parca allahim yardim et :(((

canım benim çok dikkatli ol kahve akıntı vs normal ama kan ve 3 gündür sürmesi pek normal diil 16. haftada düşük riskini normalde atlatmış olman gerekiyor ama o durumda bile bunlar olabiliyor özel bir hastanenin aciline git hamileyim kanamam var çok sancı çekiyorum acıdan duramıyorum de çok acı çektiğne inandır ilgilensinler hemen inşallah bişiy yoktur

Back
X