- 14 Mart 2015
- 61
- 2
- 28
- Konu Sahibi LostSoul18
Kızlar ben bakım ürünlerinden pek anlamıyorum. Burada iki bölüme konu açtım ama kimse yardımcı olmadı. Cildim çok yağlı (t bolgem) sivilcelerim vardı izleri kaldı hala tek tük çıkıyor sivilce tedavisi görüyorum. Sivilce mi arttıran şeyler flormer in cildine uygun olmayan fondoten ve garnierin BB cremi. Tabi birde fondoten yıkamadan uyudum. (
Artik cildime iyi bakmaya karar verdim. Benim sivilce yapmayan bi fondoten ihtiyacım var. Ama sadece sivilceleri ve izlerini kapatacagim . Ama daha kapaticimi fondoten mi almalıyım bilmiyorum. Lütfen bana fikir verin. Beyaz tenliyim tenime uygun yağsız ve aşırı pahalı olmayan bi fondoten önerebilir misiniz? Lütfen fikir verin. Şimdiden teşekkürler.
Artik cildime iyi bakmaya karar verdim. Benim sivilce yapmayan bi fondoten ihtiyacım var. Ama sadece sivilceleri ve izlerini kapatacagim . Ama daha kapaticimi fondoten mi almalıyım bilmiyorum. Lütfen bana fikir verin. Beyaz tenliyim tenime uygun yağsız ve aşırı pahalı olmayan bi fondoten önerebilir misiniz? Lütfen fikir verin. Şimdiden teşekkürler.