Kizlar lutfen yardim edin :(

LostSoul18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2015
61
2
28
Kızlar ben bakım ürünlerinden pek anlamıyorum. Burada iki bölüme konu açtım ama kimse yardımcı olmadı. Cildim çok yağlı (t bolgem) sivilcelerim vardı izleri kaldı hala tek tük çıkıyor sivilce tedavisi görüyorum. Sivilce mi arttıran şeyler flormer in cildine uygun olmayan fondoten ve garnierin BB cremi. Tabi birde fondoten yıkamadan uyudum. :KK43:(
Artik cildime iyi bakmaya karar verdim. Benim sivilce yapmayan bi fondoten ihtiyacım var. Ama sadece sivilceleri ve izlerini kapatacagim . Ama daha kapaticimi fondoten mi almalıyım bilmiyorum. Lütfen bana fikir verin. Beyaz tenliyim tenime uygun yağsız ve aşırı pahalı olmayan bi fondoten önerebilir misiniz? Lütfen fikir verin. Şimdiden teşekkürler.

Etrafındaki insanlar fondoten kullanma diyorlar en azından sivilce tedavisi bitene kadar. Ama sonuçta hergun insan içindeyim ve kendimi kotu hissediyorum. Yağlı cildi olanlar lütfen fikir verin. Sivilce yapmayan bi fondoten yokmu? Bi ara bitkisel fondotenlerin sivilceyi kuruttugunu duymuştum bu ne kadar doğrudur? Çok soru sordum biliyorum ama etrafında danışacak kimsem yok. Şimdiden teşekkürler :)

X