TÖVBELER OLSUNSelam kızlar çok araştırdım ettim ama bir sonuca varamadım.Bir de size sorayım dedim.
Eşimle severek evlendim.3 yıllık evliyim.Cinsel hayatımız çok da iyi sayılmazdı.Ama ilk başlarda mutluydum yine.Ama bir süre sonra eşimle ilgili acı gerçekleri öğrendim.Bir gece aniden yatak odasına girdiğimde eşimi tangalı bir şekilde yakaladım.Resmen şoka uğradım.Eşim de o sırada çok utandı ve bir açıklama yapamadı ben de üzerine gitmedim.Ama işin ilginç yanı o geceden bir süre sonra eşim hiç çekinmeden yanımda tanga ve dantelli külot giymeye başladı.Artık gizleme ihtiyacı duymuyor.Birlikte olduğumuz geceler bile bunları giyiyor ve beni cinsellikten soğutuyor.Nedenini sorunca sadece fantezi olsun istiyorum diyor ama ben kendisinden iyice soğudum.Ne yapmalıyım kızlar.
Erkek,dantelli dantelsix tangalar var,kısacası herçeşit var.KADIN TANGASIMI?GERÇİ ERKEĞİN TANGASI VARMI BİLMİYORUM?
Uffff kırmızı mi ateş ediyürrrrrrNe renk tanga yoksa kırmızı mı
Şu köşeye gideyim de iyicene güleyimmmBurda bilip bilmeden beni yalancılıkla suçlayıp alay edenler umarım benim çektiğimi çekersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?