Doğuma Hazırlık kızlar lütfen yardım kızıma isim de kararsısız

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ikisi de güzel ama rüya daha güzel
ben de kızım olursa rüya koymak isterim ama yavuklum bidenem sevmiyo öyle isimleri

kızlar teşekkür ederim.ama çok kötü bişey kararsız kalmak gönlüm rüyadan yana ama ela yıda es geçmek istemiorum iki isim eşim istemiyor öyle yani sanırım daha çok ela isminde oy var :))

allah analı babalı sağlıklı ömür versin inşallah bence Rüya'dansa ELA daha hoş ama Bade ve Beril de güzel isimler aklında bulunabilir.

bence ela ama içine hangisi sinerse artık bekle iki isim aklında kalsın yine yüzünü gördüğünde hangisinin yakışacağını düşünürsen onu koy

selam bayanlar bi kaç isimde ben söylemek isterim ikra anlamı oku demek peygamber efendimize ilk vahiy geldiğinin anlamı yanına ise nur .çok uyuyor ikra nur kulağa hoş geliyor beril sare ikisi de çok uyumlu birde yeni duyduğum bi isim var hanne visal hanne hz meryemin annesinin adı visal ise vuslat ile aynı anlamda kavuşma anlamında ama zor bi isim hanne visal tez zamanda bulursun umarım

bence çevrede çok fazla ela var şu ara..hele iki kız kardeş ise ela-eda koyuyolar.bence rüya daha güzel...hem de rüyanız gerçek olmadı mı bebeğinize kavuşmanızla?

ayrıca sırf dini isim olsun diye söylemesi ve anlaşılması zor isimler konulmasına da karşıyım...bu benim fikrim...

Sağlıcakla kavuşun prensesinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…