Kızlar lütfen yardım

Poyrazegeninannesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2016
17
4
1
29
Kızlar ben 34 haftalık hamileyim . İlk gebeliğim . Doktor bebegimin 3 hafta geriden gittiğini söyledi . Gizli tansiyondan kaynaklanabilirmis .Bebegimin 2.300 kilo olması gereken zamanda 1.490 kilo . Herkezden duydugum ciger gelişimi tamamlandıktan sonra alınıp küveze konuluyormus .bu süreci yaşayan duyan varmı . Uyku haram oldu artık paikolojim alt üst oldu . Karnımda ölme ihtimali varmıs öyle dedi doktor

Kızlar ben 34 haftalık hamileyim . İlk gebeliğim . Doktor bebegimin 3 hafta geriden gittiğini söyledi . Gizli tansiyondan kaynaklanabilirmis .Bebegimin 2.300 kilo olması gereken zamanda 1.490 kilo . Herkezden duydugum ciger gelişimi tamamlandıktan sonra alınıp küveze konuluyormus .bu süreci yaşayan duyan varmı . Uyku haram oldu artık paikolojim alt üst oldu . Karnımda ölme ihtimali varmıs öyle dedi doktor
doktorlar mi dedi "erken alıp kuvoze koyalım " ?

Canım gelişim geriliği olan bebekler ciğer gelişimini tamamlayıcı iğneler yapıldıktan sonra alınıp küvezde yeterli kiloya ulaşması bekleniyor. Ama bu korkutucu gibi gözükse de inan karnında kalmasından çok dahi iyi. Zaten 1500 gr olmuş bebişin, 2000-2500 gr ı geçtikten sonra herhengi bir sıkıntıları yoksa küvezden de çıkrtıyorlar.
Doktorlara bu konuda güvenmelisin. Hangi doktor erken doğurtmak ister. Ama anne veya bebeğin hayatını tehlikeye atacak birşey varsa müdahale edilmesi en güzelidir.

Back
X