Kızlar lutfen yardim :(

Morrmeneksee

Herşey sadece bir rüya 🕊️💜
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2018
8.486
17.191
248
Kizlar 1.5 ay oldu burun estetigi olali . Burnumn seklinden memnunum. Fakat burun deligimin hemen altinda galiba dikis yerinde sislik ve kizariklik olustu sanki enfeksiyon olmus gibi 3 gundur cok ağrıyor dokunamiyorum . Antibiyotik li krem surdum sizce gecermi . Sizin basinizada geldimi cok korkuyorum bu konuda . Lutfen fikirlerinizi soyleyin cok evhamlaniyorum

Kizlar 1.5 ay oldu burun estetigi olali . Burnumn seklinden memnunum. Fakat burun deligimin hemen altinda galiba dikis yerinde sislik ve kizariklik olustu sanki enfeksiyon olmus gibi 3 gundur cok ağrıyor dokunamiyorum . Antibiyotik li krem surdum sizce gecermi . Sizin basinizada geldimi cok korkuyorum bu konuda . Lutfen fikirlerinizi soyleyin cok evhamlaniyorum

Kaşıntı ve kabarma var mı? Şişlik dediğiniz şey, kabarık gibi mi dikiş yeri?

Aynen canim kabarik kizarik ve sis . Kasinti ve agrida var :KK43:

Dikiş yeri 1,5 aydan sonra enfeksiyon kapmaz çünkü dikiş yerleri kapanmış oluyor bu süreçte. Antibiyotikli krem rahatlatır belki baktın geçmiyor doktoruna sor. Şimdi farklı şeyler söyleyip telaşlandırmayalım seni.

Yarın doktorunuza gösterin bence. Enfeksiyonsa düzgün bir antibiyotik almanız gerekiyor.

20181022_095837.webp kizlar atmaya calistim isaretligim yer

Saolun kizlar . Yorumlariniz ve yardimnz icin bgn braz daha indi sisligi geçiyor sanki :) antibiyotikli krem ise yaradi sanirsam

Back
X