Kizlar lütfen yardım

buzuldunya34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2016
139
27
28
43
Kızımın öğretmeni derste tuvalete göndermiyo.dün tuvaleti geldiği halde ögretmenim nasil olsa göndermez diye kakasi geldigi halde söyleyememiş.altina bırakmış.ögretmeni beni aradı gittim derste cocumu alıp geldim.cocuk senin önündeki sırada insan hicmi fark etmez.öğretmeniyle konuşamadim.bugün konuşucam simdi sinirliyim nasil davranicami sasirdim.zaten gamsiz biri.
Başına böyle bisey gelen var mi.
Nasıl bi tavır almalıyım.sizce

Sıkıldım bu öğretmenlerin tanrıcılık oynamalarından cidden.
Kim suçlu bilmiyorum ama ,eğer disipline etmeyi abartarak çocuğu yollamayıp okul hayatı boyunca alay konusu haline gelmesini sağladıysa yazık ona...
Şu her öğretmeni de kutsal sayanlardan değilim ,olmayacağım...
Umarım suçu yoktur.
Soruşturun ve peşini bırakmayın bence...
14-gif.1318268

Sıkıldım bu öğretmenlerin tanrıcılık oynamalarından cidden.
Kim suçlu bilmiyorum ama ,eğer disipline etmeyi abartarak çocuğu yollamayıp okul hayatı boyunca alay konusu haline gelmesini sağladıysa yazık ona...
Şu her öğretmeni de kutsal sayanlardan değilim ,olmayacağım...
Umarım suçu yoktur.
Soruşturun ve peşini bırakmayın bence...
14-gif.1318268
ben yavruma belli etmeden.üzerini kapatmak bende istemiyorum.nasıl davranıcamı sasirdim gidip okulu basina yikasim var ama 2 bucuk sene yine yüz yüze bakıcaz

ben yavruma belli etmeden.üzerini kapatmak bende istemiyorum.nasıl davranıcamı sasirdim gidip okulu basina yikasim var ama 2 bucuk sene yine yüz yüze bakıcaz

Bir çocuğun söylemiyle tabi ki böyle bir şey yapamazsınız.
Belkide öğretmenin suçu yoktur ,soruşturmak bizzat konuşmak lazım.
Sorun ondaysa 2,5 sene yüz yüze bakmak zorunda tabi ki değilsiniz müdür'e gidip sınıfını değişmeyi talep edebilirsiniz.
Diğer çocuklar gördü mü peki ,çocuğunuzun tuvaletini altına yaptığını
3619417bx-gif.1318296

Okulun başindan beri anlasamadigi veliler var.onlar degistirmek istediler.müdur sizi degistirirsem herkes ayni şeyi istiyor deyip.sınıf degistirmiyo.evet malesef

Gerçekten deli olucam.disiplin etme derdine cocukları soktuğu duruma bakarmısınız.şimdi siz olsaniz nasıl konuşurdunuz.

Okulun başindan beri anlasamadigi veliler var.onlar degistirmek istediler.müdur sizi degistirirsem herkes ayni şeyi istiyor deyip.sınıf degistirmiyo.evet malesef

Öyle bir şey olamaz!!
Gidip öğretmeni de çağırarak Müdür den değişimi talep edin. Haklıda olsa artık çocuğunuz o sınıfa gitmekte çok zorlanacak
3619417bx-gif.1318296

Ufffff.ya sabır.Benim başıma gelmez demeyin.gercekten cok zorlaniyorum.oğluma güveniyorum anlattiklarina.öğretmeninden korkup gerçekleri anlatmiyosa.arkadaşıni arayip konuşsam mi.bilemedim

Ya aynisi benim basima geldi ama kucuk tuvaletimi tutamamistim izin vermedigi icin :olamaz:ustum islanmisti ama onluklerimiz siyahti allahtan. Bende o yaslardaydim galiba 1. Sinif olabilir. babam konusmustu ogretmenle bi daha gondermemezlik yapmadi hic. Ama simdi hatirladikca guluyorum.:KK48: Bizimki herkes dersten kacmak icin wc ye gittiginden izin vermiyecegim bundan sonra demisti ama onu hatirliyorum. Kendi de pisman olmustur heralde.

Ya aynisi benim basima geldi ama kucuk tuvaletimi tutamamistim izin vermedigi icin :olamaz:ustum islanmisti ama onluklerimiz siyahti allahtan. Bende o yaslardaydim galiba 1. Sinif olabilir. babam konusmustu ogretmenle bi daha gondermemezlik yapmadi hic. Ama simdi hatirladikca guluyorum.:KK48: Bizimki herkes dersten kacmak icin wc ye gittiginden izin vermiyecegim bundan sonra demisti ama onu hatirliyorum. Kendi de pisman olmustur heralde.[/
tavrını çok merak ediyorum.tabiki gelip geçer ama.1 sınıfta 2 3 çocuğa aynı şekilde oldu.çocuklar arassında kavga olsa.öğretmenle konusuyorum.senin çocuğunda ona vuruyor diyo.daha birsürü şey var

Cocugunuzu bu denli sıkiyorsa bence konusup müdürle tehdit etmelisiniz.. eger ise yaramiyorsa müdüre bildirmeniz gerekir bunu ki hic kabul edilmez birsey yapmis... bende cok korkuyorum okul zamanindan vallaha her puani tutan ögretmen oluyor... parasini alip dersini veriyor ama esas amac okulu sevdirmek nedense ögretmenlerimizin cogu bunu anlayamiyor..

malesef öyle.hepsi için söylemiyorum saygı duyduğum öğretmenlerde var.öğretmenimiz toplantıda ben işmi yapıyorum beğenmiyen alır çocoğunu okuldan diyor .naparsın ilahi adalet diyorum

Back
X