- 12 Mayıs 2016
- 139
- 27
- 28
- 43
- Konu Sahibi buzuldunya34
-
ben yavruma belli etmeden.üzerini kapatmak bende istemiyorum.nasıl davranıcamı sasirdim gidip okulu basina yikasim var ama 2 bucuk sene yine yüz yüze bakıcazSıkıldım bu öğretmenlerin tanrıcılık oynamalarından cidden.
Kim suçlu bilmiyorum ama ,eğer disipline etmeyi abartarak çocuğu yollamayıp okul hayatı boyunca alay konusu haline gelmesini sağladıysa yazık ona...
Şu her öğretmeni de kutsal sayanlardan değilim ,olmayacağım...
Umarım suçu yoktur.
Soruşturun ve peşini bırakmayın bence...
ben yavruma belli etmeden.üzerini kapatmak bende istemiyorum.nasıl davranıcamı sasirdim gidip okulu basina yikasim var ama 2 bucuk sene yine yüz yüze bakıcaz
Okulun başindan beri anlasamadigi veliler var.onlar degistirmek istediler.müdur sizi degistirirsem herkes ayni şeyi istiyor deyip.sınıf degistirmiyo.evet malesef
Ya aynisi benim basima geldi ama kucuk tuvaletimi tutamamistim izin vermedigi icinustum islanmisti ama onluklerimiz siyahti allahtan. Bende o yaslardaydim galiba 1. Sinif olabilir. babam konusmustu ogretmenle bi daha gondermemezlik yapmadi hic. Ama simdi hatirladikca guluyorum. Bizimki herkes dersten kacmak icin wc ye gittiginden izin vermiyecegim bundan sonra demisti ama onu hatirliyorum. Kendi de pisman olmustur heralde.[/
tavrını çok merak ediyorum.tabiki gelip geçer ama.1 sınıfta 2 3 çocuğa aynı şekilde oldu.çocuklar arassında kavga olsa.öğretmenle konusuyorum.senin çocuğunda ona vuruyor diyo.daha birsürü şey var
kızınız mı var oğlunuz mu anlayamadım ???Ufffff.ya sabır.Benim başıma gelmez demeyin.gercekten cok zorlaniyorum.oğluma güveniyorum anlattiklarina.öğretmeninden korkup gerçekleri anlatmiyosa.arkadaşıni arayip konuşsam mi.bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?