• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR LÜTFEN YARDIM

superhiper

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
12
Puanlar
3
Kızlar selam bu konu o kadar kafamı karıştırıyor ki bu siteyi bulup üye olup konu açtım ve sizlerden yardım istiyorum endişemi anlamanızı istiyorum 26 günde bir adet olan birisiyim ve her döngümde şiddetli PMS dönemi yaşayan birisiyim kronik migrenim var hatta şöyle açıklayayım neredeyse iki güne bir migren atağı yaşayan birisiyim ve adet dönemlerine yakın ne kadar arttığını tahmin ediyorsunuzdur bu döngümde o kadar farklılıklar hissettim ki yumurtlama günlerini değerlendirdikten sonra adeti beklediğim luteal fazda migrenim bir anda kesildi duygu patlamalarım yerini sakinliğe ve enerjiye bıraktı sabahları mide yanmaları oluyor çok su içen birisi olmama rağmen kabızlık yaşıyorum adete yakın uyku bölünmeleri yerine derin uykuya bıraktı göğüsleri eskiden dokununca bile patlayacak gibi olurdu şu an sadece uçlarında ağrı var ve adeta on gün kala başlayan hafif gün içerisinde gelip giden kramplarım oldu adete beş gün kala kasıklarım yine azar azar gün içinde gelip gitti bugün adet dört gün var erken gebelik testi yaptım ve çok net negatif gördüm gebe değilsem de sizce neden bu kadar ilginç bir döngü geçiriyorum yaşam tarzında herhangi bir değişiklik yapmadım bu arada yardımcı olursanız sevinirim

Beklenti insanin fiziksel halini bile şekillendirebiliyor. Adet belirtileri ile gebelik belirtileri günlük hayat rutini içerisinde, durup hususi kendinizi dinleyip anlam çıkarmaya çalışmazsanız, ayırt edilecek gibi degiller. Oturup kendini dinleyip anlam çıkaracak şekilde bi ruh halinde olunca da vücut insanı gerçekten yanıltıyor. Gebelik testlerinde net pozitif sonuclar görmeye odaklanın, üzerine çok düşünmeyin vucut serbest birakinca daha iyi işliyor. Rabbim gönlünüze göre versin insallah 🤲🏻

Korunmayı bırakınca da bu tarz değişimler oluyor diye duymuştum yani hamilelik olmasa bile vücut bir hazırlık yapıyor olabilir psikolojik bilinçaltında hamile olmak istemekte olabilir. Ben kesin hamileyim dediğim zamanlar oldu negatif. Aralık ayındaki düşüğümde hiçbir belirtim yoktu. En kısa zamanda olur inşallah 💕💕

Umarım hamilesinizdir🥰 benim de migrenim vardı, hamile kalınca ne yapacağım ben şimdi diye sürekli düşünüyordum ama hamilelikte hiç baş ağrım olmadı neredeyse😊 regli gününüzü bekleyin umarım test yanlıştır

Beklenti insanin fiziksel halini bile şekillendirebiliyor. Adet belirtileri ile gebelik belirtileri günlük hayat rutini içerisinde, durup hususi kendinizi dinleyip anlam çıkarmaya çalışmazsanız, ayırt edilecek gibi degiller. Oturup kendini dinleyip anlam çıkaracak şekilde bi ruh halinde olunca da vücut insanı gerçekten yanıltıyor. Gebelik testlerinde net pozitif sonuclar görmeye odaklanın, üzerine çok düşünmeyin vucut serbest birakinca daha iyi işliyor. Rabbim gönlünüze göre versin insallah 🤲🏻
Teşekkür ederim duanız için 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Umarım hamilesinizdir🥰 benim de migrenim vardı, hamile kalınca ne yapacağım ben şimdi diye sürekli düşünüyordum ama hamilelikte hiç baş ağrım olmadı neredeyse😊 regli gününüzü bekleyin umarım test yanlıştır
Bir anda kesildi kronik migrenim beni şaşırtan şeyde bu normalde özellikle adet dönemine yakın deli dehset ağrım olur 3 günüm kaldı adete fakat baş ağrısında tık yok sadece beyaz akıntım artıyor sanırım regldir

Korunmayı bırakınca da bu tarz değişimler oluyor diye duymuştum yani hamilelik olmasa bile vücut bir hazırlık yapıyor olabilir psikolojik bilinçaltında hamile olmak istemekte olabilir. Ben kesin hamileyim dediğim zamanlar oldu negatif. Aralık ayındaki düşüğümde hiçbir belirtim yoktu. En kısa zamanda olur inşallah 💕💕
Cok haklısınız dediğinizde ama benim migrenim bilinçaltı üstü falan hayatta dinlenmez sakinleştiyse bi sey vardır mutlaka beni düşündüren en önemli sey buydu diğer belirtileri umursamam bile

Back
X