- Emoji Skoru
- 12
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi superhiper
Kızlar selam bu konu o kadar kafamı karıştırıyor ki bu siteyi bulup üye olup konu açtım ve sizlerden yardım istiyorum endişemi anlamanızı istiyorum 26 günde bir adet olan birisiyim ve her döngümde şiddetli PMS dönemi yaşayan birisiyim kronik migrenim var hatta şöyle açıklayayım neredeyse iki güne bir migren atağı yaşayan birisiyim ve adet dönemlerine yakın ne kadar arttığını tahmin ediyorsunuzdur bu döngümde o kadar farklılıklar hissettim ki yumurtlama günlerini değerlendirdikten sonra adeti beklediğim luteal fazda migrenim bir anda kesildi duygu patlamalarım yerini sakinliğe ve enerjiye bıraktı sabahları mide yanmaları oluyor çok su içen birisi olmama rağmen kabızlık yaşıyorum adete yakın uyku bölünmeleri yerine derin uykuya bıraktı göğüsleri eskiden dokununca bile patlayacak gibi olurdu şu an sadece uçlarında ağrı var ve adeta on gün kala başlayan hafif gün içerisinde gelip giden kramplarım oldu adete beş gün kala kasıklarım yine azar azar gün içinde gelip gitti bugün adet dört gün var erken gebelik testi yaptım ve çok net negatif gördüm gebe değilsem de sizce neden bu kadar ilginç bir döngü geçiriyorum yaşam tarzında herhangi bir değişiklik yapmadım bu arada yardımcı olursanız sevinirim